Coming soon cursuspagina

OPLEIDING - Binnenkort beschikbaar

Italiaans (Gevorderden)

Wil jij...

 1. jouw kennis van het Italiaans opfrissen of naar een hoger niveau tillen
 2. complexe grammatica en een uitgebreide woordenschat onder de knie krijgen
 3. jezelf grondig voorbereiden op je nieuwe job of je studies in het buitenland
 4. zonder problemen Italiaanse kranten lezen, liedjes meezingen of televisie kijken
 5. thuis op eigen tempo studeren, met online begeleiding door een gedreven taaldocent

Italiaanssprekende Professional, een beroep met toekomst!

Wie al een basiskennis van het Italiaans heeft, zit goed met de cursus Italiaans Voor Gevorderden. Je breidt jouw grammatica en woordenschat verder uit zodat je deze taal helemaal onder de knie krijgt. Op die manier vormt geen enkel Italiaans boek of krantenartikel nog een probleem voor jou. Jij bent helemaal mee!

Met deze cursus leer je jouw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen! Je zal Italiaanse series, artikels en brieven kunnen lezen, begrijpen en schrijven zonder een woordenboek te gebruiken. En wanneer je op reis naar Italië gaat, zal je je geen vreemde meer voelen! Je kent het land en zijn bewoners door en door en ademt zelf de Italiaanse cultuur.

Ga voor een doorgegeven kennis van het Italiaans met deze thuiscursus.

  Diploma

  Thuisstudie

  3-6 maanden

  299.00 euro

Hou me op de hoogte

Lijst met cursusinhoud

 • Nieuwe woordenschat en grammatica
 • Doorgedreven kennis van uitdrukkingen en zegswijzen
 • Italiaanse artikels en teksten lezen en begrijpen
 • Nuttige zakelijke termen
 • Jouw kennis scheert hoge toppen
italiaans gevorderden, Italië, Rome, Venetië, Firenze, Pisa, pizza, pasta, taal, taalopleiding, communicatie, taalcursus, verstaan, lezen, spreken, schrijven, grammatica, woordenschat, mondeling, schriftelijk, uitspraak, groepslessen, thuisstudie, volwas

Vaardigheden

 • Vlot uitvoerige conversaties voeren
 • Specifieke situaties correct benoemen
 • Gedetailleerde productinformatie kunnen geven

Carrieremogelijkheden

 • Vertaler Italiaans
 • Gids Italiaans
 • Toeristisch medewerker
 • Medewerker bij een reisorganisatie
 • ...
Hou me op de hoogte

ERKENDE en GERENOMMEERDE SCHOOL

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs, onderdeel van de Ondernemersschool bv, is één van de grootste opleidingsverstrekkers voor volwassenen van de Benelux. Ze organiseert professionele opleidingen voor cursisten uit de hele wereld via het systeem van afstandsonderwijs. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij de Wellnessfederatie vzw; deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO. De onderwijsinstelling is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 én is ze geregistreerd dienstverlener van de Vlaamse overheid in het kader van opleidingscheques en de kmo-portefeuille. Tot slot kan iedereen die les heeft gevolgd aan onze onderwijsinstelling vrijstellingen bekomen of vervolgopleidingen volgen bij het Centrum Voor Beroepskwalificatie vzw en het Centrum Voor Avondonderwijs vzw. Lees hier meer over de erkenningen en registraties.

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS