Coming soon cursuspagina

OPLEIDING - Binnenkort beschikbaar

Reiki Master

Wil jij...

 1. jezelf onderdompelen in de wereld van Reiki, mantra's en symbolen
 2. mensen helpen harmonie in hun leven te brengen
 3. leren de Reiki energie over te dragen door middel van handoplegging
 4. studeren op eigen tempo, met ruimte voor je werk, je gezin en je hobby's
 5. snel starten als professioneel Reiki Master, in hoofd- of bijberoep

Reiki Master, een beroep met toekomst!

Ben je geïnteresseerd in oosterse therapieën? Of wil je het aanbod in je holistische praktijk verder uitbreiden? Dan is onze thuiscursus Reiki Master beslist iets voor jou!

Reiki is de universele levensenergie die zorgt voor harmonie en balans op fysiek, mentaal en spiritueel vlak. Door middel van handoplegging kan je als Reiki Master de universele levensenergie overdragen en energieblokkades opheffen. Aan de hand van Reiki symbolen en mantra's kan je zelfs mensen vanop afstand helen. Zo zorg jij voor rust en harmonie in het leven van je klanten!

  Diploma

  Thuisstudie

  3-6 maanden

  139.00 euro

Hou me op de hoogte

Lijst met cursusinhoud

 • Wat is Reiki?
 • Het ontstaan van Reiki
 • De 4 aspecten en 9 elementen
 • De verschillende handposities
 • Reiki symbolen en mantra's
 • Reiki vanop afstand
reiki, reiki master, reiki healing, oosterse geneeskunde, alternatieve geneeswijze, levensenergie, afstandsonderwijs, thuisstudie

Vaardigheden

 • Je kent de verschillende handposities om Reiki helingen uit te voeren
 • Reiki energie overdragen dichtbij en vanop afstand
 • Door middel van handoplegging energieblokkades opheffen

Carrieremogelijkheden

 • Zelfstandig Reiki Master
 • Energetisch consulent gespecialiseerd in Reiki
 • Medewerker in een yogaclub of gezondheidscentrum
Hou me op de hoogte

ERKENDE en GERENOMMEERDE SCHOOL

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs, onderdeel van de Ondernemersschool bv, is één van de grootste opleidingsverstrekkers voor volwassenen van de Benelux. Ze organiseert professionele opleidingen voor cursisten uit de hele wereld via het systeem van afstandsonderwijs. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij de Wellnessfederatie vzw; deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO. De onderwijsinstelling is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 én is ze geregistreerd dienstverlener van de Vlaamse overheid in het kader van opleidingscheques en de kmo-portefeuille. Tot slot kan iedereen die les heeft gevolgd aan onze onderwijsinstelling vrijstellingen bekomen of vervolgopleidingen volgen bij het Centrum Voor Beroepskwalificatie vzw en het Centrum Voor Avondonderwijs vzw. Lees hier meer over de erkenningen en registraties.

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS