Cursus

OPLEIDING

Tachyon Massage

Wil jij...

 1. professioneel leren werken met tachyon bars
 2. weten hoe je energetische blokkades opheft
 3. klachten en kwaaltjes van klanten vakkundig verlichten
 4. meer klanten lokken door jouw aanbod als massagetherapeut uit te breiden
 5. een eigen massagesalon openen in hoofd- of bijberoep

Masseur, een beroep met toekomst!

Massages zijn niet alleen relaxerend, ze helpen ook bij allerhande lichamelijke kwaaltjes. Zo is de tachyon massage ideaal als complementaire behandeling bij verzwakte organen, verstoringen in het lichaam en geheugenproblemen. De ideale specialisatie om mensen echt te helpen!

Tijdens de les leer je masseren met de unieke tachyon bars. De glazen massagestaven en de getachyoniseerde olie zorgen voor een intensieve warmtemassage die gebruik maakt van energieën. Het is een zalig gevoel wanneer je de tachyon energie door de poriën van de huid masseert. Energetische blokkades worden verwijderd en het lichaam komt op alle niveaus weer in balans.

Klaar om deze massagetechniek zelf te leren? Schrijf je dan in voor deze prachtige cursus.
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Attest

  Groepsles

  1 les

  7 lesuren

  139.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Tachyon Massage

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Hasselt20/11/202020/11/202010u00 - 17u00Vrij
Gent29/11/202029/11/202010u00 - 17u00Zon

PROGRAMMA

tachyon, tachyon massage, tachyon therapie, tachyon bars, chakra bars, opleiding, cursus, workshop, lessen, training, diploma, leren, school, avondonderwijs, schoonheidsschool, dagopleiding, avondlessen

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Zelfstandig masseur gespecialiseerd in tachyon massages
 • Medewerker in een massagesalon
 • Massagetherapeut in een spa, wellnesscenter of gezondheidsinstituut
 • Alternatief therapeut met expertise in tachyon massages

Vaardigheden en skills

 • Jij weet hoe je professioneel aan de slag gaat met tachyon bars.
 • Je verzacht pijn en verhoogt het energieniveau van je klanten.
 • Je stimuleert de gezondheid, vitaliteit en het zelfbewustzijn van je cliënten.
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Wat is tachyon energie?
 • Tachyonantennes en hoe ze te gebruiken
 • Leren werken met tachyon bars
 • Hoe ga je om met menselijke energievelden?
 • Verschillende massagetechnieken beheersen
 • Wat zijn de effecten en resultaten van deze unieke massage?

tachyon, tachyon massage, tachyon therapie, tachyon bars, chakra bars, opleiding, cursus, workshop, lessen, training, diploma, leren, school, avondonderwijs, schoonheidsschool, dagopleiding, avondlessen

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Tachyon Massage

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Tachyon massages staan synoniem voor puur genot. Deze opleiding is dan ook perfect als je mensen lekker wil verwennen. Of als je het aanbod in jouw massagesalon wil uitbreiden met een behandeling die lichaam en ziel tot in de kern verwarmt. Echt iets voor jou!
Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
Iedereen kan deze opleiding volgen. Je hebt geen voorkennis nodig. Jouw docent, een ervaren massagetherapeut, legt de technieken stap voor stap uit.
Hoe geraak ik na de opleiding zelf aan tachyon bars?
Verschillende online winkels hebben tachyon bars in hun aanbod. Ook groothandels voor massageproducten bieden professionele massagestaven aan.
Oefen ik tijdens de les op echte mensen?
Ja, je oefent op je medestudenten. Door op echte mensen te oefenen krijg je de technieken vlot onder de knie. Zo leer je op een heel praktische manier.
Kan ik me na deze cursus nog verder specialiseren?
Natuurlijk! In ons aanbod rond het thema Massage vind je nog heel wat andere opleidingen. Neem dus zeker eens kijkje!

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Tachyon Massage bestaat uit een dynamische lesdag van 7 uur. Tijdens deze intensieve en inspirerende les dompel je jezelf onder in de wereld van de tachyon massage. In het overzicht met de startdata van de opleiding vind je alle lesdagen en locaties terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Breng 3 grote donkere badhanddoeken en slippers mee naar de les. Wij zorgen voor massageolie, tachyon bars en al het andere materiaal. Dat materiaal is helemaal gratis!

Wil je thuis graag actief oefenen? Wil je na je opleiding meteen starten met deugddoende stoelmassages? Dan loont het zich om vrijblijvend eigen materiaal aan te kopen. Jouw docent stelde precies daarom enkele uitgebreide pakketten met kwaliteitsvolle massageproducten samen. Via Beautyblue koop je zo´n pakket aan aantrekkelijke groothandelsprijzen. Elk pakket is geschikt om thuis mee te oefenen en om na je opleiding meteen je eerste klanten te verwennen. Het is een prima investering in jouw toekomst als professioneel masseur!

Praktijkervaring en stage

Je hoeft geen stage te lopen. Na de praktijkgerichte les heb jij de massagetechnieken meteen goed in de vingers en leg jij klanten meteen lekker in de watten.

Examen en diploma

Na de les krijg je een attest om je kennis en nieuwe vaardigheden aan te tonen. Met dit attest ga je meteen aan de slag.

tachyon, tachyon massage, tachyon therapie, tachyon bars, chakra bars, opleiding, cursus, workshop, lessen, training, diploma, leren, school, avondonderwijs, schoonheidsschool, dagopleiding, avondlessen

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Het inschrijvingsgeld voor deze eendaagse opleiding bedraagt slechts 139.00 euro. Dit bedrag omvat het handige en duidelijk geïllustreerde lesboek, de professionele begeleiding van een ervaren massagetherapeut en het gebruik van de speciaal ingerichte lokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
tachyon, tachyon massage, tachyon therapie, tachyon bars, chakra bars, opleiding, cursus, workshop, lessen, training, diploma, leren, school, avondonderwijs, schoonheidsschool, dagopleiding, avondlessen
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS