Cursus

OPLEIDING

Thaise Table Stretch Massage

Wil jij...

 1. yogaposities integreren in jouw massagebehandelingen
 2. de concurrentie voorblijven door je te specialiseren in Oosterse massages
 3. meer verdienen door jouw aanbod als massagetherapeut uit te breiden

Masseur, een beroep met toekomst!

Ben je aan de slag als masseur en wil je deze oeroude Thaise massagetechniek ook in de vingers krijgen? Wil je te weten komen hoe je aan de hand van stretching en yoga je klanten weer helemaal in balans brengt? Dan is de opleiding Thaise table stretch massage alles wat je nodig hebt.

In deze dynamische opleiding toont een ervaren masseur je alle kneepjes van het vak. En dat in een speciaal uitgerust lokaal met professionele masssagetafels! Je leert hoe je het lichaam van klanten in verschillende yogaposities zet en zo het lichaam volledig stretcht. Daarnaast leer je te werken met je knieën, ellebogen en zelfs je hele lichaam. Doel van de massage is het lichaam in harmonie te brengen, blokkades los te maken en energieverstorende elementen weg te werken. Schrijf je vandaag nog in en ontdek alle voordelen van deze massagetechniek.
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Diploma

  Groepsles

  4 lessen

  3 lesuren

  229.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Thaise Table Stretch Massage

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Hasselt09/09/202030/09/202018u30 - 21u30Woe
Antwerpen18/11/202009/12/202018u30 - 21u30Woe
Gent24/11/202015/12/202018u30 - 21u30Din

PROGRAMMA

Thaise table stretch massage, thaise massage, yogaposities, yoga, massage, opleiding

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Zelfstandig masseur gespecialiseerd in Thaise massages
 • Medewerker in een massagesalon
 • Massagetherapeut in een spa, wellnesscenter of gezondheidsinstituut
 • Alternatief therapeut met expertise in Thaise massages

Vaardigheden en skills

 • Jij gooit tijdens de massagesessie je hele lichaam in de strijd.
 • Jij stretcht het lichaam van je klanten door het in verschillende yogaposities te zetten.
 • Jij geeft ontspannende massages die lichaam en geest helemaal in balans brengen.
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • De oorsprong van de Thaise massage
 • De helende werking van de Thaise massage
 • Masseren met ellebogen, knieën en het hele lichaam
 • Het lichaam stretchen door het in verschillende yogaposities te brengen

Thaise table stretch massage, thaise massage, yogaposities, yoga, massage, opleiding

Onze docenten

Steven Huyge

Steven Huyge is een begrip op De Schoonheidsschool. Naast een eigen zaak Sattva waar je tot rust komt met een relaxerende massage en je voedingsadvies op maat krijgt, geeft docent Steven ook les in onze opleiding Natuurvoeding en talrijke massage-opleidingen aan de school. "Ik heb reeds 20 jaar ervaring in massages gaande van Shiatsu en Thaise tot Ayurvedische en geef daarnaast al meer dan 13 jaar les", vertelt Steven. En dat is niet moeilijk als je weet dat hij zelf naar Thailand, India, Bali én Japan is gereisd om zijn indrukwekkende kennis daar ter plaatse op te doen!
 
Maar ook hiernaast zit hij letterlijk niet stil: met zijn Massagemobiel brengt hij de massage tot bij jou en verzorgt hij daarnaast ook yoga- en andere activiteiten voor bedrijven, evenementen en feesten.
 

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Thaise Table Stretch Massage

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
De nadruk op beweging en stretching maakt van de Thaise massage een heel actieve ervaring. Die activiteit maakt energie los in ons lichaam en zorgt voor een verkwikkend gevoel. Deze opleiding is dan ook perfect als je mensen opnieuw fris en monter wil maken. Of als je het aanbod in jouw massagestudio wil uitbreiden met een traditionele Oosterse techniek. Echt iets voor jou!
Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
We raden aan om eerst de opleiding Massagetherapeut te volgen. Zonder kennis van algemene massagetechnieken is het moeilijk om actief aan de lessen deel te nemen.
Oefen ik tijdens de les op echte mensen?
Ja, je oefent op je medestudenten. Door op echte mensen te oefenen krijg je de poses en technieken vlot onder de knie. Zo leer je op een heel praktische manier.
Kan ik me na deze cursus nog verder specialiseren?
Natuurlijk! In ons aanbod rond het thema Massage vind je nog heel wat andere opleidingen. Neem dus zeker eens kijkje.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Thaise Table Stretch Massage bestaat uit 4 lessen. Elke les duurt 3 uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. In het overzicht met de startdata van de opleiding Thaise Table Stretch Massage vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Breng 2 grote donkere badhanddoeken mee naar de les. Draag bij voorkeur comfortabele kledij en schoenen.

Wil je thuis graag actief oefenen? Wil je na je opleiding meteen starten als professioneel masseur? Dan loont het zich om vrijblijvend eigen materiaal aan te kopen. Jouw docent stelde precies daarom enkele uitgebreide pakketten met kwaliteitsvolle massageproducten samen. Via Beautyblue koop je zo´n pakket aan aantrekkelijke groothandelsprijzen. Elk pakket is geschikt om thuis mee te oefenen en om na je opleiding meteen je eerste klanten te verwennen met een heerlijke Thaise massage!

Praktijkervaring en stage

Massages krijg je echt in de vingers door intensief te oefenen. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een stage. Ga dus eens langs bij jouw favoriete massagesalon en vraag naar een toffe stageplaats. Op stage pas je yoga- en stretchposities toe op echte klanten. Zo leer je elke dag nog iets nieuws bij. Een stage is dan ook de ideale springplank naar een mooie carrière als professioneel Masseur.

Je mag de periode, plek en duur van de stage zelf kiezen. Heb je een leuke stageplaats gevonden? Neem dan even contact met ons op en wij bezorgen je de nodige documenten. Daarna kan je direct aan de slag, met een maximum van 300 stage-uren. Je stage eindigt voor je examen aflegt. Je bent natuurlijk niet verplicht om stage te lopen.

Examen en diploma

Je legt examen af in de laatste les. Daar hoef je dus geen extra tijd voor vrij te maken. Scoor je minstens 60%? Bravo, je bent geslaagd! Je ontvangt per post het diploma Thaise Table Stretch Massage. Met dit diploma ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt als Masseur. Wanneer je als zelfstandige wil starten in hoofd- of bijberoep is het handig om ook de opleiding Start je eigen zaak te volgen. Die cursus bereidt je perfect voor op je nieuwe avontuur.

thais, massage, thaise, stretch, yogamassagetafel, table thai stretch

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum voor Avondonderwijs VZW is dé opleidingsspecialist in beauty, wellness, fashion en meer. Onze professionele docenten staan met twee voeten in het vak en brengen jou essentiële kennis en vaardigheden bij tijdens praktijkgerichte lessen. Dankzij onze ruime keuze aan startdata op verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel, start je meteen met je nieuwe carrière en bouw je snel een relevant netwerk op. Of je nu beginner of gevorderde bent, onze opleidingsconsulenten staan voor je klaar met het beste studieadvies op maat en ondersteunen je bij je leertraject. Zo behaal je het diploma dat jij nodig hebt!

Lesgeld

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding bedraagt 229.00 euro. Dit bedrag omvat het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van een ervaren docent en het gebruik van de speciaal ingerichte lokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

De Schoonheidsschool VZW is één van de grootste opleidingsverstrekkers van Vlaanderen op het gebied van Beauty, Wellness, Lifestyle, Fashion en Media. Ze organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. De Schoonheidsschool is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille (VLAIO). Je kan groepsopleidingen bovendien financieren met opleidingscheques van VDAB. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO- Wellnessfederatie vzw. Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).
thais, massage, thaise, stretch, yogamassagetafel, table thai stretch
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS