Cursus

OPLEIDING

Starterslab

Wil jij...

 1. ontdekken of ondernemen iets voor jou is
 2. weten hoe je een eigen zaak start
 3. als zelfstandige aan de slag gaan
 4. leren van de ervaringen en de expertise van een succesvol ondernemer

Zelfstandig Ondernemer, een beroep met toekomst!

Voel jij de ondernemerskriebels? Kom dan naar het Starterslab en ontdek of ondernemen iets voor jou is! Iedereen die een opleiding volgde aan het Centrum voor Avondonderwijs, de Schoonheidsschool of het Centrum voor Afstandsonderwijs neemt volledig GRATIS deel aan deze workshop.

Is er vraag naar mijn product of service? Waar vind ik mijn eerste klanten? Hoe maak ik winst? Op al deze vragen krijg je een antwoord van zelfstandige ondernemers met jarenlange ervaring. Bovendien is het Starterslab ook de perfecte locatie om te netwerken met andere geëngageerde professionals. Als ondernemer zijn die contacten simpelweg onmisbaar. Kortom, het Starterslab is het ideale opstapje voor jouw toekomstige carrière als zelfstandige!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Certificaat

  Groepsles

  1 les

  3 lesuren

  0.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Starterslab

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Brugge09/11/202009/11/202018u30 - 21u30Maa
Bruxelles / Brussel16/12/202016/12/202018u30 - 21u30Woe

PROGRAMMA

wellness, eigen zaak starten, zelfstandige worden, wellnessondernemer, wellnessmarketing, zelfstandig, beauty marketing, fashion marketing, wellness marketeer, marketeer, sales, Starterslab

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Neem je leven zelf in handen: word Zelfstandig Ondernemer en verover de markt met jouw topidee!

Vaardigheden en skills

 • Een eigen zaak starten? Jij weet waar je aan begint!
 • Jij weet hoe je klanten vindt en hoeveel ze voor jouw product of service willen betalen
 • Jij gaat de strijd met de concurrentie vol zelfvertrouwen aan
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Hoe start ik mijn eigen zaak?
 • Eenmanszaak of vennootschap? Jij kiest!
 • Jouw commerciële aanpak: best practices
 • Hoe vind ik mijn eerste klanten?
 • Wat is de waarde en de prijs van mijn product of service?
 • Concurrentie? Laat maar komen!
 • Samen sterk: krachten bundelen in beroepsfederaties

wellness, eigen zaak starten, zelfstandige worden, wellnessondernemer, wellnessmarketing, zelfstandig, beauty marketing, fashion marketing, wellness marketeer, marketeer, sales, Starterslab

Onze docenten

Nicole Vranken

Nicole Vranken is een sales-en people manager in hart en nieren met meer dan 20 jaren ervaring in het aansturen van teams van 5-150 medewerkers.
Met haar pallet aan ervaringen in verschillende sectoren is zij een docente die inspireert a.d.h.v. praktische business cases. Elke les is anders maar zeker interactief.
Zij maakt gebruik van de meest innovatieve digitale tools die momenteel beschikbaar zijn om je doel te bereiken.
20% theorie en 80% praktijk daar leren de (jong)volwassenen het meest van. 
Together we have it all. Dat is haar motto.
In 2015 richtte zij venditoplus op. Zij inspireert, motiveert en cultiveert vriendelijkheid in het DNA van jonge bedrijven.
Haar missie en visie is : Venditio+ ijvert voor een rijker bedrijfsleven, slimmer, gezonder en verbindend.
Zij is tevens de auteur van het boek “goedzoeker of goudzoeker” uitgebracht door uitgeverij Politeia.
Specialiteiten : verkopen met hart en ziel, softskills in de 4de industriële digitale revolutie, start your customer journey with us.

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Starterslab

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Iedereen die een ommeslag wil maken in zijn of haar carrière zit met vragen. Deze workshop geeft een antwoord op die vragen en biedt je een voorsmaakje van het leven als zelfstandige. Zo weet jij waar je aan begint!
Heb ik nog een attest Bedrijfsbeheer nodig om als zelfstandige te starten?
Vanaf september 2018 heb je in Vlaanderen geen attest Bedrijfsbeheer meer nodig om te starten als zelfstandige. Toch blijft het belangrijk om je goed voor te bereiden op je nieuw zakelijk of commercieel avontuur. Dit gratis Starterslab geeft je op dat vlak een eerste voorproefje. Wil je risico´s vermijden en jezelf diepgaand voorbereiden op een carrière als zelfstandige? Dan is onze praktijkgerichte opleiding Start je eigen zaak jouw sleutel tot succes.
Moet ik me inschrijven voor het gratis Starterslab?
Ja, enkel zo weten we hoeveel zitplaatsen er nodig zijn. Inschrijven is natuurlijk volledig gratis!

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

Het Starterslab telt 1 les. De les duurt 3 uur. In het overzicht met de startdata zie je de verschillende data waarop de workshop net plaatsvindt.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Je neemt best je eigen laptop of tablet mee. Tijdens de lessen focussen we op praktijk, innovatie en kwaliteit. Het ondersteunend lesmateriaal voor de opleiding vind je via jouw eCampus. Zo ben jij er als student zeker van dat je steeds het meest actuele en up-to-date materiaal in handen hebt.

Praktijkervaring en stage

Voor deze cursus hoef je geen stage te lopen.

Examen en diploma

Na de workshop krijg je een uitnodiging om de cursus Bedrijfsbeheer bij ons te komen volgen.

wellness, eigen zaak starten, zelfstandige worden, wellnessondernemer, wellnessmarketing, zelfstandig, beauty marketing, fashion marketing, wellness marketeer, marketeer, sales, Starterslab

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Deze workshop is helemaal gratis voor iedereen die aan onze school een opleiding volgt!

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
wellness, eigen zaak starten, zelfstandige worden, wellnessondernemer, wellnessmarketing, zelfstandig, beauty marketing, fashion marketing, wellness marketeer, marketeer, sales, Starterslab
Inschrijven
Elona
Lier

Ik heb vandaag de les starterslab gevolgd, ik vond het een heel boeiende les. De docent heeft alles heel duidelijk uitgelegd en heeft de gestelde vragen zo gedetailleerd mogelijk beantwoord.  Wij hebben geen cursus van hem gekregen, maar ik vond dat totaal niet storend. Zelf heb ik heel veel notities genomen, die mijn kennis alleen maar hebben uitgebreid.  Ik vind het zeker een aanrader want je leert op een heel korte tijd heel veel bij.  De docent heeft zijn eigen ervaringen meegedeeld en zijn eigen fouten durven toegeven, dat vond ik heel mooi van hem.  Ik heb geen negatieve commentaar op te merken.   

Laatste weetjes over Starterslab

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS