Cursus

OPLEIDING

Onproductief gedrag ombuigen

Wil jij...

 1. leren hoe je onproductief gedrag op de werkvloer snel opspoort en succesvol ombuigt
 2. vermijden dat nadelige houdingen en gedragingen zich verspreiden als een olievlek
 3. werknemers of collega´s helpen om terug op het goede spoor te komen
 4. de vaardigheden en talenten van elke werknemer voor 100% laten renderen
 5. meer winst maken door een verhoogde productiviteit

Productiviteitscoach, een beroep met toekomst!

In elke organisatie komt het voor: werknemers die agenda’s overhoop halen of tijd weggooien met onnodige zaken en negatieve commentaren. Als verantwoordelijke is het je taak om dit onproductief gedrag een halt toe te roepen. Zo zal de productiviteit op je dienst weer stijgen, en belangrijker: ook de werksfeer gaat erop vooruit!

Met deze professionele opleiding leer je alle manieren om dit gedrag op te speuren, analyseren en voorkomen. Zo behoud jij de controle en zorg je voor productiviteit. Je gaat de confrontatie aan met de personen die problemen veroorzaken en zorgt ervoor dat dit gedrag evolueert naar erkenning, bevestiging en constructieve afspraken waar iedereen zich aan houdt.

Schrijf je in en werk mee aan een positief verhaal.
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Certificaat

  Groepsles

  1 les

  8 lesuren

  199.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Onproductief gedrag ombuigen

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Gent25/11/202025/11/202009u00 - 17u00Woe
Hasselt05/01/202105/01/202109u00 - 17u00Din
Bruxelles / Brussel11/01/202111/01/202109u00 - 17u00Maa
Hasselt23/02/202123/02/202109u00 - 17u00Din
Antwerpen18/03/202118/03/202109u00 - 17u00Don
Gent19/05/202119/05/202109u00 - 17u00Woe

PROGRAMMA

onproductief gedrag, negativiteit, werksfeer, motivatie, teamleader, happy at work, attitude, werkomgeving, training, dagopleiding

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Deze opleiding is ideaal voor iedereen die een leidinggevende functie draagt binnen een bedrijf of organisatie. Je scherpt je people management skills aan en gaat zo steeds voor het beste resultaat. Perfect voor je carrière en je ontwikkelt zo ook nieuwe kansen.

Vaardigheden en skills

 • Jij weet hoe je onproductief gedrag opspoort
 • Jij weet hoe je dit gedrag analyseert en ontdekt hoe je het oplost
 • Jij laat de productiviteit op jouw dienst stijgen
 • Jij gaat de confrontatie aan en zorgt ervoor dat iedereen zich weer goed voelt
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Onproductief gedrag herkennen en benoemen
 • Werknemers aanspreken over hun gedrag
 • Invloed van probleemgevallen temperen
 • Omgaan met conflictsituaties
 • Het stappenplan richting een positieve verandering
 • Van confrontatie tot erkenning
 • Over bevestiging tot constructieve afspraken
 • Aansturen tot een positieve verandering
 • Attitudes aanpassen en temperen
 • Teams motiveren en inspireren
 • Omgaan met conflictsituaties en deze ontmijnen

onproductief gedrag, negativiteit, werksfeer, motivatie, teamleader, happy at work, attitude, werkomgeving, training, dagopleiding

Onze docenten

Sarina Verbeek

Docente Sarina Verbeek heeft haar eigen praktijk “Sexolutions” in Zonhoven en geeft ook online therapie. Daarnaast schrijft ze voor magazines ook columns en artikels over alles wat met relaties, seks en liefde te maken heeft. Iedereen kan bij haar terecht voor relatietherapie en sekscounseling en dit zowel voor koppels als individueel. Ook begeleidt en coacht zij singles.
 
“Mensen helpen zit in mijn ‘natuur’. Doorheen mijn professionele carrière heb ik altijd getracht om via de uitoefening van mijn job voor de mensen iets te betekenen en hen waar mogelijk te helpen. Altijd zal ik trachten om samen met mijn cliënten een oplossingsgerichte weg uit te stippelen om zo ‘hun doel’ te bereiken.”

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Onproductief gedrag ombuigen

Wanneer start de volgende opleiding Onproductief gedrag ombuigen?
Check het overzicht van de geplande opleidingen, locaties en lesuren. We plannen voortdurend nieuwe startdata in. Bekijk dus regelmatig het overzicht om een startdatum te vinden die perfect in jouw planning past. Of meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel voor een overzicht van alle startdata, locaties en lesuren binnen jouw interessegebied. Superhandig!
Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren?
Absoluut, we bieden een ruim gamma aan Management cursussen aan! Neem zeker hier eens een kijkje, en breidt je skillset nog meer uit!
Waarom is deze opleiding iets voor mij?
In elk bedrijf zijn er mensen die zorgen voor een negatieve werksfeer omwille van hun foute attitude en inzet. Met deze cursus kan je na 1 les hier al een eind aan maken, en zorg je voor een positieve werksfeer!

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Onproductief gedrag ombuigen bestaat uit een intensieve lesdag van 8 uur. In de dynamische les ontdek je hoe je de productiviteit op de werkvloer doet stijgen. In het overzicht met de startdata van de opleiding Onproductief gedrag ombuigen vind je de lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les krijg je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Buiten pen en papier hoef je niets mee te brengen.

Praktijkervaring en stage

Na de praktijkgerichte les ga je meteen actief aan de slag met je nieuwe kennis en vaardigheden. Je hoeft geen stage te lopen.

Examen en diploma

Na de les krijg je een certificaat om je kennis en nieuwe vaardigheden aan te tonen. Met dit certificaat ga je meteen aan de slag.

onproductief gedrag, negativiteit, werksfeer, motivatie, teamleader, happy at work, attitude, werkomgeving, training, dagopleiding

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Je betaalt voor de opleiding Onproductief gedrag ombuigen maar 199.00 euro. Hiervoor krijg je cursusmateriaal op maat, praktijkgerichte begeleiding van een professioneel topdocent, én het gebruik van de lokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
onproductief gedrag, negativiteit, werksfeer, motivatie, teamleader, happy at work, attitude, werkomgeving, training, dagopleiding
Inschrijven

STUDIETRAJECTEN

Wat is een allround opleiding?

Wanneer je kiest voor een allround opleiding, kies je ervoor om een echte professional te worden in je vakgebied. Je combineert namelijk 6 perfect op elkaar afgestemde modules, die je een breed scala aan vaardigheden aanleren. Zo start je volledig voorbereid en zelfverzekerd aan je nieuwe carrière.

De lessen zijn zo ingepland dat je alle modules aaneensluitend volgt en vlot het traject doorloopt. Tijdens de opleiding heb je wekelijks op dezelfde dag les Zo is het gemakkelijk voor je in te plannen. Bovendien profiteer je van een flinke korting wanneer je je inschrijft voor de allround opleiding, ten opzichte van de modules afzonderlijk volgen. Voor de opleiding HRM: Talentmanagement bespaar je maar liefst € 170. Een echte aanrader dus!

Vrijstellingskorting

Heb je al één of meerdere modules gevolgd, maar wil je de volledige opleiding HRM: Talentmanagement volgen? Dan profiteer je van vrijstellingskorting! Neem contact op met je opleidingsadviseur voor jouw korting.

talentmanager, hr-manager, talent management, HRM

Word een echte vakexpert!

Wees zeker van je plaats tijdens je hele traject!

Geniet van een korting op het inschrijvingsgeld!

HRM: Talentmanagement

talentmanager, hr-manager, talent management, HRM

Carrièremogelijkheden

 • Zelfstandig hr-consultant
 • Talentmanager binnen een bedrijf
 • Medewerker van een hr-bureau

Info over deze allround opleiding

In deze opleiding zet je jouw mensenkennis in om een team te motiveren en aan te sporen om individuele talenten te ontwikkelen. In de eerste module bestudeer je in alle aspecten van human resource management, daarna ga je dieper in op Talentmanagement tijdens de specialisatiemodules.

Je komt te weten hoe je personeelsleden stimuleert om tot betere resultaten te komen en je leert een functioneringsgesprek voeren met verschillende gesprekstechnieken. Daarnaast leer je omgaan met conflictsituaties en onproductief gedrag. Als Talentmanager stel je voor elk teamlid een individueel leerplan op zodat ze hun capaciteiten ten volle kunnen benutten.

Je begeleidt, coacht en motiveert de werknemers om zich verder te ontwikkelen en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn plaats voelt binnen het team.

Programma

Module: HR-Manager
Module: Functioneringsgesprek met rendement
Module: Opleidingsbeleid: Leerplannen opstellen
Module: Teamleader: hoe motiveer ik mijn team
Module: Onproductief gedrag ombuigen
Module: E-Learnings op maat van uw bedrijf
Word Talentmanager

  Diploma

  Groepsles

  1290.00 euro

Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

Laatste weetjes over Onproductief gedrag ombuigen

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS