Cursus

OPLEIDING

Trainer Multimove

Wil jij...

 1. kinderen opnieuw aan het bewegen krijgen
 2. bijdragen aan de motorische ontwikkeling van jonge kinderen
 3. kleuters bewegingsoefeningen op maat aanleren
 4. meer verdienen door als bewegingscoach ook een jong publiek aan te spreken
 5. starten als multimovecoach in hoofd- of bijberoep

Multimovecoach, een beroep met toekomst!

Tegenwoordig hangen jonge kinderen vaak aan allerlei schermen gekluisterd. Of het nu gaat om de televisie, de tablet, de computer of zelfs hun eigen smartphone; kinderen zitten veel te veel stil. Dat zorgt voor een gebrek aan beweging en mogelijks zelfs een achterstand op het vlak van hun motorische en fysieke ontwikkeling. Wil jij kinderen opnieuw aan het bewegen krijgen? Wil jij jongens en meisjes begeleiden naar een gezondere levensstijl ? Dan is de cursus Trainer Multimove jou op het lijf geschreven.

Met de bewegingsoefeningen van multimove help je 3- tot 8-jarigen om te sporten op een speelse manier. Met behulp van verschillende trainingen en spelletjes spreek jij de 12 fundamentele bewegingsvormen aan. Een actieve oefening van alle spieren en gewrichten is een must voor de lichamelijke ontwikkeling van elk kind. Kortom, als multimovecoach breng jij de jeugd eindelijk weer aan het bewegen!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Diploma

  Groepsles

  3 lessen

  3 lesuren

  180.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Trainer Multimove

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Gent10/11/202024/11/202018u30 - 21u30Din
Aalst17/11/202001/12/202018u30 - 21u30Din
Hasselt03/02/202124/02/202118u30 - 21u30Woe
Antwerpen27/03/202117/04/202110u00 - 13u00Zat

PROGRAMMA

multimove, multimovecoach, bewegingscoach kinderen, kindercoach, kindertrainer, beweging voor kinderen, cursus, opleiding, sportonderwijs, sportopleiding

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Zelfstandig multimovecoach
 • Bewegingsexpert in scholen of in kindercrèches
 • Sportcoach met specialisatie in beweging bij kinderen

Vaardigheden en skills

 • Jij krijgt kinderen van 3 tot 8 jaar opnieuw in beweging.
 • Jij stimuleert de motorische en fysieke ontwikkeling van jonge kinderen.
 • Je draagt actief bij aan een gezondere levensstijl voor jongens en meisjes.
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Introductie tot multimove
 • Het kinderlichaam
 • De 12 fundamentele bewegingsvaardigheden
 • Oefeningen voor alle leeftijden
 • Didactiek
 • Methodiek
 • Gezonde voeding
 • Starten als zelfstandig multimovecoach

multimove, multimovecoach, bewegingscoach kinderen, kindercoach, kindertrainer, beweging voor kinderen, cursus, opleiding, sportonderwijs, sportopleiding

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Trainer Multimove

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Deze opleiding is perfect voor iedereen met een passie voor sport en beweging. In de lessen leer je hoe je kleine kinderen op een speelse manier laat bewegen. Met leuke bewegingsoefeningen draag jij bij tot hun fysieke ontwikkeling. Ideaal voor coaches die hun aanbod willen uitbreiden, voor leerkrachten die hun leerlingen meer willen doen bewegen, of voor ouders die hun kinderen weg willen halen van achter de tv of het computerscherm.
Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
Iedereen kan deze opleiding volgen. Je hebt geen voorkennis nodig.
Zijn de lessen praktijkgericht?
Zeker, je krijgt alle bewegingsoefeningen actief onder de knie.
Hoe start ik als zelfstandig Multimovecoach?
Dat kom je te weten in onze praktijkgerichte opleiding Start je eigen zaak, waar je jezelf voorbereid op een carrière als zelfstandig ondernemer. Het is jouw sleutel tot succes. Wil je ontdekken of het ondernemerschap iets voor jou is? Kom dan naar ons gratis Starterslab. Daar krijg je een voorproefje van wat het betekent om als zelfstandige te werken.
Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren?
Absoluut, we hebben een breed gamma aan cursussen rond de thema's Coaching en Sport. Check het aanbod, schrijf je in en word een veelzijdig coach!

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Trainer Multimove bestaat uit 3 lessen. Elke les duurt 3 uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. Tijdens de lessen leer je eerst alles over het kinderlichaam. Daarna kom je meer te weten over de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden en hoe je ze kan trainen. Ook gezonde voeding komt aan bod. Aan het einde van de cursus ben jij in staat om kinderen een allesomvattende coaching aan te bieden. In het overzicht met de startdata van de opleiding Trainer Multimove vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

In de eerste les krijg je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Buiten pen en papier hoef je niets mee te brengen. Wij voorzien de rest. Voor de praktijklessen voorzie je best sportieve kledij. Je docent informeert je hierover in de eerste les.

Praktijkervaring en stage

Wil je voor je examen extra ervaring opdoen? Dan is een stage echt iets voor jou! Ga bijvoorbeeld eens langs bij jouw favoriete fitness- of gezondheidscentrum en vraag naar een toffe stageplaats. Op stage begeleid je echte klanten naar sportieve topprestaties. Op stage leer je elke dag nog iets nieuws bij over coaching. Een stage is zo de beste manier om jouw niveau op te krikken en snel een carrière te lanceren als professioneel Multimovecoach.

Kies zelf de plaats, periode en duur van de stage. Wanneer je een leuke stageplaats gevonden hebt, vraag je bij je opleidingsconsulent de nodige documenten aan. Je stage duurt in totaal maximaal 300 uur. Je stage eindigt voor je examen aflegt. Je bent natuurlijk niet verplicht om stage te lopen.

Examen en diploma

Je legt examen af in de laatste les. Daar hoef je dus geen extra tijd voor vrij te maken. Scoor je minstens 60%? Bravo, je bent geslaagd! Je ontvangt per post het diploma Trainer Multimove. Met dit diploma ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt als Multimovecoach. Wanneer je als zelfstandige wil starten in hoofd- of bijberoep is het handig om ook de opleiding Start je eigen zaak te volgen. Die cursus bereidt je perfect voor op je nieuwe avontuur.

multimove, multimovecoach, bewegingscoach kinderen, kindercoach, kindertrainer, beweging voor kinderen, cursus, opleiding, sportonderwijs, sportopleiding

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding Trainer Multimove bedraagt 180.00 euro. Dit bedrag omvat een uitgebreid lesboek met praktische oefeningen, de professionele begeleiding van een absolute topcoach, het gebruik van de lokalen en het examen. Zo heb je alles bij de hand voor een vlotte en succesvolle opleiding!

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
multimove, multimovecoach, bewegingscoach kinderen, kindercoach, kindertrainer, beweging voor kinderen, cursus, opleiding, sportonderwijs, sportopleiding
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS