Fashionstylist

 • cpCertificationDiploma
 • cpGroupCourseType
 • 15 cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • Centrum Voor Avondonderwijs
749.00

Fashion Stylist, cpProfessionWithFuture

Ben je gek op mode en styling? Begint het te kriebelen als je make-over programma’s ziet op tv? Volg je elke fashion blogger op Instagram en zou je graag in hun schoenen staan? Kies dan voor deze professionele opleiding Fashion Styling en start je carrière als modestylist!

Samen met andere fashionista’s leer je hoe je op een professionele manier een look volledig laat kloppen. De opleiding is heel praktijkgericht, je gaat dus vooral veel dóén. Professionele kleur- en stijlanalyses, personal shopping,... na de laatste les kan jij het allemaal!

Deze professionele lessenreeks is voor iedereen toegankelijk en er zijn er meerdere per jaar, zo start je wanneer het jou past.

cpWouldYouCaps
 • jezelf helemaal onderdompelen in de wondere wereld van fashion en styling
 • klanten helpen om zichzelf sexy en stijlvol in de spotlights te zetten
 • de nieuwste trends en technieken uit de modewereld ontdekken
 • jouw passie voor mode vertalen in een job
Fashionstylist
 • cpCertificationDiploma
 • cpGroupCourseType
 • 15 cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • 749.00
cpProgram Fashionstylist
Kleurenconsulent (Basis)
5 cpLessonsMultiple cpPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Kleurenconsulent (Basis)

Is fashion your passion? Ga je zelf elke dag picture-perfect door het leven en zie jij het helemaal zitten om als stijlexpert aan de slag te gaan? Of ben je geïntrigeerd om te leren welk type jíj bent en hoe jíj je Instagram-waardig kan kleden? Dompel jezelf dan onder in de wereld van make-overs en professionele kleurenanalyses en maak van mode en styling je beroep!

Onder professionele begeleiding van een échte mode-expert leer je een deskundige analyse van je klant maken gebaseerd op de kleur van het gelaat, het haar en de ogen. Meet hen vervolgens de juiste combinaties aan om een blijvende indruk te maken.

Succes gegarandeerd!

cpShowMoreButton
Stijlconsulent (Basis)
5 cpLessonsMultiple cpPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Stijlconsulent (Basis)

Tijdens deze praktijkgerichte opleiding ontdek je hoe je mensen doet stralen met de juiste stijlkeuze. Je maakt op basis van de uiterlijke kenmerken en het kleurtype een professionele stijlanalyse. Zo geef je klanten aangepast advies over hun kapsel-, juwelen- en brillenkeuze. Daarnaast leer je welke kledingstukken en materialen geschikt zijn voor een bepaald lichaamstype, zodat de outfit zowel klassevol als comfortabel is!

Klaar om de technieken zelf aan te leren? Schrijf je dan in voor deze opleiding.

cpShowMoreButton
Kleurenconsulent (Mannen)
4 cpLessonsMultiple cpPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Kleurenconsulent (Mannen)

Ben je Kleur- en Stijlconsulent voor vrouwen en wil je ook graag mannen professioneel Kleur- en Stijladvies kunnen geven? Of werk je in een kledingzaak en merk je dat mannelijke cliënten vaak om je vakkundig oordeel vragen? Misschien wil je wel jezelf, je echtgenoot, broer of vader correcte stijltips kunnen geven? Dan is deze cursus waar jij naar op zoek bent!

Zoals je zeker al gemerkt hebt in je omgeving, hechten mannen steeds meer belang aan mode, stijl en uiterlijke verzorging. Er is dan ook erg veel vraag naar professionele Modestylisten voor mannen! Tijdens deze les leer aan de hand van kleding de persoonlijkheid en het imago van mannen in de verf te zetten, zowel in een zakelijke als privé-omgeving. Je krijgt onder de knie hoe je kan bepalen welke kledingstukken perfect bij je cliënten passen in elke situatie. Je leert de juiste kleuren te bepalen (aan de hand van de verschillende huidtypes en een professionele Kleur- en Stijlanalyse) en je weet hoe je modieus kan werken met uiteenlopende stoffen, snitten, optische illusies, camouflagetechnieken en accessoires. Uiteraard pas je de outfit steeds aan aan het lichaam van je cliënt. Op die manier zorg je ervoor dat ze vol zelfvertrouwen door het leven gaan en meer succes zullen bereiken.

Klaar om de je skills aan te scherpen? Schrijf je dan in voor deze unieke cursus!

cpShowMoreButton
Personal Shopper
1 cpLessonsMultiple cpPer 7 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Personal Shopper

Ben je gek op kleding en is fashion helemaal jouw ding? Wil je graag je cliënten helpen bij het shoppen en het samenstellen van een nieuwe garderobe? Dan is deze cursus exact waar jij naar op zoek bent!

Als Personal Shopper bekijk je eerst de huidige garderobe van je cliënt. Jij bepaalt welke kledingstukken ontbreken of net aan vervanging toe zijn. De persoonlijke behoeften en wensen van je cliënt staan hierbij centraal. Daarna overloop je samen verschillende winkels en merken en ga je op pad!

Je coacht je klant bij het passen van nieuwe outfits. En natuurlijk mag de finishing touch niet ontbreken: het juiste halssnoer, een mooie sjaal, een stoere schoen... Jij gaat voor het totaalpakket! Klaar voor actie? Shop dan nu je cursus!

cpShowMoreButton
Fashion Stylist avondschool
cpSkillsAndSkills
 • Jezelf en anderen de perfecte outfit geven die past qua kleur en lichaamsbouw
 • Inzicht in de nieuwste modetrends
Volwassenenonderwijs Fashion Stylist
cpFutureOpportunities
 • Zelfstandig modestylist
 • Colour Coach
 • Personal Shopper
 • Workshops ’stylingadvies’ geven
 • Meewerken aan modeshows
 • Medewerker in een kledingwinkel

cpStartingDatesGroupCourse Fashionstylist

courseNameLabel lessonDayfirstLessonlastLessoncityStartdataallLessons
cpTeachers Fashionstylist

cpPracticalInfo

De opleiding Fashionstylist bestaat uit meerdere modules van in totaal 15 lessen. Je start met het bestuderen van de kleurenleer, waarna je de verschillende lichaamsvormen en stijlen bekijkt. Aan het einde van de opleiding kan je iemand perfect stylen. In het overzicht met de startdata van de opleiding Fashionstylist vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

Voor je opleiding Fashionstylist betaal je 749.00 euro. In ruil daarvoor krijg je een vakbekwame door fashion bezeten docent, het gebruik van de leslokalen en het examen op het einde van je opleiding. Alles voor een ideale start!

Fashionstylist
 • cpCertificationDiploma
 • cpGroupCourseType
 • 15 cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • 749.00

cpStartNewCarreer Fashionstylist. cpChooseQualityEducationWith Centrum Voor Avondonderwijs.

cpGoodToKnowAboutCourse Fashionstylist

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

cpGroupUSP1
cpGroupUSP2
cpGroupUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

testimonial-picture
cpT1Name

cpT1Testimonial

testimonial-picture
cpT2Name

cpT2Testimonial

testimonial-picture
cpT3Name

cpT3Testimonial