Cursus

OPLEIDING

Nagelstyling: Polygel

Wil jij...

 1. prachtige nagels leren zetten met polygel
 2. ontdekken hoe je het beste van gel- en acrylnagels combineert
 3. klanten verwennen met lichte, stevige en wendbare nagels
 4. de concurrentie aftroeven door deze techniek als eerste in jouw buurt aan te bieden
 5. meer verdienen door jouw aanbod als nagelstylist uit te breiden

Nagelstylist, een beroep met toekomst!

Ben je aan de slag als nagelstylist en leer je graag nieuwe technieken en producten kennen? Kom dan hét nagelproduct van de jongste jaren ontdekken tijdens deze opleiding Polygel!

Polygelnagels zijn supersterk en toch flexibel en voelen erg licht en natuurlijk aan. Het product is makkelijk te bewerken en hardt pas uit onder een uv-lamp zodat je eindeloos kan blijven experimenteren. Bovendien is de gel geurloos en hypo-allergeen. Steeds meer nagelstylisten voegen polygel aan hun aanbod toe, want het combineert de voordelen van gel- en acrylnagels.

Tijdens deze praktijkgerichte lessenreeks leer je stap voor stap polygel aanbrengen met prachtige resultaten. Een ervaren nail expert geeft je alle tips & tricks mee, zodat je de techniek perfect leert beheersen.

Kom snel de  allernieuwste trend in de beautywereld ontdekken!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Diploma

  Groepsles

  6 lessen

  3 lesuren

  349.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven
Ontdek ook onze
thuiscursussen

PROGRAMMA

polygel, nagels, nagelstyling, opleiding, acrylnagels, gelnagels, polygelnagels

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Zelfstandig nagelstylist
 • Medewerker in een nagelstudio of beautysalon
 • Schoonheidsspecialist of manicure gespecialiseerd in nagelstyling

Vaardigheden en skills

 • Jij kent alle voordelen van polygel en brengt polygelnagels professioneel aan.
 • Jij bezorgt klanten prachtige en stevige nagels.
 • Je zorgt ervoor dat klanten 100% tevreden huiswaarts keren.
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • De kenmerken en voordelen van polygel
 • Voorbereiding van de nagels
 • Polygel aanbrengen en in vorm brengen
 • De juiste technieken voor een optimaal resultaat
 • Polygel uitharden onder een uv-lamp
 • Afwerking
 • Het bijwerken van nagels met polygel

polygel, nagels, nagelstyling, opleiding, acrylnagels, gelnagels, polygelnagels

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Nagelstyling: Polygel

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Klanten verwachten in een nagelstudio een gevarieerde service. En terecht. Goed nieuws! Met deze opleiding verras je zelfs de meest veeleisende klant in jouw salon. Jij biedt namelijk een unieke behandeling aan die niet overal te vinden is. Dat geeft je voorsprong op de concurrentie. Deze opleiding is dan ook een prima investering in jouw salon!
Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
We raden aan om eerst de opleiding Nagelstylist (Allround) te volgen. Zonder kennis van de algemene technieken is het moeilijk om actief aan deze opleiding deel te nemen.
Wat is polygel eigenlijk?
Polygel is een nieuwe techniek die de voordelen van gelnagels en acrylnagels combineert. Nagels uit polygel zijn even sterk als acrylnagels én tegelijkertijd even flexibel als gelnagels. Resultaat is een vederlichte nagel die lang meegaat. Met andere woorden: het beste van twee werelden!
Oefen ik tijdens de les op echte nagels?
Ja, je zorgt vanaf de tweede les voor een model om op te oefenen. Denk daarbij aan een vriendin, familielid of collega. Door op echte nagels te oefenen krijg je de technieken vlot onder de knie. Zo leer je op een heel praktische manier. Het oefenmodel volgt de lessen helemaal gratis!
Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren?
Absoluut, we bieden een ruim gamma aan cursussen over Nagelstyling aan. Neem zeker eens een kijkje en word een echte nagelexpert!

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

Je opleiding Nagelstyling: Polygel bestaat uit 6 lessen. Elke les duurt 3 uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. Het lessenpakket is heel praktijkgericht. Naast belangrijke theorie over nagels en handen, doe je vooral veel zelf! Na de opleiding laat jij klanten stralen. In het overzicht met de startdata van jouw opleiding Nagelstyling: Polygel vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Om actief deel te nemen aan de lessen heb je eigen schoonheidsproducten nodig. Via Beautyblue bieden verschillende leveranciers kwaliteitsvolle pakketten aan scherpe groothandelsprijzen aan. Al deze voordelige pakketten zijn op maat samengesteld door jouw docent. Kies simpelweg het pakket dat het beste bij jou past! Elk pakket bevat alles wat je tijdens de les nodig hebt. Elk pakket is geschikt om thuis mee te oefenen en om na je opleiding meteen te gebruiken in je eigen nagelstudio. Het is een prima investering in jouw toekomst!

Naast een pakket schoonheidsproducten breng je ook 2 kleine badhanddoeken en keukenrol mee. Vanaf de tweede les breng je ook een oefenmodel mee. Denk bijvoorbeeld aan een vriendin, collega, dochter of zus. Jouw docent geeft je hier tijdens de eerste les meer info over.

Praktijkervaring en stage

Wil je voor je examen nog wat extra ervaring opdoen? Dan is een stage echt iets voor jou! Ga bijvoorbeeld eens langs bij jouw favoriete nagelstudio en vraag naar een toffe stageplaats. Met een stage krijg jij het plaatsen en verwijderen van polygelnagels perfect in de vingers. Door met echte klanten te werken leer je elke dag nog iets bij. Een stage is zo de beste manier om jouw niveau op te krikken en snel te starten als professioneel Nagelstylist.

Bepaal zelf de plek, periode en duur van je stage. Heb je een toffe stageplaats gevonden? Laat het ons even weten en wij zorgen voor de nodige documenten. Je kan daarna direct aan de slag, met een maximum van 300 stage-uren. Zorg ervoor dat je de stage beëindigt voor je examen aflegt. Je bent natuurlijk niet verplicht om stage te lopen.

Examen en diploma

Je legt een praktisch examen af in de laatste les. Daar hoef je dus geen extra tijd voor vrij te maken. Scoor je minstens 60%? Bravo, je bent geslaagd! Je ontvangt per post het diploma Nagelstyling: Polygel. Met dit diploma ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt als Nagelstylist. Wanneer je als zelfstandige wil starten in hoofd- of bijberoep is het handig om ook de opleiding Start je eigen zaak te volgen. Die cursus bereidt je perfect voor op je nieuwe avontuur.

polygel, nagels, nagelstyling, opleiding, acrylnagels, gelnagels, polygelnagels

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Voor je opleiding Nagelstyling: Polygel betaal je 349.00 euro. In ruil krijg je een professioneel docent die jou met veel passie uitlegt hoe je nagels met polygel omtovert in prachtige kunstwerkjes, het gebruik van de leslokalen en het examen op het einde van je opleiding. Alles voor een ideale start!

Kortingen, subsidies en voordelen

Het Centrum Voor Avondonderwijs vzw is één van de grootste opleidingsverstrekkers van Vlaanderen en Brussel. Het Centrum organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. Het Centrum Voor Avondonderwijs is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille (VLAIO). Bovendien kan je je cursus als werknemer in loopbaanbegeleiding financieren met opleidingscheques (VDAB). Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO- Wellnessfederatie vzw.  Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).
polygel, nagels, nagelstyling, opleiding, acrylnagels, gelnagels, polygelnagels
Inschrijven
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

Laatste weetjes over Nagelstyling: Polygel

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS