tConsultant

Marieke Van Vrede

Marieke heeft al enkele jaren op de teller staan als opleidingsmanager binnen onze school. Samen met haar collega’s zorgt ze ervoor dat er steeds gemotiveerde docenten voor de klas komen te staan. Ze is dan ook hét aanspreekpunt voor onze docenten. 

Met haar diploma Languages & Business Management op zak is Marieke een echt communicatie- en organisatietalent. Dankzij haar jarenlange ervaring kent ze onze school vanbinnen en vanbuiten. 

In haar vrije tijd geniet Marieke graag van de rust. Die rust vindt ze tijdens mooie natuurwandelingen, creatieve schildersessies of gezellige onderonsjes met familie en vrienden. 

Hoewel Marieke doorgaans onze docenten adviseert, heeft ze ook goede raad voor onze studenten: "Als je in jezelf gelooft, dan komt het altijd goed!"

Enthousiast

Evenwichtig

Ervaren


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0