Coming soon cursuspagina

OPLEIDING - Binnenkort beschikbaar

Spaans (Zakelijke Communicatie)

Wil jij...

 1. in het Spaans je plan leren trekken in professionele en zakelijke omgevingen
 2. vlot en zelfzeker Spaans spreken met klanten, collega´s of zakenpartners
 3. probleemloos Spaanse brieven, offertes, rapporten en facturen leren opstellen
 4. jezelf goed voorbereiden om in Spanje, Mexico of Zuid-Amerika te gaan werken
 5. thuis op eigen tempo studeren, met online begeleiding door een gedreven taaldocent

Spaanssprekende Professional, een beroep met toekomst!

Wil je Spaans kunnen gebruiken in een zakelijke context? Wil je in een Spaans bedrijf werken of werk je samen met Spanjaard? Dan is deze thuiscursus Spaans (zakelijke communicatie) perfect voor jou!

Tijdens deze cursus behandel je geavanceerde grammatica en woordenschat. Je leert alle nodige woorden voor zakelijke communicatie! Jouw niveau stijgt snel. Na de cursus bouw je probleemloos complexe zinnen. Je beschrijft situaties preciezer, zonder te twijfelen over je woordkeuze. Presentaties in het Spaans verstaan of zelfs zelf geven? Jij kan het allemaal! Ook je uitspraak neemt een reuzensprong vooruit. Je accent verdwijnt en je klinkt als een native speaker. Dat verbaast vrienden, familie, collega´s en mogelijke werkgevers!

  Diploma

  Thuisstudie

  3-6 maanden

  279.00 euro

Hou me op de hoogte

Lijst met cursusinhoud

 • Nieuwe woordenschat en grammatica
 • Uitdrukkingen en zegswijzen
 • Spaanse artikels en teksten
 • Uitvoerige conversaties voeren
 • Specifieke situaties benoemen
 • Gedetailleerde productinformatie geven
 • Nuttige zakelijke termen
spaans zakelijk, spanje, taal, taalopleiding, communicatie, taalcursus, verstaan, lezen, spreken, schrijven, grammatica, woordenschat, mondeling, schriftelijk, uitspraak, thuisstudie, volwassenenonderwijs

Vaardigheden

 • Zakelijke gesprekken hebben in het Spaans
 • Jezelf voldoende kunnen uitdrukken in het Spaans
 • Uitvoerige en complexe conversaties voeren in de zakelijke omgeving

Carrieremogelijkheden

 • Werknemer in een bedrijf met Spaanstalige klanten, partners of collega´s
 • Toeristisch medewerker of gids
 • Medewerker in een reisbureau of bij een reisorganisatie
Hou me op de hoogte

ERKENDE en GERENOMMEERDE SCHOOL

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs, onderdeel van de Ondernemersschool bv, is één van de grootste opleidingsverstrekkers voor volwassenen van de Benelux. Ze organiseert professionele opleidingen voor cursisten uit de hele wereld via het systeem van afstandsonderwijs. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij de Wellnessfederatie vzw; deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO. De onderwijsinstelling is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 én is ze geregistreerd dienstverlener van de Vlaamse overheid in het kader van opleidingscheques en de kmo-portefeuille. Tot slot kan iedereen die les heeft gevolgd aan onze onderwijsinstelling vrijstellingen bekomen of vervolgopleidingen volgen bij het Centrum Voor Beroepskwalificatie vzw en het Centrum Voor Avondonderwijs vzw. Lees hier meer over de erkenningen en registraties.

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS