Cursus

OPLEIDING

Personeels- en Loonsadministratie voor gevorderden

Wil jij...

 1. alles leren over vakantiegeld, gezinsfiscaliteit, ecocheques en nog zoveel meer
 2. bazen en collega´s optimaal adviseren omtrent lonen en personeelszaken
 3. up-to-date blijven met de nieuwste wetgeving op het vlak van personeels- en loonadministratie
 4. jezelf als administratief bediende of hr-manager verder specialiseren

Administratiebeheerder, een beroep met toekomst!

Als bedrijf is het belangrijk om steeds op de hoogte te blijven van nieuwe evoluties die de personeels- en loonadministratie beïnvloeden. Voor iedereen die al een grondige kennis van deze wereld heeft, is deze opleidingsdag dan ook een nuttige specialisatie om weer volledig op de hoogte te zijn!

Tijdens deze praktijkgerichte en professionele opleiding overloop je samen met een expert alle vakkennis voor gevorderden zodat jij al gauw een ideale payrollbeheerder bent. Zo kan iedereen met zijn/haar vragen bij je terecht en kunnen jouw ideeën bepaalde beleidsbeslissingen in leven roepen. Met jouw input school je jezelf dus om tot een expert binnen jouw bedrijf.

Interesse? Schrijf nu in en creëer kansen!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Certificaat

  Groepsles

  1 les

  5 lesuren

  129.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Personeels- en Loonsadministratie voor gevorderden

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Bruxelles / Brussel19/11/202019/11/202010u00 - 15u00Don
Antwerpen02/02/202102/02/202109u00 - 14u00Din
Gent02/02/202102/02/202109u00 - 14u00Din

PROGRAMMA

personeel, loon, administratie, opleiding, specialisatie, gevorderden, B2B, personeelsadministratie, loonadministratie, payrollbeheerder, personeelszaken, personeelsafdelinge, bedrijf, professioneel, bijscholing

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Deze cursus is geschikt voor iedereen die al een basis sociaal recht of personeels- en loonadministratie achter de kiezen heeft. Met deze opleiding schaaf je je kennis bij en kun je binnen je functie als werknemer op de personeelsdienst of als payrollbeheerder doorgroeien. Zo creëer je interessante carrièrekansen.

Vaardigheden en skills

 • Je bent op de hoogte van alle nieuwe wetgevingen en maatregelen
 • Jij weet hoe je iedereen met het juiste advies bijstaat over personeels- of loonzaken
 • Je kent de personeels- en loonadministratie door en door zodat jij het management raad kan geven
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Correct toepassen van gezinsfiscale regels
 • Oplossingen voor speciale gevallen bij loonadministratie
 • Afspraken rond hogere opzegvergoedingen, concurrentiebeding, vertrekvakantiegeld
 • De invloed van Interprofessioneel akkoord 2011-2012 op de loon- en personeelsadministratie
 • Ecocheques, loonsverhogingen, sociale uitkeringen,...
 • Kostenvergoedingen toepassen
 • Nieuwe regels rond vakantiegeldberekening
 • Vakantieattesten bij deeltijdse aanwerving

personeel, loon, administratie, opleiding, specialisatie, gevorderden, B2B, personeelsadministratie, loonadministratie, payrollbeheerder, personeelszaken, personeelsafdelinge, bedrijf, professioneel, bijscholing

Onze docenten

Martine Bodard

Docent Martine is van opleiding leerkracht, maar kwam al snel in de wereld van de administratie terecht. “Doorheen de jaren werkte ik bij verschillende bedrijven, en telkens was mijn takenpakket enorm gevarieerd”, zegt Martine. “In een bepaald bedrijf had ik zo dagelijks contact met filialen in het Verenigd Koninkrijk, waardoor mijn Engelse taalvaardigheid een enorme boost kreeg. Bij andere bedrijven maakte ik op één dag bijvoorbeeld presentaties, organiseerde ik een vergadering, had ik contact met hotels enzovoort.”
 
Martine haalt erg veel voldoening uit een gevarieerd beroep als administratief bediende. Sinds enkele jaren geeft ze daarom ook les over haar job, zodat ze meer mensen kan aansteken met haar enthousiasme over het vak.

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Personeels- en Loonsadministratie voor gevorderden

Wat verandert er in september 2018 als ik zelfstandige wil worden?
Vanaf september 2018 moet je geen examen meer afleggen bij de Centrale Examencommissie in Brussel om een officieel attest Bedrijfsbeheer te behalen. Dit is dus een groot voordeel; je kan het diploma gewoon aan onze school behalen. Kennis van bedrijfsbeheer geeft je een grote voorsprong op je concurrenten in de uitbouw van je bedrijf of zelfstandige activiteit. Naar klanten toe is dit een écht kwaliteitsbewijs.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Personeels- en Loonsadministratie voor gevorderden bestaat uit een intensieve lesdag van 5 uur. In de dynamische les ontdek je alle gespecialiseerde kennis over personeels- en loonadministratie zodat jij weer helemaal mee bent! In het overzicht met de startdata van de opleiding Personeels- en Loonsadministratie voor gevorderden vind je de lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les krijg je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Buiten pen en papier hoef je niets mee te brengen.

Praktijkervaring en stage

Deze opleiding is heel praktijkgericht. Na de les ga je meteen actief aan de slag met je nieuwe kennis en vaardigheden. Stage lopen is dan ook niet nodig.

Examen en diploma

Na de les krijg je een certificaat om je kennis en nieuwe vaardigheden aan te tonen. Met dit certificaat ga je meteen aan de slag.

personeel, loon, administratie, opleiding, specialisatie, gevorderden, B2B, personeelsadministratie, loonadministratie, payrollbeheerder, personeelszaken, personeelsafdelinge, bedrijf, professioneel, bijscholing

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Je betaalt voor de opleiding Personeels- en Loonsadministratie voor gevorderden maar 129.00 euro. Hiervoor krijg je cursusmateriaal op maat, praktijkgerichte begeleiding van een professioneel topdocent, én het gebruik van de lokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
personeel, loon, administratie, opleiding, specialisatie, gevorderden, B2B, personeelsadministratie, loonadministratie, payrollbeheerder, personeelszaken, personeelsafdelinge, bedrijf, professioneel, bijscholing
Inschrijven
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

Laatste weetjes over Personeels- en Loonsadministratie voor gevorderden

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS