Coming soon cursuspagina

OPLEIDING - Binnenkort beschikbaar

Kinderverhalen Schrijven (Hobby)

  Kinderboekenschrijver, een beroep met toekomst!

  Verhaaltjes vertellen is het leukste dat er is! Kinderen helemaal inpakken met vertelsels over magische werelden en heldhaftige zoektochten naar verborgen schatten! Wil je deze nu voor de eeuwigheid bewaren door ze neer te schrijven op papier? Dan is deze hobbycursus perfect om de kunst van het schrijven in de vingers te krijgen! Aan de hand van het uitgebreide lesboek leer jij het juiste taalgebruik hanteren dat perfect aansluit bij verschillende leeftijdscategorieën. Je leert hoe je met je personages en verhaallijnen zowel jongens als meisjes geboeid laat lezen! En dat met het juiste gevoel voor vorm en structuur. Schrijf je nu in voor deze cursus en ontdek het allemaal! Voordat jij het weet, ben jij de nieuwe Marc De Bel of Thea Beckman!

    Attest

    Thuisstudie

    3-6 maanden

    149.00 euro

  Hou me op de hoogte

  Lijst met cursusinhoud

  • Eigenschappen van een goed verhaal voor kinderen
  • Tekst en illustratie: een bijzondere samenwerking
  • De keuze van je hoofdpersonage
  • De spanningsboog opbouwen en een happy end aan je verhaal breien
  • Humor en moeilijke woorden in je verhaal gebruiken
  • Bijzondere genres
  • Een goede schrijfroutine
  kinderverhalen, schrijven, lezen, schrijver, kinderboeken, kinderen, hobbyschrijver, hobby, hobbyschool, hobbycursus, thuisstudie, personages kinderverhaal

  Vaardigheden

  Met de kennis en vaardigheden die je dankzij deze hobbycursus leert, ga je meteen aan de slag. Zo schrijf jij al snel de meest originele kinderverhalen waar jong en oud van zal genieten! Vertrouw je zelfverzonnen verhaaltjes eindelijk toe aan papier en maak zo een uniek cadeautje voor jouw kinderen! Zonder twijfel ben jij dus niet de enige die van deze cursus zal genieten!

  Carrieremogelijkheden

  Alle cursussen die je via de Hobbyschool volgt, zijn bedoeld voor je eigen plezier en persoonlijke ontwikkeling. Maar dat sluit niet uit dat je al deze vaardigheden ook in je professionele carrière kan gebruiken! Werk je als begeleider in een dagverblijf of ga je wel eens aan de slag als vrijwilliger tijdens creatieve namiddagen, workshops of sessies? Dan ben jij weer helemaal mee en schrijf je zelf unieke verhaaltjes die je samen met kinderen kan lezen en beleven.

  Hou me op de hoogte

  ERKENDE en GERENOMMEERDE SCHOOL

  Het Centrum Voor Afstandsonderwijs, onderdeel van de Ondernemersschool bv, is één van de grootste opleidingsverstrekkers voor volwassenen van de Benelux. Ze organiseert professionele opleidingen voor cursisten uit de hele wereld via het systeem van afstandsonderwijs. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij de Wellnessfederatie vzw; deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO. De onderwijsinstelling is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 én is ze geregistreerd dienstverlener van de Vlaamse overheid in het kader van opleidingscheques en de kmo-portefeuille. Tot slot kan iedereen die les heeft gevolgd aan onze onderwijsinstelling vrijstellingen bekomen of vervolgopleidingen volgen bij het Centrum Voor Beroepskwalificatie vzw en het Centrum Voor Avondonderwijs vzw. Lees hier meer over de erkenningen en registraties.

  SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS