Coming soon cursuspagina

OPLEIDING - Binnenkort beschikbaar

Energetische Resonantie

Wil jij...

 1. de spirituele wetten kennen en begrijpen
 2. balans creëren in het lichaam
 3. je klanten een nieuwe energieboost geven
 4. spirituele rust brengen bij je cliënteel
 5. snel starten als zelfstandig energetisch expert

Energetische healer, een beroep met toekomst!

Alles is energie. Alles is met elkaar verbonden. Met dat in het achterhoofd start je deze cursus. Als mens ben je zowel zender als ontvanger van verschillende energievormen. Voel jij je soms ook wat uit balans? Of lijk je soms in een negatieve spiraal te zitten? Eentje waar je liefst zo snel mogelijk uit springt? Dan is deze cursus zeker en vast iets voor jou.

Je lichaam en geest reageren constant op prikkels uit je omgeving en op de energie die anderen om je heen afgeven. Wist je trouwens dat je dat ook onbewust doet. De kracht van het bewustzijn wordt ook wel 'manifestatie' genoemd. Tijdens deze thuisstudie leer jij je bewust zijn van de energie van mensen om je heen en ook die van jezelf. Je leert zo je omgeving in kaart brengen en jezelf weer in balans.

Wil jij graag alles leren over energetische resonantie en zo meer grip krijgen op je leven? Schrijf je dan nu in voor deze boeiende thuisstudie en leer waar en wanneer jij wil!

 

  Diploma

  Thuisstudie

  3-6 maanden

  199.00 euro

Hou me op de hoogte

Lijst met cursusinhoud

 • Wet van Eenheid
 • Wet van Overeenstemming
 • Wet van Trilling
 • Wet van Polariteit
 • Wet van Oorzaak en gevolg
 • Wet van aantrekking, resonantie, creatie, manifestatie
spiritualiteit, spirituele lessen, cursus, opleiding, bijscholing, lessen, school, energiegolven, energetische resonantie, energetische trillingen, wet van eenheid, spirituele wetten, bijleren over spiritualiteit, avondschool, volwassenenonderwijs, afstan

Vaardigheden

 • Rust creëren bij stresspersonen
 • Inzicht in de spirituele wetten en hun gevolgen
 • Energetische resonantie toepassen

Carrieremogelijkheden

 • Energetisch therapeut
 • Spiritueel begeleider
 • Spiritueel adviseur
Hou me op de hoogte

ERKENDE en GERENOMMEERDE SCHOOL

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs, onderdeel van de Ondernemersschool bv, is één van de grootste opleidingsverstrekkers voor volwassenen van de Benelux. Ze organiseert professionele opleidingen voor cursisten uit de hele wereld via het systeem van afstandsonderwijs. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij de Wellnessfederatie vzw; deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO. De onderwijsinstelling is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 én is ze geregistreerd dienstverlener van de Vlaamse overheid in het kader van opleidingscheques en de kmo-portefeuille. Tot slot kan iedereen die les heeft gevolgd aan onze onderwijsinstelling vrijstellingen bekomen of vervolgopleidingen volgen bij het Centrum Voor Beroepskwalificatie vzw en het Centrum Voor Avondonderwijs vzw. Lees hier meer over de erkenningen en registraties.

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS