Opleidingen Secundair Onderwijs (Examencommissie)

BSO Kantoor

De opleiding BSO kantoor brengt je alle vaardigheden bij die je van pas komen in een kantooromgeving. Je verwerft een grondige kennis van administratieve procedures, documenten en boekhouding.

Details Inschrijven

TSO Handel

De richting Handel is een absolute aanrader voor wie in een commerciële bedrijfsomgeving aan de slag wil. Je verwerft een grondige kennis van het Nederlands, het Frans, het Engels en een praktische kennis van het Duits. Hierbij staat courante zakelijke communicatie via telefoon, fax en mail centraal.

Details Inschrijven

TSO Secretariaat-Talen

De opleiding secretariaat – talen bereidt je voor op jouw examen voor de examencommissie in Brussel voor je diploma secundair onderwijs.

Details Inschrijven

TSO Apotheekassistent

De vraag naar goed opgeleide apothekersassistenten is heel groot. Een apothekersassistent is de rechterhand van de apotheker. Je helpt bij het bereiden van geneesmiddelen, het beheer van de voorraad en het vakkundig verder helpen van klanten. Heb je interesse in wetenschappen? Spreekt de medische sector je aan? Hou je van een afwisselend beroep met de nodige verantwoordelijkheden? Dan is de thuiscursus apothekersassistent van CVA zeker iets voor jou!
Details Inschrijven

TSO Fotografie

Zou je graag het officiële diploma secundair onderwijs fotografie behalen via de examencommissie ? Via thuisstudie studeer je op de door jouw gewenste tijdstippen en overal waar je bent.

Details Inschrijven

TSO Onthaal en Public Relations-Assistant

Indien je tweedekansonderwijs wil volgen kan je hier je thuiscursus onthaal- en Public Relations-assistent TSO volgen en je zo voorbereiden op je examen aan de centrale examencommissie te Brussel.

Details Inschrijven
Studievakken per opleiding
BSO Kantoor

TSO Farmaceutisch-Technisch Assistent
TSO Fotografie
TSO Handel
TSO PR en Onthaal
TSO Secretariaat-Talen
Alle studievakken

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!