Cursus

OPLEIDING

Hairstyling: Hair Rose & Flower Braid

Wil jij...

 1. zelf haar leren opsteken en vlechten in de vorm van een bloem
 2. fleurige en feestelijke kapsels creëren voor bruiloften en gala´s
 3. de concurrentie voorblijven door jezelf te specialiseren in opsteekkapsels
 4. meer klanten lokken door jouw aanbod als hairstylist uit te breiden

Hairstylist, een beroep met toekomst!

Ben jij kapper of hairstylist? Krijg jij vaak de vraag om feestelijke en unieke kapsels te creëren voor gala-avonden, trouwfeesten of andere feestelijkheden? Dan is deze opleiding een absolute must voor jou!

Tijdens deze dynamische opleiding ontdek je hoe je met slimme vlechttechnieken prachtige bloemen vormt in het haar van jouw klanten. Dit zowel bij halflosse kapsels als opsteekkapsels.

Er is meer dan ooit veel vraag naar deze verfijnde en vooral romantische haartechnieken. Deze opleiding is dan ook een must voor ieder die dagdagelijks met haartooi bezig is en zijn/haar jobkansen wil zien stijgen.
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Attest

  Groepsles

  1 les

  4 lesuren

  169.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven
Ontdek ook onze
thuiscursussen

PROGRAMMA

bruidskapsel, hair rose, vlechttechnieken, rozen, bloemenkapsels, haartooi, trouwfeesten, weddings, hairdo, trouwkapsel, galakapsel, gala, evenementkapsels, unieke kapsels, haartechnieken

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Zelfstandig kapper of hairstylist met specialisatie in bloemenkapsels
 • Medewerker in een kapsalon of beautystudio
 • Bruidskapper

Vaardigheden en skills

 • Jij creëert prachtige bloemenkapsels voor elke gelegenheid.
 • Je laat elke vrouw stralen met een uitzonderlijk, uniek kapsel.
 • Je breidt je aanbod uit en trekt nieuwe klanten aan.
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Het haartype bepalen
 • Product- en materiaalkennis
 • Kleuringstechnieken
 • Vlechttechnieken voor mooie bloemvormen
 • Afwerking
 • Unieke en feestelijke kapsels met pit en klasse
 • Mooie, romantische kapsels

bruidskapsel, hair rose, vlechttechnieken, rozen, bloemenkapsels, haartooi, trouwfeesten, weddings, hairdo, trouwkapsel, galakapsel, gala, evenementkapsels, unieke kapsels, haartechnieken

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Hairstyling: Hair Rose & Flower Braid

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Om als hairstylist mee te blijven met de nieuwste trends en technieken is het belangrijk om je regelmatig bij te scholen. Door deze unieke opsteektechniek aan je aanbod toe te voegen, spreek je bovendien nieuwe klanten aan. Daar heeft jouw kapperszaak baat bij!
Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
Deze cursus volg je bij voorkeur na de basisopleiding Kapper of Hairstylist.
Is deze opsteektechniek enkel voor op bruiloften?
Bloemenkapsels kan je, eventueel in vereenvoudigde vorm, ook dragen op zonnige lentedagen, familiefeesten of festivals. Perfect voor een fleurige look!
Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren?
Jazeker! Check ons ruime aanbod aan opleidingen rond het thema Hairstyling, vind een specialisatiecursus die bij jou past en leer nog beter knippen, kleuren, stylen, brushen, vlechten, en zo veel meer.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Hairstyling: Hair Rose & Flower Braid bestaat uit 1 les en duurt 4 uur. Tijdens deze interessante en intensieve cursus ontdek je alles over bloemenkapsels. In het overzicht met de startdata van de opleiding Hairstyling: Hair Rose & Flower Braid vind je alle lesdagen en locaties terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les krijg je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Buiten pen en papier hoef je niets mee te brengen. Jouw docent zorgt voor de rest.

Praktijkervaring en stage

Deze les is heel praktijkgericht. Na de les heb jij de technieken meteen goed in de vingers en kan jij direct aan de slag met je nieuwe skills! Je hoeft dan ook geen stage te doen.

Examen en diploma

Op het einde van de les krijg je een attest om je kennis en nieuwe vaardigheden aan te tonen. Met dit attest ga je meteen aan de slag.

bruidskapsel, hair rose, vlechttechnieken, rozen, bloemenkapsels, haartooi, trouwfeesten, weddings, hairdo, trouwkapsel, galakapsel, gala, evenementkapsels, unieke kapsels, haartechnieken

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Je betaalt voor deze opleiding Hairstyling: Hair Rose & Flower Braid 169.00 euro. Hiervoor krijg je cursusmateriaal op maat, praktijkgerichte begeleiding van een professioneel topdocent, én het gebruik van de lokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
bruidskapsel, hair rose, vlechttechnieken, rozen, bloemenkapsels, haartooi, trouwfeesten, weddings, hairdo, trouwkapsel, galakapsel, gala, evenementkapsels, unieke kapsels, haartechnieken
Inschrijven
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

Laatste weetjes over Hairstyling: Hair Rose & Flower Braid

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS