Coming soon cursuspagina

OPLEIDING - Binnenkort beschikbaar

Hondenuitlaatdienst

Wil jij...

 1. zonder problemen een of meerdere honden uitlaten
 2. je positie in de roedel honden leren afdwingen
 3. gedragsproblemen bij honden herkennen en oplossen
 4. thuis studeren op je eigen tempo, met oog voor je werk, gezin en hobby's

Hondenuitlater, een beroep met toekomst!

Ben jij een hondenliefhebber en hou je van lange wandelingen met je trouwe viervoeter? Neem je regelmatig ook de hond van de buurvrouw mee op pad en zou je deze service graag ook aan anderen aanbieden? Dan is de opleiding hondenuitlaatdienst beslist iets voor jou.

In deze cursus leer je hoe je meerdere honden tegelijk uitlaat op een leuke en veilige manier. Zo kom je alles te weten over de machtsposities binnen een roedel en ontdek je hoe honden met elkaar communiceren. Je maakt kennis met verschillende hondenrassen en hun karakters, en leert hoe je commando's moet geven. Zo kom jij nooit meer voor verrassingen te staan wanneer je een andere hondenuitlater tegenkomt.

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan als professioneel hondenuitlater? Schrijf je dan meteen in voor de cursus hondenuitlaatdienst!

  Diploma

  Thuisstudie

  3-6 maanden

  249.00 euro

Hou me op de hoogte

Lijst met cursusinhoud

 • De machtsverhoudingen binnen een roedel
 • Communicatie tussen honden
 • Hondenrassen en hun karakters
 • De positie van de hondenuitlater binnen de roedel
 • Commando's geven
opleiding, cursus, thuisstudie, afstandsonderwijs, hondenuitlaatdienst

Vaardigheden

 • Omgaan met verschillende types honden
 • Gedragsproblemen anticiperen om conflicten te voorkomen
 • Meerdere honden op een veilige en efficiënte manier uitlaten

Carrieremogelijkheden

 • Professioneel hondenuitlater
 • Medewerker dierenasiel of hondenhotel
Hou me op de hoogte

ERKENDE en GERENOMMEERDE SCHOOL

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs, onderdeel van de Ondernemersschool bv, is één van de grootste opleidingsverstrekkers voor volwassenen van de Benelux. Ze organiseert professionele opleidingen voor cursisten uit de hele wereld via het systeem van afstandsonderwijs. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij de Wellnessfederatie vzw; deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO. De onderwijsinstelling is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 én is ze geregistreerd dienstverlener van de Vlaamse overheid in het kader van opleidingscheques en de kmo-portefeuille. Tot slot kan iedereen die les heeft gevolgd aan onze onderwijsinstelling vrijstellingen bekomen of vervolgopleidingen volgen bij het Centrum Voor Beroepskwalificatie vzw en het Centrum Voor Avondonderwijs vzw. Lees hier meer over de erkenningen en registraties.

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS