Coming soon cursuspagina

OPLEIDING - Binnenkort beschikbaar

Bachbloesemtherapeut voor Dieren

Wil jij...

 1. ontdekken hoe je jouw huisdier op een natuurlijke manier behandelt
 2. alles leren over de werking van bachremedies bij dieren
 3. jezelf als dierenverzorger of als dierenarts specialiseren in bachbloesems
 4. jouw aanbod als bachbloesemtherapeut uitbreiden
 5. flexibel thuis studeren, helemaal op je eigen tempo en op je eigen manier

Bachbloesemtherapeut voor dieren, een beroep met toekomst!

Ook dieren hebben gevoelens en ervaren pijn, angst, verdriet,... Ze zijn echter meester in het verbergen van hun emoties, waardoor deze niet altijd even goed waar te nemen zijn. Verlies van eetlust, het uitvallen van de vacht, futloosheid,... zijn daarom allemaal factoren waar je rekening mee moet houden en het vergt een opgeleid oog om het probleem te achterhalen.

Met deze praktijkgerichte cursus Bachbloesemtherapeut voor Dieren leer je niet enkel de situatie analyseren, maar ook een behandelplan opstellen en toepassen voor een betere gemoedstoestand van elk dier. Leer stap voor stap zelf remedies maken en help dieren en hun baasjes weer volop genieten van het leven. Word professioneel Bachbloesemtherapeut!

  Diploma

  Thuisstudie

  3-6 maanden

  199.00 euro

Hou me op de hoogte

Lijst met cursusinhoud

 • De oorsprong van bachbloesems
 • Gespecialiseerde plantkunde
 • De werking van bachbloesems
 • Probleemanalyse en dieren leren 'lezen'
 • Zelf bloesemremedies samenstellen
 • Therapieën efficiënt leren toepassen
 • De juiste dosering
bachbloesemtherapie voor dieren, bachbloesemtherapeut voor dieren, plantenextracten, bachbloesems, bloesems, alternatieve geneeskunde voor dieren, alternatieve behandeling, thuisstudie, afstandsonderwijs

Vaardigheden

 • Het gedrag van dieren kunnen analyseren en problemen opsporen
 • Intensieve kennis bezitten van het gebruik en de effecten van bachbloesems
 • Zelf een therapieplan kunnen opstarten en efficiënt uitvoeren

Carrieremogelijkheden

 • Hondentrainer (Specialisatie Bachbloesems)
 • Uitbater Dierenpension (Specialisatie Bachbloesems)
 • Dierenverzorger, Medewerker Dierenasiel (Specialisatie Bachbloesems)
Hou me op de hoogte

ERKENDE en GERENOMMEERDE SCHOOL

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs, onderdeel van de Ondernemersschool bv, is één van de grootste opleidingsverstrekkers voor volwassenen van de Benelux. Ze organiseert professionele opleidingen voor cursisten uit de hele wereld via het systeem van afstandsonderwijs. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij de Wellnessfederatie vzw; deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO. De onderwijsinstelling is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 én is ze geregistreerd dienstverlener van de Vlaamse overheid in het kader van opleidingscheques en de kmo-portefeuille. Tot slot kan iedereen die les heeft gevolgd aan onze onderwijsinstelling vrijstellingen bekomen of vervolgopleidingen volgen bij het Centrum Voor Beroepskwalificatie vzw en het Centrum Voor Avondonderwijs vzw. Lees hier meer over de erkenningen en registraties.

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS