Cursus

OPLEIDING

Spike Shape

Wil jij...

 1. unieke spike shaped nails leren zetten
 2. de beste technieken voor gevorderde nagelstylisten in de vingers krijgen
 3. les krijgen van een echte professional in het vak
 4. je skills als nagelstylist uitbreiden en een extra optie aanbieden in je zaak
 5. de allerbeste producten van topmerken gebruiken in je nagelstudio

Nagelstylist, een beroep met toekomst!

Leer spike shape nails zetten onder begeleiding van Sofie Devlieger, gerenommeerd nagelstyliste, oprichtster van ASAP Nails & Beauty én bedenkster van deze nagelvorm.

Je gaat aan de slag met gel, acryl of PolyGel en je oefent op een echt model. Dankzij de tips van Sofie heb je de techniek aan het einde van deze intensieve lesdag volledig in de vingers.

Ben je nagelstyliste en hou je van strakke, unieke en edgy nagels? Dan zit je in deze praktijkgerichte workshop helemaal op je plek!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Attest

  Groepsles

  1 les

  8 lesuren

  249.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven
Ontdek ook onze
thuiscursussen

PROGRAMMA

opleiding, cursus, workshop, spike shape, sofie devlieger, nagelstylist

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Zelfstanding nagelstylist, in hoofd- of bijberoep
 • Medewerker in een nagelstudio
 • Nagelstylist in een schoonheidssalon

Vaardigheden en skills

 • Je zet de perfecte spike shape nails.
 • Van voorbereiding tot afwerking: je werkt altijd nauwgezet en aandachtig.
 • Je stelt de look van de nagels af op de wensen van je klant.
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Kenmerken van de spike shape?
 • Lengte bepalen
 • Vorm bepalen
 • Rechte lijnen en vlakken creëren
 • Afwerking

opleiding, cursus, workshop, spike shape, sofie devlieger, nagelstylist

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Spike Shape

Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
Ja, om je voor deze cursus in te schrijven is het nodig dat je de opleiding Manicurist plus een opleiding Gelnagels, Acrylnagels of PolyGel nagels al gevolgd hebt. De leerstof bouwt op die opleiding verder.
Wanneer krijg ik alle praktische info over mijn inschrijving?
Nadat we jouw betaling hebben ontvangen, krijg je meteen een bevestigingsmail met alle praktische info over jouw opleiding. Ook op je persoonlijk studentenprofiel vind je alle info terug.
Waarom werkt de school samen met ASAP Nails & Beauty?
Om perfecte kwaliteit te garanderen, werken we uitsluitend met topmerken. ASAP Nails & Beauty is een klinkende naam in de wereld van nagelstyling en is hoofdverdeler van verschillende grote merken in de Benelux, waaronder topmerk Abstract. Samen zorgen we ervoor dat onze cursisten de nieuwste en meest vooruitstrevende technieken in de vingers krijgen en zo de besten worden in hun vak.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

Je opleiding Spike Shape bestaat uit 1 les van 8 uur. In het overzicht met de startdata van jouw opleiding Spike Shape vind je alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Om actief deel te nemen aan de lessen heb je je eigen producten nodig. Asap Nails & Beauty stelde verschillende pakketten samen op maat van jouw opleiding en koos daarbij voor de beste merken op de markt. Bestel je pakket tijdig via Beautyblue aan scherpe groothandelsprijzen. Elk pakket is geschikt om thuis mee te oefenen, je examen mee af te leggen en om na je opleiding meteen te gebruiken in je eigen nagelstudio. Het is een prima investering in jouw toekomst!

Je hebt alle materialen nodig om gel-, acryl- of PolyGelnagels te plaatsen. Als je graag notities maakt, breng je ook pen en papier mee.

Breng zeker een model mee zonder kunstnagels (geen nagelbijter).

Praktijkervaring en stage

Voor deze opleiding hoef je geen stage te volgen. Je leert alle technieken tijdens de les en je kan nadien meteen aan de slag met je attest van deelname.

Examen en diploma

Aan het einde van je opleiding ontvang je een attest van deelname. Wanneer je als zelfstandige wil starten in hoofd- of bijberoep is het handig om ook de opleiding Start je eigen zaak te volgen. Die cursus bereidt je perfect voor op je nieuwe avontuur.

opleiding, cursus, workshop, spike shape, sofie devlieger, nagelstylist

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Voor je opleiding Spike Shape betaal je 249.00 euro. In ruil krijg je les van een professioneel docent die jou met veel passie uitlegt hoe je de perfecte vorm creëert en maak je gebruik van onze leslokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Het Centrum Voor Avondonderwijs vzw is één van de grootste opleidingsverstrekkers van Vlaanderen en Brussel. Het Centrum organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. Het Centrum Voor Avondonderwijs is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille (VLAIO). Bovendien kan je je cursus als werknemer in loopbaanbegeleiding financieren met opleidingscheques (VDAB). Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO- Wellnessfederatie vzw.  Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).
opleiding, cursus, workshop, spike shape, sofie devlieger, nagelstylist
Inschrijven
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

Laatste weetjes over Spike Shape

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS