Cursus

Spaans (Expert)

Perfect en moeiteloos Spaans spreken is voor veel mensen een droom, zelfs voor mensen die al een woordje Spaans spreken. Een foutloze uitspraak, een uitzonderlijke luistervaardigheid, een eindeloze woordenschat, een natuurlijke schrijfstijl,... Dat is waar talenknobbels zoals jij van dromen! Volg de thuisstudie Spaans (Expert) en maak die droom waar!

Na deze cursus lees jij de Spaanse krant Expansión als een sneltrein. Je volgt elk televisieprogramma op Telemundo alsof je er al jaren naar kijkt. Gespecialiseerde vergaderingen, pittige discussies en complexe uiteenzettingen? Die ga je niet langer uit de weg! Integendeel, je beheerst de taal zo goed dat je je moeiteloos in het Spaans uitdrukt. Dat is perfectie!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Thuis cursus

Duur: 6-9 maanden

Diploma

279.00 euro


Opleidingsbrochure
Proefhoofdstuk
Inschrijven

Organisator

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.


LESSENVERLOOP

Na je inschrijving gaat het studiepakket meteen op de post. Dat pakket vind je snel bij jou thuis in de brievenbus. Daarna geniet je van uitzonderlijke flexibiliteit: je studeert waar en wanneer je maar wil. Dankzij de praktijkgerichte begeleiding van een gepassioneerd taaltrainer sta je er bovendien nooit alleen voor. Pas als je er helemaal klaar voor bent, leg je examen af op één van onze examenlocaties. Dat is absolute vrijheid! Na een geslaagd examen ontvang je het diploma Spaans (Expert).


Stage

Een perfecte beheersing van het Spaans, dat is het doel van deze cursus. Om dit doel sneller te bereiken is het nuttig om je kennis uit de opleiding Spaans (Expert) al tijdens het studeren om te zetten in de praktijk. Dat kan bijvoorbeeld met behulp van een stage bij een bedrijf met Spaanssprekende klanten of partners. Tijdens een stage gebruik je de taal actief in een professionele en zakelijke omgeving. Dat loont!

Je mag de periode, plek en duur van de stage zelf kiezen. Heb je een leerrijke stageplaats gevonden? Vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Dit document vul je samen met je stagegever in en bezorg je terug aan ons. Je kan daarna direct aan de slag, met een maximum van 300 stage-uren. Zorg dat je alles hebt afgerond voor het behalen van je diploma. Je bent natuurlijk niet verplicht om stage te lopen.


Benodigdheden

Je ontvangt een compleet studiepakket dat bestaat uit een tekstboek en een werkboek met audio-ondersteuning. Het cursuspakket bevat een hele reeks oefeningen om je kennis van het Spaans en je vooruitgang te testen. Overloop die oefeningen zeker eens samen met je docent. Zo krijg je een goed beeld van het examen.

Het cursuspakket is volledig en bevat alle informatie die je nodig hebt voor een vlotte en efficiënte thuisstudie. Je hoeft zelf geen extra boeken aan te kopen. Je hebt meteen alles in huis om van je thuisstudie Spaans (Expert) een succes te maken.


Lesgeld

Je betaalt voor je opleiding Spaans (Expert) maar 279.00 euro. Hiervoor krijg je allereerst een compleet studiepakket met audio-ondersteuning. Daarnaast krijg je via Skype 4 uur intensieve begeleiding van een gemotiveerd taaldocent. Dat loont! Wil je extra begeleiding? Dat is mogelijk. Daarvoor neem je simpelweg contact op met het secretariaat. Verder krijg je vrij toegang tot ons online studentenplatform én de mogelijkheid om binnen een ruime termijn van vijf jaar gratis examen af te leggen. Dat kan op één van onze verschillende examenlocaties. Alles voor een geslaagde thuisstudie Spaans (Expert)!


PROGRAMMA

 • Nieuwe woordenschat en grammatica
 • Uitdrukkingen en zegswijzen
 • Spaanse artikels en teksten
 • Uitvoerige conversaties
 • Productinformatie
 • Specifieke situaties
 • Nuttige zakelijke termen
GRATIS
Proefhoofdstuk

VAARDIGHEDEN

 • Moeilijke conversaties over gespecialiseerde onderwerpen? Jij voert én verstaat ze perfect!
 • Foutloos Spaans schrijven alsof het je tweede natuur is
 • Jezelf mengen onder Spaanse moedertaalsprekers zonder dat iemand het doorheeft

CARRIEREMOGELIJKHEDEN

 • Werknemer in een bedrijf met Spaanstalige klanten of partners
 • Medewerker in een reisbureau of bij een reisorganisatie

EXAMEN EN DIPLOMA

Na het studeren van de cursus leg je examen af op één van onze examenlocaties. Scoor je minstens 60%? Dan ben je geslaagd en ontvang je per post het diploma Spaans (Expert). Dat is een mooie aanvulling op je cv. Zo toon je aan mogelijke werkgevers dat je elke uitdaging aan durft gaan. Gebruik het diploma om te solliciteren voor een topjob als Spaanssprekende Professional. Wil je als zelfstandige een eigen zaak starten? Dan is ook een attest Bedrijfsbeheer vereist. Je volgt hiervoor onze opleiding en legt examen af bij de Centrale Examencommissie.

GOED NIEUWS: Vanaf september 2018 leg je het examen Bedrijfsbeheer gewoon op onze school af.

De beste IT-infrastructuur en begeleiding

Jouw begeleiding gebeurt via de meest hoogtechnologische servers en IT-infrastructuur vanuit Nederland. Dit leerplatform is volledig ontwikkeld op maat van onze studenten en maakt je van opleiding een bijzondere en aangename ervaring. Dag en nacht staan onze medewerkers daar klaar om je de perfecte studiebegeleiding te geven. Via razendsnelle internetverbindingen log je in op ons studentenplatform en krijg je van daar uit jouw persoonlijke begeleiding. Dankzij deze uitstekende infrastructuur kan je dag en nacht genieten van de online begeleiding.

PLATFORM
INFORMATIE

HOW IT WORKS

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik starten met een thuisstudie?
Je start met een thuisstudie wanneer je zelf wilt. Je kan na je inschrijving dezelfde dag al online starten met de cursus Spaans (Expert). De gedrukte cursusmap gaat onmiddelijk op de post en deze ontvang je snel thuis. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Je krijgt een jaar lang begeleiding van een docent via een online platform, dus je staat er niet alleen voor!
Waarom kiezen voor een thuisstudie?
Het grote voordeel van een thuisstudie is de flexibiliteit. Je studeert waar en wanneer je wilt. Je kiest zelf hoe lang je over de opleiding doet (je kan bij ons op school examen afleggen tot 5 jaar na start van de opleiding) en combineert je studie dus makkelijk met een job en/of gezin!
Wat is de leeftijd van de cursisten?
Wij hebben een heel uiteenlopend publiek, ook wat leeftijd betreft. Er zijn cursisten die recht van de schoolbanken komen en alsnog een andere richting uitwillen of hun kennis willen uitbreiden, jonge mensen die na een carrière van een aantal jaren een switch willen maken of zelfstandige worden, en veertigers of vijftigers die naar het einde van hun loopbaan nog graag iets anders willen gaan doen. Daarnaast hebben we ook enkele cursussen die puur hobbygericht zijn. Minderjarigen kunnen ook deelnemen, mits toestemming van de ouders.
Hoe schrijf ik in voor een opleiding?
Dat kan op één van onze secretariaten of gewoon online door het inschrijvingsformulier in te vullen en een betaling uit te voeren.
Wanneer is mijn inschrijving definitief?
Je inschrijving is definitief als je je hebt aangemeld en wij een betaling ontvangen hebben. Je krijgt van ons dan een bevestigingsmail met alle praktische info zoals de log-in voor het studentenplatform.
Wat als ik tijdens het studeren van mijn thuiscursus een vraag heb over de leerstof?
Je krijgt een jaar lang begeleiding van een ervaren docent, dit is inbegrepen in het cursusgeld. Via een studentenplatform kan je vragen stellen aan je docent, maak je oefeningen en dien je taken in. Deze begeleiding kan indien je dit wil nog verlengd worden.
Wat krijg ik thuisgestuurd?

Je ontvangt een compleet studiepakket dat bestaat uit een tekstboek en een werkboek met audio-ondersteuning. Het cursuspakket bevat een hele reeks oefeningen om je kennis van het Spaans en je vooruitgang te testen. Overloop die oefeningen zeker eens samen met je docent. Zo krijg je een goed beeld van het examen.

Het cursuspakket is volledig en bevat alle informatie die je nodig hebt voor een vlotte en efficiënte thuisstudie. Je hoeft zelf geen extra boeken aan te kopen. Je hebt meteen alles in huis om van je thuisstudie {$course.CourseName} een succes te maken.

Wat verandert er in september 2018 als ik zelfstandige wil worden?
Vanaf september 2018 moet je geen examen meer afleggen bij de Centrale Examencommissie in Brussel om een officieel attest Bedrijfsbeheer te behalen. Dit is dus een groot voordeel; je kan het diploma gewoon aan onze school behalen. Kennis van bedrijfsbeheer geeft je een grote voorsprong op je concurrenten in de uitbouw van je bedrijf of zelfstandige activiteit. Naar klanten toe is dit een écht kwaliteitsbewijs.
Waar en wanneer leg ik examen af?
Na het instuderen van je cursus leg je het examen Spaans (Expert) af op één van onze examenlocaties. Heb je minstens 60% behaald, dan ben je geslaagd en ontvang je per post het diploma Spaans (Expert). Hiermee kan je dan meteen solliciteren voor je droombaan als {course.professionName}. Wil je als zelfstandige je eigen zaak starten, dan heb je ook het attest Bedrijfsbeheer nodig. Je volgt hiervoor onze opleiding en legt het examen af bij de Centrale Examencommissie (vanaf september 2018 kan je dit ook gewoon bij onze school afleggen).
SCHRIJF JE NU INContact

ERKENDE en GERENOMMEERDE SCHOOL

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is onderdeel van De Ondernemersschool en is één van de grootste opleidingsverstrekkers voor volwassenen van de Benelux.  Ze organiseert professionele opleidingen voor cursisten uit de hele wereld via het systeem van afstandsonderwijs. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO- Wellnessfederatie vzw; deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO. De onderwijsinstelling is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 én is ze geregistreerd dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Tot slot kan iedereen die les heeft gevolgd aan onze onderwijsinstelling vrijstellingen bekomen of vervolgopleidingen volgen bij het Centrum Voor Beroepskwalificatie VZW en het Centrum Voor Avondonderwijs VZW. Lees hier meer over de erkenningen en registraties.
SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS