Coming soon cursuspagina

OPLEIDING - Binnenkort beschikbaar

Kaartlezen met Lenormand (Hobby)

  Kaartlezer, een beroep met toekomst!

  Verdiep je in de wereld van Lenormand Kaartlezen en ga op zoek naar antwoorden op de vragen waar jij mee loopt. Een unieke kans aangezien deze mystieke techniek steeds meer aan populariteit wint. Want Lenormandkaarten zijn concreter, nauwkeuriger en praktischer dan de gekende Tarotlezing. Schrijf je dus nu in en ontdek dankzij deze boeiende en inspirerende hobbycursus hoe je de kaarten leest en interpreteert. Zo leer jij problemen en kansen herkennen, concrete voorspellingen maken en zelfs verloren voorwerpen terugvinden. En dat allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Ga op zoek naar de betekenis van jouw leven en bewandel een nieuwe en verlichte levensweg.

    Attest

    Thuisstudie

    3-6 maanden

    149.00 euro

  Hou me op de hoogte

  Lijst met cursusinhoud

  • Achtergrond en oorsprong van de Lenormandkaarten
  • De verschillende kaarten en hun betekenis
  • Positieve en negatieve aspecten, tijd en archetypen in de kaarten
  • De betekenislijsten en uitgewerkte kaartleggingen
  • Verschillende methoden van De Grote Legging
  • De verborgen kaart
  kaartlezen, lenormand, lenormandkaarten, spiritualiteit, mystiek, alternatief, toekomst, hobbycursus, hobbyschool, hobby, cursus, thuisstudie

  Vaardigheden

  Met de kennis en vaardigheden die je dankzij deze hobbycursus leert, ga je meteen aan de slag. Zo lees jij binnenkort de kaarten van jezelf of vrienden en familie. Vind een antwoord op al jullie vragen en ga zo voor een positieve toekomst!

  Carrieremogelijkheden

  Alle cursussen die je via de Hobbyschool volgt, zijn bedoeld voor je eigen plezier en persoonlijke ontwikkeling. Maar dat sluit niet uit dat je al deze vaardigheden ook in je professionele carrière kan gebruiken! Werk je als begeleider in een dagverblijf of ga je wel eens aan de slag als vrijwilliger tijdens creatieve namiddagen, workshops of sessies? Dan ben jij weer helemaal mee met de nieuwste informatie en kennis over tal van leuke activiteiten die jij in groep kan uitvoeren.

  Hou me op de hoogte

  ERKENDE en GERENOMMEERDE SCHOOL

  Het Centrum Voor Afstandsonderwijs, onderdeel van de Ondernemersschool bv, is één van de grootste opleidingsverstrekkers voor volwassenen van de Benelux. Ze organiseert professionele opleidingen voor cursisten uit de hele wereld via het systeem van afstandsonderwijs. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij de Wellnessfederatie vzw; deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO. De onderwijsinstelling is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 én is ze geregistreerd dienstverlener van de Vlaamse overheid in het kader van opleidingscheques en de kmo-portefeuille. Tot slot kan iedereen die les heeft gevolgd aan onze onderwijsinstelling vrijstellingen bekomen of vervolgopleidingen volgen bij het Centrum Voor Beroepskwalificatie vzw en het Centrum Voor Avondonderwijs vzw. Lees hier meer over de erkenningen en registraties.

  SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS