tConsultant

Hans Bloemen

Hans is binnen onze school een echte communicatiespecialist! Hij optimaliseert verschillende interne- en externe communicatiekanalen en zorgt mee voor flitsende nieuwsbrieven in jouw mailbox.

Daarnaast helpt Hans je graag verder via mail, telefoon en chat om je zo goed mogelijk te begeleiden bij de opleiding die het beste bij je past.

Met zijn master in de Psychologie en een postgraduaat in de Integratieve Psychotherapie is Hans ook een beetje de mentale steun en psycholoog van dienst op onze secretariaten. Kan je een peptalk gebruiken? Dan weet hij absoluut raad!

In zijn vrije tijd ontdekt Hans graag nieuwe plaatsen. Af en toe een leuke citytrip, maar ook een mooie wandeling of fietstocht door de natuur kunnen hem zeker bekoren. Je vindt Hans ook geregeld terug achter de kookpotten.

Volgens Hans doe je beter zoveel mogelijk praktijkkennis op. ‘Kennis wordt pas wijsheid wanneer je er actief mee aan de slag gaat!’

Communication specialist

Zorgt voor juiste communicatie

Leer in de praktijk


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0