Cursus

OPLEIDING

Zelfzekerheid en assertiviteit; kickstart jezelf!

Wil jij...

 1. zelfzekerder en assertiever overkomen in je persoonlijke en professionele leven
 2. komaf maken met onzekerheid, zenuwachtigheid en angst
 3. op een gezonde manier leren omgaan met kritiek en negatieve feedback
 4. weten hoe je duidelijke grenzen stelt ten opzichte van collega´s of leidinggevenden

Assertiviteitscoach, een beroep met toekomst!

Voor een succesvolle carrière is het belangrijk om steeds zelfzeker over te komen. Onzeker zijn geeft een slechte indruk en zo zal je jezelf nooit kunnen ontplooien tot de topwerknemer die jij wilt zijn. Met behulp van deze professionele dagopleiding ontdek jij alle tips om jezelf een boost te geven en assertiever voor de dag te komen.

Onder begeleiding van een ervaren docent ontdek jij op welke gebieden jij verder wilt leren gaan en meer grenzen stellen. Zo leer je met deze opleiding Zelfvertrouwen & Assertiviteit hoe je sterker in je schoenen staat. We reiken jou de middelen aan om met kritiek om te gaan en je gevoelens respectvol te uiten. De weg naar een succesvolle loopbaan.

Schrijf je nu in en ga voor meer zelfvertrouwen!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Certificaat

  Groepsles

  1 les

  8 lesuren

  199.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven
Ontdek ook onze
thuiscursussen

PROGRAMMA

assertiviteit, zelfzekerheid, zelfvertrouwen, coach, opleiding, B2B, training, assertiviteitstraining, meer zelfvertrouwen, kickstart,

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Dankzij deze professionele opleiding geef je jouw carrière een boost. Enorm belangrijk voor iedere werknemer binnen elk bedrijf.

Vaardigheden en skills

 • Je ontdekt hoe je je zelfvertrouwen een impuls geeft en sterker voor de dag komt
 • Je kent technieken en hulpmiddeltjes om jezelf assertiever te gedragen en zo grenzen te stellen
 • Dankzij jouw herwonnen zelfvertrouwen krijg je elke klus geklaard en ga je voor die promotie!
 • Je weet hoe je jezelf moet gedragen op het werk en wint steeds het vertrouwen en respect van collega's
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Assertiviteit op de werkvloer
 • Comfortabel omgaan met moeilijke situaties
 • Omgaan met kritiek en feedback
 • Meer zelfvertrouwen opbouwen en behouden
 • Hoe stel je duidelijke grenzen op
 • Inzichten creëren in je eigen patronen
 • Technieken om je assertiever te gedragen
 • Omgaan met assertiviteit bij anderen
 • Vlot en duidelijk communiceren met je baas
 • Verbeter de communicatie met je collega´s
 • Uitdagingen herkennen en durven aangaan

assertiviteit, zelfzekerheid, zelfvertrouwen, coach, opleiding, B2B, training, assertiviteitstraining, meer zelfvertrouwen, kickstart,

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Zelfzekerheid en assertiviteit; kickstart jezelf!

Waarom is deze cursus iets voor mij?
Sterk in je schoenen staan levert heel wat voordelen op: je laat niet zomaar over je heen lopen, je bent in staat om je eigen belangen te verdedigen, je kan beter tegen negatieve feedback,… Deze cursus is dan ook perfect als jij op zoek bent naar handvaten om zelfzekerder en assertiever door het leven te gaan, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.
Is de les praktijkgericht?
Aan de hand van voorbeelden, praktijkoefeningen en case studies word je uitgedaagd om op een assertieve en zelfzekere manier te handelen.
Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren?
Jazeker! Check ons ruime aanbod aan opleidingen rond het thema Coaching en vind een specialisatiecursus die bij jou past. Of schrijf je in voor één van onze allroundopleidingen. Die allesomvattende cursussen, zoals bijvoorbeeld Mental Coach maken van jou een echte expert.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

Je opleiding Zelfzekerheid en assertiviteit; kickstart jezelf! beslaat 1 les en duurt 8 uur. Tijdens deze interessante en intensieve cursus ontdek je hoe jezelf meer zelfvertrouwen geeft om zo assertiever voor de dag te komen op de werkvloer. De ideale manier om jouw carrière een boost te geven. In het overzicht met de startdata van de opleiding Zelfzekerheid en assertiviteit; kickstart jezelf! vind je de lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Jouw docent zorgt voor al het nodige cursusmateriaal. Neem je graag notities? Breng dan pen en papier mee naar de les.

Praktijkervaring en stage

Na de praktijkgerichte les ga je meteen actief aan de slag met je nieuwe kennis en vaardigheden. Je hoeft geen stage te lopen.

Examen en diploma

Na de les krijg je een certificaat om je nieuwe kennis en vaardigheden aan te tonen. Met dit certificaat ga je meteen aan de slag.

assertiviteit, zelfzekerheid, zelfvertrouwen, coach, opleiding, B2B, training, assertiviteitstraining, meer zelfvertrouwen, kickstart,

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Je betaalt voor deze opleiding Zelfzekerheid en assertiviteit; kickstart jezelf! maar 199.00 euro. Hiervoor krijg je cursusmateriaal op maat, praktijkgerichte begeleiding van een professioneel topdocent, én het gebruik van de lokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Het Centrum Voor Avondonderwijs vzw is één van de grootste opleidingsverstrekkers van Vlaanderen en Brussel. Het Centrum organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. Het Centrum Voor Avondonderwijs is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille (VLAIO). Bovendien kan je je cursus als werknemer in loopbaanbegeleiding financieren met opleidingscheques (VDAB). Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO- Wellnessfederatie vzw.  Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).
Inschrijven
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

Laatste weetjes over Zelfzekerheid en assertiviteit; kickstart jezelf!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS