Cursus

OPLEIDING

Italiaans (Gevorderden)

Wil jij...

 1. jouw kennis van het Italiaans opfrissen of naar een hoger niveau tillen
 2. complexe grammatica en een uitgebreide woordenschat onder de knie krijgen
 3. jezelf grondig voorbereiden op je nieuwe job of je studies in het buitenland
 4. zonder problemen Italiaanse kranten lezen, liedjes meezingen of televisie kijken
 5. thuis op eigen tempo studeren, met online begeleiding door een gedreven taaldocent

Italiaanssprekende Professional, een beroep met toekomst!

Wie al een basiskennis van het Italiaans heeft, zit goed met de cursus Italiaans Voor Gevorderden. Je breidt jouw grammatica en woordenschat verder uit zodat je deze taal helemaal onder de knie krijgt. Op die manier vormt geen enkel Italiaans boek of krantenartikel nog een probleem voor jou. Jij bent helemaal mee!

Met deze cursus leer je jouw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen! Je zal Italiaanse series, artikels en brieven kunnen lezen, begrijpen en schrijven zonder een woordenboek te gebruiken. En wanneer je op reis naar Italië gaat, zal je je geen vreemde meer voelen! Je kent het land en zijn bewoners door en door en ademt zelf de Italiaanse cultuur.

Ga voor een doorgegeven kennis van het Italiaans met deze thuiscursus.
 • Studeer thuis op je eigen tempo
 • Persoonlijke begeleiding gegarandeerd
 • Up to date en praktijkgerichte cursus
 • Voordeligste lesgeld van België

  Diploma

  Thuisstudie

  3-6 maanden

  299.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

JE KUNT ELKE DAG STARTEN

Ontdek ook onze
groepscursussen

PROGRAMMA

italiaans gevorderden, Italië, Rome, Venetië, Firenze, Pisa, pizza, pasta, taal, taalopleiding, communicatie, taalcursus, verstaan, lezen, spreken, schrijven, grammatica, woordenschat, mondeling, schriftelijk, uitspraak, groepslessen, thuisstudie, volwas

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Vertaler Italiaans
 • Gids Italiaans
 • Toeristisch medewerker
 • Medewerker bij een reisorganisatie
 • ...

Vaardigheden en skills

 • Vlot uitvoerige conversaties voeren
 • Specifieke situaties correct benoemen
 • Gedetailleerde productinformatie kunnen geven
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Nieuwe woordenschat en grammatica
 • Doorgedreven kennis van uitdrukkingen en zegswijzen
 • Italiaanse artikels en teksten lezen en begrijpen
 • Nuttige zakelijke termen
 • Jouw kennis scheert hoge toppen

italiaans gevorderden, Italië, Rome, Venetië, Firenze, Pisa, pizza, pasta, taal, taalopleiding, communicatie, taalcursus, verstaan, lezen, spreken, schrijven, grammatica, woordenschat, mondeling, schriftelijk, uitspraak, groepslessen, thuisstudie, volwas

Studeren waar en wanneer je wilt.

Online begeleiding van een professional.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Goed om te weten over deze cursus Italiaans (Gevorderden)

Waarom is deze thuisstudie iets voor mij?
Deze opleiding is perfect voor iedereen die zijn of haar kennis van het Italiaans wil opfrissen of naar een hoger niveau wil tillen. In de les leer je complexe grammatica en breid je je woordenschat gevoelig uit. Je werkt ook aan je uitspraak. Zo ben jij in staat om jezelf vlot, zelfzeker én spontaan in het Italiaans uit te drukken.
Heb ik voorkennis nodig om deze thuisstudie te volgen?
Om deze thuisstudie met succes af te ronden heb je basiskennis nodig. Volg daarom eerst de thuisstudie Italiaans (Beginners).
Welk taalniveau bereik ik na deze opleiding?
Na de opleiding schrijf en spreek je Italiaans zonder aarzelingen én zonder fouten. Je leest snel moeilijke teksten. Je verstaat complexe gesprekken vlot.
Is de thuisstudie puur theoretisch? Hoe leer ik de praktijk?
Deze thuisstudie bestaat uit meer dan theorie alleen. De cursus bevat ook praktische oefeningen om je woordenschat, uitspraak en grammaticale kennis te testen. Die oefeningen stuur je voor feedback door naar je docent. Daarbovenop heb jij recht op 4 uur praktijkgerichte face-to-face begeleiding van je docent via Skype. Handige tip: Schrijf en spreek in je vrije tijd of op reis zoveel mogelijk Italiaans. Lees kranten, kijk films of luister naar muziek in het Italiaans. Allemaal leuke én leerrijke manieren om je taalvaardigheid te trainen!

PRAKTISCHE INFO

Studieverloop

Je kan direct aan de slag na je inschrijving! Je cursus gaat onmiddellijk op de post en deze ontvang je snel thuis. In deze thuiscursus leer je hoe je jouw kennis van het Italiaans verder ontwikkelt om doorgedreven conversaties te voeren en professionele teksten te lezen en begrijpen. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je dat alles waar en wanneer je wilt. Daarbovenop krijg je via Skype vier uur lang intensieve begeleiding van je docent, dus je staat er zeker niet alleen voor! Als je er klaar voor bent, leg je examen af op één van onze examenlocaties en als je slaagt, ontvang je het diploma!

Benodigde materialen

Je ontvangt een uitgebreid cursuspakket dat bestaat uit een handboek én audiomateriaal. In de cursus vind je heel wat oefeningen om je kennis te testen. Overloop de moeilijkste oefeningen zeker eens met je docent via Skype of via het interactief studentenplatform. Dat is een goede voorbereiding op het examen.

Het cursuspakket is volledig. Je hebt geen extra boeken nodig. Je hebt meteen alles in huis om van je thuisstudie Italiaans (Gevorderden) een succes te maken.

Praktijkervaring en stage

Wil je jouw kennis uit de opleiding Italiaans (Gevorderden) in de praktijk omzetten? Volg dan een stage. Je doet concrete werkervaring op, gebruikt de leerstof echt in de praktijk, en bouwt je netwerk verder uit. Handig voor later, want zo vergroot je je kansen op een leuke nieuwe job.

Je mag de periode, plek en duur van je stage zelf kiezen. Ga bijvoorbeeld eens langs bij een bedrijf met connecties in Italië en informeer naar stagemogelijkheden. Zo ga je voor een fantastische ervaring waar je ongetwijfeld veel van bijleert. Heb je je ideale stageplek gevonden? Vraag dan bij je opleidingsconsulent de nodige documenten aan. Deze documenten vul je samen met je stagegever in en bezorg je terug aan ons. Je kan daarna direct aan de slag, met een maximum van 300 stage-uren. Zorg dat je alles hebt afgerond voor het behalen van je diploma.

Een stage is een handig opstapje naar een mooie carrière. Je bent natuurlijk niet verplicht om stage te lopen.

Examen en diploma

Na het instuderen van je cursus leg je het examen Italiaans (Gevorderden) af op één van onze examenlocaties. Heb je minstens 60% behaald, dan ben je geslaagd en ontvang je per post het diploma Italiaans (Gevorderden). Hiermee kan je dan meteen solliciteren voor je droombaan als Italiaanssprekende Professional. Wil je als zelfstandige starten en succesvol je business verwezenlijken? Schrijf je dan in voor de gratis opleiding Starterslab waarin je handige tips & tricks voorgeschoteld krijgt om snel je eigen zaak te starten, strategisch de markt te veroveren en uit te groeien tot topondernemer.

italiaans gevorderden, Italië, Rome, Venetië, Firenze, Pisa, pizza, pasta, taal, taalopleiding, communicatie, taalcursus, verstaan, lezen, spreken, schrijven, grammatica, woordenschat, mondeling, schriftelijk, uitspraak, groepslessen, thuisstudie, volwas

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Afstandsonderwijs

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de kmo-portefeuille. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Je betaalt voor je opleiding Italiaans (Gevorderden) maar 299.00 euro. Hiervoor krijg je het uitgebreide cursusboek vol met interessante praktijkvoorbeelden en oefeningen en via Skyp vier uur professionele en intensieve begeleiding van je docent. Dat loont! Wil je extra begeleiding? Dat is mogelijk. Daarvoor neem je simpelweg contact op met het secretariaat. Daarbovenop krijg je levenslange toegang tot het online studentenplatform én de mogelijkheid om binnen een termijn van vijf jaar gratis examen af te leggen op één van onze examenlocaties! Alles voor een ideale start!

Kortingen, subsidies en voordelen

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs, onderdeel van de Ondernemersschool bv, is één van de grootste opleidingsverstrekkers voor volwassenen van de Benelux. Ze organiseert professionele opleidingen voor cursisten uit de hele wereld via het systeem van afstandsonderwijs. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij de Wellnessfederatie vzw; deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO. De onderwijsinstelling is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 én is ze geregistreerd dienstverlener van de Vlaamse overheid in het kader van opleidingscheques en de kmo-portefeuille. Tot slot kan iedereen die les heeft gevolgd aan onze onderwijsinstelling vrijstellingen bekomen of vervolgopleidingen volgen bij het Centrum Voor Beroepskwalificatie vzw en het Centrum Voor Avondonderwijs vzw. Lees hier meer over de erkenningen en registraties.
italiaans gevorderden, Italië, Rome, Venetië, Firenze, Pisa, pizza, pasta, taal, taalopleiding, communicatie, taalcursus, verstaan, lezen, spreken, schrijven, grammatica, woordenschat, mondeling, schriftelijk, uitspraak, groepslessen, thuisstudie, volwas
Inschrijven
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

Laatste weetjes over Italiaans (Gevorderden)

InschrijvenContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS