Coming soon cursuspagina

OPLEIDING - Binnenkort beschikbaar

Italiaans (Beginners)

Wil jij...

 1. op basisniveau Italiaans leren spreken, schrijven, lezen en verstaan
 2. locals in hun eigen taal aanspreken op je volgende reis naar la dolce Italia
 3. meer kans maken op een leuke job door een extra taal aan je cv toe te voegen
 4. vlotter communiceren met Italiaanse vrienden, klanten of zakenpartners
 5. thuis op eigen tempo studeren, met online begeleiding door een gedreven taaldocent

Italiaanssprekende Professional, een beroep met toekomst!

Italië is een prachtig land met tal van verborgen schatten. Met jouw nieuwe kennis van het Italiaans zal je dus zeker en vast indruk maken tijdens je volgende reis naar dit fantastische land. Ook wie voor zaken naar Italië gaat, doet er goed aan om een aardig mondje Italiaans te spreken!

Met deze professionele thuiscursus ontdek je stap voor stap de basiskennis van het Italiaans. Per hoofdstuk leer je nieuwe woorden en grammatica waardoor je al snel een eenvoudige conversatie in het Italiaans kan voeren. Zo krijg je bij plaatselijke handelaars de beste prijs voor al die schitterende Italiaanse producten! Bovendien kan je op die manier bij de locals terecht voor unieke ervaringen.

Geef je talenkennis een boost met deze thuiscursus!

  Diploma

  Thuisstudie

  3-6 maanden

  299.00 euro

Hou me op de hoogte

Lijst met cursusinhoud

 • Italiaans in de winkel, het restaurant en het hotel
 • Zakelijke communicatie voeren in het Italiaans
 • Producten en diensten bestellen in het Italiaans
 • Telefonische communicatie in het Italiaans
 • E-mail en geschreven communicatie
 • Zakelijke ontmoetingen
italiaans beginners, Italië, Rome, Venetië, Firenze, Pisa, pizza, pasta, taal, taalopleiding, communicatie, taalcursus, verstaan, lezen, spreken, schrijven, grammatica, woordenschat, mondeling, schriftelijk, uitspraak, groepslessen, thuisstud

Vaardigheden

 • Je kan in het Italiaans zaken zoals jezelf voorstellen, boodschappen doen, bestellen op restaurant en communiceren via telefoon en e-mail .

Carrieremogelijkheden

 • Gids Italiaans
 • Toeristisch medewerker
 • Medewerker in een vertaalbureau
 • Medewerker in een reisbureau
 • ...
Hou me op de hoogte

ERKENDE en GERENOMMEERDE SCHOOL

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs, onderdeel van de Ondernemersschool bv, is één van de grootste opleidingsverstrekkers voor volwassenen van de Benelux. Ze organiseert professionele opleidingen voor cursisten uit de hele wereld via het systeem van afstandsonderwijs. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij de Wellnessfederatie vzw; deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO. De onderwijsinstelling is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 én is ze geregistreerd dienstverlener van de Vlaamse overheid in het kader van opleidingscheques en de kmo-portefeuille. Tot slot kan iedereen die les heeft gevolgd aan onze onderwijsinstelling vrijstellingen bekomen of vervolgopleidingen volgen bij het Centrum Voor Beroepskwalificatie vzw en het Centrum Voor Avondonderwijs vzw. Lees hier meer over de erkenningen en registraties.

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS