Je kan op vier externe locaties je cursus inkijken

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs, onderdeel van De Ondernemersschool geeft je op vier plaatsen in België de mogelijkheid om de cursussen geheel vrijblijvend in te kijken. Je kan de cursussen inkijken in de campussen van Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW te Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt.

Op deze vier locaties kan je terecht voor volgende zaken:

  • Antwoorden op al je vragen over de thuisstudies en groepslessen.
  • Online inschrijven voor de thuisstudies en groepslessen.
  • Gratis studieadvies van de opleidingsconsulenten.
  • Inkijken van alle thuiscursussen.
  • Thuisstudie bedrijfsbeheer meteen meenemen na inschrijving.
  • Afleggen van examens wanneer je opleiding is afgerond.

Wil je het Centrum Voor Afstandsonderwijs rechtstreeks contacteren? Dat kan enkel via ons digitaal contactformulier. Wil je een afspraak maken om de cursussen in te kijken via het Centrum Voor Avondonderwijs VZW? Dat kan via onderstaande gegevens.

Antwerpen
Frankrijklei 127
2000 Antwerpen
03/292.33.30
Brussel
Koningsstraat 203
1210 Brussel
02/229.33.30
Gent
Oude Brusselseweg 125
9050 Gent
03/292.33.30
Hasselt
Simpernelstraat 27
3511 Kuringen (Hasselt)
03/292.33.30

Kijk je cursus in te Antwerpen

Het secretariaat van het Centrum Voor Avondonderwijs VZW in Antwerpen is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kan met de tram of de bus tot aan deur reizen. Je stapt af aan de halte “Nationale Bank”. Ook wie met de auto komt, kan gemakkelijk parkeren. Vlak voor de deur is er een ondergrondse parking.

Kijk je cursus in te Brussel

Wil je graag eens langskomen om de cursussen in te kijken in het secretariaat van het Centre De Formation à Distance te Brussel? Je bent meer dan welkom in hun gebouwen.

Kijk je cursus in te Gent

Ons secretariaat in Gent ligt in het prachtige ‘Kasteel de Pélichy’ van de Schoonheidsschool op de Oude Brusselseweg 125 in Gentbrugge!

Kijk je cursus in te Hasselt

Wil je graag eens langskomen om de cursussen in te kijken in het secretariaat in Hasselt? Je bent meer dan welkom in de gebouwen van het Centrum Voor Avondonderwijs VZW. Als je met de auto komt, is er voldoende parkeerplaats aan het secretariaat.