cpHomeBreadcrumb / Sport /Personal Trainer Expert

Personal Trainer Expert

 • cpCertificationDiploma
 • cpHomeCourseType
 • 9-12 cpLessonsMultiple
 • cpAllroundCourse
 • Centrum Voor Afstandsonderwijs
847.00

personal trainer, cpProfessionWithFuture

Zijn sport en coaching helemaal jouw ding? Droom jij ervan om sporters te begeleiden op hun weg naar de overwinning? Dan is de opleiding personal expert jou op het lijf geschreven!

Om goede sportprestaties neer te zetten heb je meer nodig dan alleen een fit lichaam. Ook een scherpe geest en gezonde voeding zijn noodzakelijk om de overwinning te behalen. In deze thuiscursus worden deze drie aspecten dan ook uitvoerig behandeld. Je leert hoe je het lichaam van je klant in conditie krijgt en ontdekt het effect van correcte sportvoeding. Daarnaast maak je ook kennis met verschillende motivatietechnieken waarmee je je klant aanmoedigt om vol te houden.

Geef je carrière een sportieve toekomst en schrijf je vandaag nog in!

cpWouldYouCaps
 • Een expert worden op het gebied van sport, sportvoeding en -psychologie
 • Een intensieve en gepersonaliseerde allround begeleiding aan je klanten kunnen geven
 • Je kennis van voeding gebruiken om doelgerichte voedingsschema's voor te schrijven
 • De prestaties van je klanten door middel van verschillende technieken en aspecten kunnen verbeteren
 • Weten hoe je je sporter moet motiveren om elke keer weer het uiterste uit zichzelf te halen en persoonlijke records te verbreken
Personal Trainer Expert
 • cpCertificationDiploma
 • cpHomeCourseType
 • 9-12 cpLessonsMultiple
 • cpAllroundCourse
 • 847.00
cpProgram Personal Trainer Expert
Personal Coach
3-6 lessons

cpObligatoryChildCapital: Personal Coach

Wil jij mensen naar een sportiever en gezonder leven leiden? Als personal coach adviseer en motiveer je zowel sporters, hobbysporters als mensen die gezonder in het leven willen staan, op een gepersonaliseerde manier. Je zorgt ervoor dat ze hun doelen halen en boven zichzelf uitstijgen. Jij hebt de knowhow om hen net dat tikkeltje verder te pushen!

Met deze thuiscursus ontdek je hoe je samen met cliënten concrete doelen formuleert en er stap voor stap naartoe werkt. Je leert voedings- en trainingsschema’s opstellen, targets bijsturen en resultaten beoordelen. De menselijke anatomie komt ook uitgebreid aan bod, zodat je perfect weet wie welke oefeningen nodig heeft.

Dankzij jouw allesomvattende expertise geraken klanten in absolute topvorm!

cpShowMoreButton
Sportvoedingsadviseur
3-6 lessons

cpObligatoryChildCapital: Sportvoedingsadviseur

Gezonde en evenwichtige voeding is belangrijk voor elke sporter. Met de juiste voeding kunnen sporters hun prestaties aanzienlijk verbeteren. Deze thuiscursus leert je hoe je gepersonaliseerde voedingsschema´s opstelt voor top- en hobbysporters.

Tijdens deze opleiding leer je alles over het energieverbruik van het lichaam. Je bestudeert de bestandsdelen van voeding en ontdekt hun specifieke werking en impact op het lichaam. Je leert ook onderscheid maken tussen kracht-, duur- en teamsport, én tussen trainings- en wedstrijdmomenten.

Als Sportvoedingsadviseur bied jij sporters een gerichte individuele begeleiding. Zo help jij atleten boven zichzelf uit te stijgen en uiteindelijk dat langverwachte record te breken!

cpShowMoreButton
Sportpsychologie
3-6 lessons

cpObligatoryChildCapital: Sportpsychologie

Sport is booming business. Sporters gebruiken hightech materialen en accessoires. Ze gaan zelfs naar het buitenland om de ideale trainingslocatie te vinden. Atleten en sportploegen zijn zich daarnaast steeds meer bewust van het belastende psychologische aspect van topsport. De vraag naar professioneel advies door bekwame mental coaches stijgt dan ook snel. Wil jij op die vraag inspelen? Dan vormt de thuisstudie Sportpsychologie jouw springplank!

Deze cursus behandelt de verschillende domeinen van de sportpsychologie. Je krijgt de bagage mee om in de psyche van sporters door te dringen. Door psychologisch op hen in te werken heb jij een direct effect op de prestaties van je klanten. Go the extra mile? Jij maakt van een slogan werkelijkheid!

cpShowMoreButton
Personal Coach (Expert) online cursus
cpSkillsAndSkills
 • Een professioneel intakegesprek kunnen houden met je klant en de doelen analyseren
 • Een persoonlijk aangepast trainings- en voedingsschema kunnen ontwikkelen
 • Je klant deskundig kunnen begeleiden en motiveren tot het gewenste resultaat
Personal Coach (Expert) online cursus
cpFutureOpportunities
 • Zelfstandig Fitnessuitbater
 • Praktijk Sportcoaching
 • Personal Trainer (spacialisatie Voeding en Psychologie)
cpYouCanStartEveryDay
home-course-banner-1
home-course-banner-2
home-course-banner-3
home-course-banner-4
home-course-banner-5
home-course-banner-6
cpTeachers Personal Trainer Expert

cpPracticalInfo

Je kan direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat binnen 1 minuut op jouw profielpagina en op het online studentenplatform. De papieren versie gaat onmiddellijk op de post. Die vind je dan ook snel bij jou in de brievenbus. Vanaf dag één geniet je van online begeleiding door een sportexpert van de bovenste plank. Je staat er dus nooit alleen voor! Een thuisstudie biedt je bovendien uitzonderlijke flexibiliteit. Jij studeert waar je maar wil. Je kiest ook wanneer je studeert én wanneer je de examens aflegt. Dat is vrijheid! Na een geslaagde examenreeks ontvang je het diploma Personal Trainer Expert!

cpFinancialInfo

Je betaalt voor je opleiding Personal Trainer Expert maar 847.00 euro. Hiervoor ontvang je allereerst een gedetailleerd cursusboek en praktijkgerichte online begeleiding van een succesvolle personal trainer. En dat een jaar lang! Daarnaast krijg je ook toegang tot ons online studentenplatform én de mogelijkheid om binnen een ruime termijn van vijf jaar gratis examen af te leggen. Dat kan op één van onze verschillende examenlocaties! 

Personal Trainer Expert
 • cpCertificationDiploma
 • cpHomeCourseType
 • 9-12 cpLessonsMultiple
 • cpAllroundCourse
 • 847.00

cpStartNewCarreer Personal Trainer Expert. cpChooseQualityEducationWith Centrum Voor Afstandsonderwijs.

cpGoodToKnowAboutCourse Personal Trainer Expert

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de kmo-portefeuille. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

testimonial-picture
cpT1Name

cpT1Testimonial

testimonial-picture
cpT2Name

cpT2Testimonial

testimonial-picture
cpT3Name

cpT3Testimonial