Cursus

OPLEIDING

Gellak

Wil jij...

 1. je klanten een waardig alternatief voor kunstnagels bieden
 2. zelf gellak leren zetten en verwijderen
 3. klanten verwennen met stevige, krasvrije en duurzame nagels
 4. leren werken met professioneel materiaal en producten van topkwaliteit
 5. meer verdienen door jouw aanbod als schoonheidsspecialist of manicure uit te breiden

Nagelstylist, een beroep met toekomst!

Gellak is een revolutionaire techniek die het gebruiksgemak van nagellak combineert met de stevige kwaliteit van gelnagels. Je brengt de gel eenvoudig aan zoals je met gewone nagellak doet en hardt de nagels uit onder een uv-lamp. Je kan de laag makkelijk weer verwijderen zonder te vijlen en de nagelplaat te beschadigen. Bovendien blijven de nagels twee tot drie weken glanzend en krasvrij!

Een ervaren nagelstyliste leert je de gellak aanbrengen, uitharden en verwijderen en je krijgt een hele hoop handige tips om zelf met gellak aan de slag te gaan.

Na deze opleiding bied je je vriendinnen, familie of cliënten in slechts een half uur perfect verstevigde en verzorgde nagels aan.
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Diploma

  Groepsles

  2 lessen

  4 lesuren

  165.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Gellak

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Antwerpen03/12/202010/12/202018u00 - 22u00Don
Gent12/01/202119/01/202118u00 - 22u00Din
Antwerpen28/01/202104/02/202118u00 - 22u00Don
Brugge16/03/202123/03/202110u00 - 14u00Din
Bruxelles / Brussel17/03/202124/03/202118u30 - 22u30Woe

PROGRAMMA

gellak, gellish, gelish, nagelstyling, gelnagels, nagelstylist, cursus, opleiding, diploma, lessen, school, training, leren

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Zelfstandig nagelstylist
 • Medewerker in een nagelstudio of beautysalon
 • Schoonheidsspecialist of manicure gespecialiseerd in nagelstyling

Vaardigheden en skills

 • Je kan gellak met een vaste hand aanbrengen op de nagelplaat en je zorgt voor mooie, egale nagels.
 • Je maakt een punt van een grondige voorbereiding en nazorg en je werkt uitermate hygiënisch.
 • Je bent vertrouwd met de structuur en de opbouw van de nagel.
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • De bouw en groei van de nagel
 • Een veilige en hygiënische werkomgeving creëren
 • Kenmerken en voordelen van gellak
 • Voorbereiding en afwerking: het belang van een top en base coat
 • Gellak aanbrengen
 • De beste laktechnieken
 • Nagels uitharden onder een uv-lamp
 • Gellak verwijderen
 • Manicure: reinigen, vijlen en weken

gellak, gellish, gelish, nagelstyling, gelnagels, nagelstylist, cursus, opleiding, diploma, lessen, school, training, leren

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Gellak

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Klanten verwachten in een nagelstudio tegenwoordig een ruim aanbod aan behandelingen. Met deze opleiding zorg jij ervoor dat zelfs de meest veeleisende klant in jouw salon aan haar trekken komt. Jij laat elke klant even hard stralen als haar nagels. Zo behoud je bestaande klanten én trek je nieuwe klanten aan. Deze opleiding is dan ook een prima investering in jouw zaak!
Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
Iedereen kan deze opleiding volgen. Je hebt geen voorkennis nodig. Jouw docent, een ervaren nagelstyliste, legt de technieken stap voor stap uit.
Wat is gellak eigenlijk?
Gellak, of gelish, is een innovatieve tussenoplossing die wat weg heeft van nagellak aan de ene kant en gelnagels aan de andere kant. Gellak blijft langer mooi en is steviger dan traditionele nagellak. Net zoals gelnagels moet gellak uitharden onder een uv-lamp.
Oefen ik tijdens de les op echte nagels?
Ja, je zorgt in alle lessen voor een model om op te oefenen. Denk daarbij aan een vriendin, familielid of collega. Door op echte nagels te oefenen krijg je de technieken vlot onder de knie. Zo leer je op een heel praktische manier. Zorg ervoor dat het oefenmodel geen kunst- of acrylnagels draagt. Het oefenmodel volgt de lessen helemaal gratis!
Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren?
Absoluut, we bieden een ruim gamma aan cursussen over Nagelstyling aan. Neem zeker eens een kijkje en word een echte nagelexpert!

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Gellak bestaat uit 2 lessen. Elke les duurt 4 uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. Naast belangrijke theorie over nagels en handen, doe je vooral heel veel zelf! Na de opleiding laat je klanten letterlijk en figuurlijk stralen. In het overzicht met de startdata van de opleiding Gellak vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Om actief deel te nemen aan de lessen heb je eigen schoonheidsproducten nodig. Via Beautyblue bieden verschillende leveranciers kwaliteitsvolle pakketten aan scherpe groothandelsprijzen aan. Al deze voordelige pakketten zijn op maat samengesteld door jouw docent. Elk pakket bevat alles wat je tijdens de les nodig hebt: van een uv-lamp tot gelpolish en nagelvijlen. Elk pakket is geschikt om thuis mee te oefenen en om na je opleiding te gebruiken in je eigen nagelstudio. Het is een prima investering in jouw toekomst!

Neem ook twee badhanddoeken, kleenex en een verlengkabel mee. Daarnaast breng je elke les een oefenmodel zonder kunst- of acrylnagels mee. Denk daarbij aan een familielid, collega of vriendin. Het oefenmodel volgt de lessen gratis.

Tijdens de lessen focussen we op praktijk. Het ondersteunend lesmateriaal voor de opleiding vind je via jouw eCampus. Zo ben jij er als student zeker van dat je steeds het meest actuele en up-to-date materiaal in handen hebt. Om tijdens de lessen makkelijk toegang te hebben tot je eCampus en het lesmateriaal, neem je best je tablet of laptop mee.

Praktijkervaring en stage

Je hoeft geen stage te lopen. Na de praktijkgerichte lessen heb jij de technieken meteen goed in de vingers en verbaas jij je klanten met mooi afgewerkte gellak.

Examen en diploma

Voor deze opleiding hoef je geen examen af te leggen. Jouw docent beoordeelt je tijdens de lessen. Doe dus actief mee! Na de lessen ontvang je een diploma om je nieuwe kennis en vaardigheden aan te tonen.

gellak, gellish, gelish, nagelstyling, gelnagels, nagelstylist, cursus, opleiding, diploma, lessen, school, training, leren

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Voor je opleiding Gellak betaal je 165.00 euro. In ruil krijg je een professioneel docent die jou met veel passie uitlegt hoe je door middel van gellak nagels omtovert tot prachtige sieraden, het gebruik van de leslokalen en het examen op het einde van je opleiding. Alles voor een ideale start!

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
gellak, gellish, gelish, nagelstyling, gelnagels, nagelstylist, cursus, opleiding, diploma, lessen, school, training, leren

STUDIETRAJECTEN

Wat is een allround opleiding?

Wanneer je kiest voor een allround opleiding, kies je ervoor om een echte professional te worden in je vakgebied. Je combineert namelijk 3 perfect op elkaar afgestemde modules, die je een breed scala aan vaardigheden aanleren. Zo start je volledig voorbereid en zelfverzekerd aan je nieuwe carrière.

De lessen zijn zo ingepland dat je alle modules aaneensluitend volgt en vlot het traject doorloopt. Tijdens de opleiding heb je wekelijks op dezelfde dag les Zo is het gemakkelijk voor je in te plannen. Bovendien profiteer je van een flinke korting wanneer je je inschrijft voor de allround opleiding, ten opzichte van de modules afzonderlijk volgen. Voor de opleiding Nagelstylist (Allround) bespaar je maar liefst € 245. Een echte aanrader dus!

Vrijstellingskorting

Heb je al één of meerdere modules gevolgd, maar wil je de volledige opleiding Nagelstylist (Allround) volgen? Dan profiteer je van vrijstellingskorting! Neem contact op met je opleidingsadviseur voor jouw korting.

nagelstyling, allround nagelstyling, gelnagels, nagels, nailart, nagelstylist, opleiding, lessen, school, cursus, schoonheidsschool, nagelstudio

Word een echte vakexpert!

Wees zeker van je plaats tijdens je hele traject!

Geniet van een korting op het inschrijvingsgeld!

Nagelstylist (Allround)

nagelstyling, allround nagelstyling, gelnagels, nagels, nailart, nagelstylist, opleiding, lessen, school, cursus, schoonheidsschool, nagelstudio

Carrièremogelijkheden

 • Zelfstandig nagelstylist
 • Medewerker in een nagelstudio of beautysalon
 • Schoonheidsspecialist of manicure gespecialiseerd in nagelstyling

Info over deze allround opleiding

Perfect gestylede nagels zijn voor veel vrouwen een echt visitekaartje geworden. Ze doen daarvoor maar al te graag beroep op professionele nagelstylisten die hun nagels tot in de puntjes verzorgen en er prachtig doen uitzien.

Tijdens deze opleiding leer je onder begeleiding van een geoefend nail artist stap voor stap hoe je gelnagels plaatst, gellak aanbrengt en nail art creëert. Je volgt drie praktijkgerichte modules waarin je je vaardigheden ontwikkelt, leert werken met modern materiaal van topkwaliteit en een ideale start neemt om zelf als nagelstylist aan de slag te gaan. Een goede keuze, want nagelstyling is nog steeds big business!

Schrijf je in en ontdek alle tips & tricks, krijg de juiste stylingtechnieken in de vingers en ontdek de laatste nieuwe nageltrends!

Programma

Module: Gellak
Module: Gelnagels
Module: Nail Art
Word Nagelstylist

  Diploma

  Groepsles

  990.00 euro

Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS