Cursus

OPLEIDING

Spaans (Gevorderden)

Wil jij...

 1. jouw kennis van het Spaans opfrissen of naar een hoger niveau tillen
 2. complexe grammatica en een uitgebreide woordenschat onder de knie krijgen
 3. jezelf grondig voorbereiden op je nieuwe job of je studies in het buitenland
 4. vlotter Spaans spreken dan Speedy Gonzales
 5. luidkeels meezingen met de liedjes van Enrique Inglesias, J-Lo en Daddy Yankee

Spaanssprekende Professional, een beroep met toekomst!

Ola! Spreek je al meer dan een paar aardige woordjes Spaans en wil je de taal nog beter beheersen? Wil je Spaans professioneel gebruiken? En bijvoorbeeld in Spanje werken of leven? Dan is deze opleiding Spaans (Gevorderden) dé oplossing!

Tijdens deze lessen behandel je toegepaste grammatica en woordenschat. Je leert meer dan 1000 nieuwe woorden! Jouw niveau stijgt elke les en je maakt in no-time correcte complexe zinnen. Jouw docent leert je situaties precies te omschrijven, zonder te twijfelen over je woordkeuze. Snelle dialogen of mompelend gefluister? Jij verstaat het allemaal!

Ook je uitspraak neemt een reuzensprong vooruit. Zo verbaas je vrienden, familie, collega´s en mogelijke werkgevers!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Diploma

  Groepsles

  15 lessen

  3 lesuren

  375.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Spaans (Gevorderden)

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Hasselt01/12/202023/03/202118u30 - 21u30Din
Bruxelles / Brussel25/01/202117/05/202118u30 - 21u30Maa
Gent23/02/202115/06/202118u30 - 21u30Din
Antwerpen16/03/202122/06/202118u30 - 21u30Din

PROGRAMMA

spaans gevorderden, spanje, taal, taalopleiding, communicatie, groepsles, verstaan, lezen, spreken, schrijven, grammatica, woordenschat, mondeling, schriftelijk, uitspraak, groepslessen, volwassenenonderwijs

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Werknemer in een bedrijf met Spaanstalige klanten of partners
 • Medewerker in een reisbureau of bij een reisorganisatie

Vaardigheden en skills

 • Elk ding, situatie of probleem precies en gedetailleerd in het Spaans beschrijven
 • Spaanse uitdrukkingen en zegswijzen? Jij hebt ze onder de knie!
 • Uitvoerige en complexe conversaties voeren, zowel in de alledaagse als in de zakelijke omgeving
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Nieuwe woordenschat en grammatica
 • Uitdrukkingen en zegswijzen
 • Spaanse artikels en teksten
 • Uitvoerige conversaties voeren
 • Specifieke situaties benoemen
 • Gedetailleerde productinformatie geven
 • Nuttige zakelijke termen

spaans gevorderden, spanje, taal, taalopleiding, communicatie, groepsles, verstaan, lezen, spreken, schrijven, grammatica, woordenschat, mondeling, schriftelijk, uitspraak, groepslessen, volwassenenonderwijs

Onze docenten

Dennys Leyva Romero

Dennys Leyva Romero is geboren en getogen in Viñales, Cuba. Hij woonde daar tot zijn 36de leeftijd. Nu woont hij sinds 2009 in Brugge, België.
 
Sinds zijn studie aan het Hoger Pedagogisch Instituut aan de universiteit van Pinar del Río, Cuba, draait zijn hele leven rond onderwijs. Hij was docent van verschillende vakken: talen, dans- en percussieworkshops en Cubaanse en Latijnse cultuur.
 
Door Dennys' interesse in cultuur, kunst en talen behaalde hij andere certificaten, zoals Graduaat leraar algemene kunsten, specialisatie theater, Graduaat artistiek directeur en programmator van muziekevenementen, theaterevenementen en theateracteur. Zijn hobby's zijn avontuurlijke sporten en dansen. Hij is ook in het bezit van een duik certificataat en Fitness Dance en Zumba Fitness.
 
Door zijn jarenlange ervaring op verschillende niveaus van onderwijs en activiteiten als tolk, samen met zijn reizen in verschillende landen in Europa, Latijns-Amerika en natuurlijk Spanje, herkent Dennys snel de leerbehoeften, zwaktes en sterke punten van zijn studenten en de daaropvolgende taken om succes te behalen.
In zijn lessen is er altijd ruimte voor open communicatie, creativiteit, vertrouwen en spontaniteit.
 
"Na afloop van de cursus Spaans aan het CVA kun je Spaans beheersen en onderhouden afhankelijk van het niveau waarop je bezig bent, met het voordeel dat je kennis een nuance heeft die alleen kan worden achtergelaten door een native Spaanstalige leraar."

Inge Snoeks

Inge Snoeks is een polyglot met passie voor talen, culturen en mensen. Naast het Nederlands kent ze maar liefst 3 vreemde talen: Spaans, Engels en Frans. Nadat ze haar bachelorsdiploma bedrijfsmanagement behaalde, ging ze een aantal jaar aan het werk in Spanje. Omdat ze na haar terugkomst naar België het Spaans begon te missen, is Inge docente van de cursus Spaans voor beginners geworden. Zij zal haar studenten in een Spaans taalbad onderdompelen, zodat zij tegen het einde van de cursus de basis van de taal onder de knie hebben.

Maria Adelaida Uribe Trujillo

María Adelaida Uribe is colombiaanse met hart en ziel maar ook een belg die van haar land houdt. Leren is haar leven en ze voelt zich heel tevreden wanneer ze ziet dat haar leerlingen een woord of mischien een complete zin uitspreken. Maria heeft pedagogie gestudeerd waar ze enkele goede tips heeft geleerd die ze nu gebruikt in haar lessen. Studenten zijn nieuwsgierig, met emotie en wil om te leren. Daar komen af en toe moeilijkheden bij komen. Maria weet perfect hoe ze met haar studenten moet omgaan. Maria begon met lesgeven als hobby voor enkele jaren. Na een fantastische eerste ervaring besloot ze professioneel aan de slag te gaan als docent spaans. Maria volgt cursussen in Antwerpen en Brussel bij het Instituto Cervantes. Maria streeft erna om haar studenten elke les iets nieuws aan te leren!
 
 

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Spaans (Gevorderden)

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Deze opleiding is perfect voor iedereen die zijn of haar kennis van het Spaans wil opfrissen of naar een hoger niveau wil tillen. In de les leer je complexe grammatica en breid je je woordenschat gevoelig uit. Je werkt ook aan je uitspraak. Zo ben jij in staat om jezelf vlot, zelfzeker én spontaan in het Spaans uit te drukken.
Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
We raden aan om eerst de opleiding Spaans (Beginners) te volgen. Zonder basiskennis is het moeilijk om actief aan deze taallessen deel te nemen.
Welk taalniveau heb ik na deze opleiding bereikt?
Na deze taallessen beheers je de Spaanse taal op niveau A2-B1 van het Europees Referentiekader. Dit betekent dat je in staat bent om uitgebreide teksten te schrijven, jezelf vlot uit te drukken, complexere conversaties te verstaan,…
Kan ik me na deze opleiding nog verdiepen in de Spaanse taal?
Absoluut, volg simpelweg onze thuiscursus Spaans (Expert). Van thuis uit leer jij de taal nog beter beheersen, en dat met online begeleiding door een echte taalleerkracht.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Spaans (Gevorderden) bestaat uit 15 lessen. Elke les duurt 3 uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. Stap voor stap ga je erop vooruit, waardoor jouw niveau binnen de kortste keren hoge toppen scheert. In het overzicht met de startdata van de opleiding Spaans (Gevorderden) vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

In de eerste les krijg je cursusmateriaal op maat. Buiten pen en papier hoef je niets mee te brengen. Wij voorzien de rest.

Praktijkervaring en stage

Een nieuwe taal leer je natuurlijk door ze intensief te gebruiken. Geen tijd om rap even naar Barcelona of Buenos Aires te verhuizen? Dan is een stage de ideale oplossing! Ga bijvoorbeeld eens langs bij een bedrijf in jouw buurt met Spaanse klanten of Zuid-Amerikaanse zakenpartners. Spring binnen en vraag naar een toffe stageplaats. Door actief met Spaanstaligen samen te werken leer je elke dag nog iets bij. Een stage is zo de beste manier om jouw taalniveau snel op te krikken!

Bepaal zelf de plek, periode en duur van je stage. Heb je een leuke stageplaats gevonden? Laat het ons even weten en wij zorgen voor de nodige documenten. Je kan daarna direct aan de slag, met een maximum van 300 stage-uren. Zorg ervoor dat je de stage beëindigt voor je examen aflegt. Je bent natuurlijk niet verplicht om stage te lopen.

Examen en diploma

Je legt een theoretisch en een praktisch examen af in de laatste les. Daar hoef je dus geen extra tijd voor vrij te maken. Scoor je minstens 60% op beide examens? Bravo, je bent geslaagd! Je ontvangt per post het diploma Spaans (Gevorderden). Met dit diploma toon je je gevorderde talenkennis en je engagement aan, bijvoorbeeld tijdens sollicitaties.

spaans gevorderden, spanje, taal, taalopleiding, communicatie, groepsles, verstaan, lezen, spreken, schrijven, grammatica, woordenschat, mondeling, schriftelijk, uitspraak, groepslessen, volwassenenonderwijs

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding bedraagt slechts 375.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, het gebruik van de lokalen en het examen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
spaans gevorderden, spanje, taal, taalopleiding, communicatie, groepsles, verstaan, lezen, spreken, schrijven, grammatica, woordenschat, mondeling, schriftelijk, uitspraak, groepslessen, volwassenenonderwijs
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS