Cursus

OPLEIDING

Cryolipolyse

Wil jij...

 1. love handles, zwembandjes en ander hardnekkig vet leren verwijderen
 2. het figuur van je klant corrigeren door vetcellen te bevriezen
 3. zelf cryolipolyses leren uitvoeren op een veilige manier
 4. het aanbod in je schoonheidssalon uitbreiden met een extra dienst
 5. je eigen centrum voor cryolipolyse openen

Medical Beauty Expert, een beroep met toekomst!

Cryolipolyse is een doeltreffende manier om lokaal vet te verminderen door het te bevriezen. Het lichaam zal geleidelijk aan een strakkere vorm krijgen en de bevroren vetcellen op natuurlijke wijze afvoeren.

Tijdens deze opleiding leer je veilig en correct omspringen met een cryolipolyse-apparaat en leer je hardnekkig vet behandelen. Lovehandles en een buikje maken zo plaats voor een mooi en strak figuur!

Ben je schoonheidsspecialist of verpleegkundige? Of heb je de opleiding Anatomie & Cosmetologie gevolgd? Schrijf je dan snel in voor deze praktijkgerichte opleiding onder professionele begeleiding van de ervaren skin experts van Skin Academy. De lessen vinden plaats in het gespecialiseerde behandelingscentrum van dr. Ilan Karavani in Antwerpen.
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Attest

  Groepsles

  1 les

  6 lesuren

  325.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven
Ontdek ook onze
thuiscursussen

PROGRAMMA

opleiding, cursus, avondles, avondschool, cryolipolyse, coolsculpting, lipofreeze, lipocryo, vet bevriezen

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Zelfstandig schoonheidsspecialist (specialisatie cryolipolyse)
 • Je eigen centrum voor cryolipolyse
 • Werknemer in een schoonheidssalon (specialisatie cryolipolyse)

Vaardigheden en skills

 • Je kan correct en veilig werken met een cryolipolyse-apparaat.
 • Je kan je klant informeren over de mogelijkheden en het verloop van de behandeling.
 • Van voorbereiding tot nabehandeling: je werkt altijd hygiënisch en nauwgezet.
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Werking van cryolipolyse-apparaat
 • Intakegesprek afnemen
 • Type applicator bepalen
 • Cryolipolyse uitvoeren
 • Bevriezing voorkomen
 • Hygiëne en veiligheid op de werkvloer
 • Voorbereiding en nazorg
 • Wanneer mag ik niet behandelen?

opleiding, cursus, avondles, avondschool, cryolipolyse, coolsculpting, lipofreeze, lipocryo, vet bevriezen

Onze docenten

Dr. Ilan Karavani

Met trots stellen we onze docent dokter Ilan Karavani voor. Deze medical anti-agingexpert en bezieler van zijn eigen privékliniek weet exact welke verzorging of behandeling elk huidtype nodig heeft en is zelf de drijvende kracht achter de nieuwste ontwikkelingen in de dermato-chirurgische en cosmetische wereld. Verschillende organisaties en onderzoeksinstellingen kloppen bij hem aan om zijn inzichten in hun projecten te verweven.

Dr. Karavani deelde zijn kennis eerder al in verschillende boeken en doet nu graag hetzelfde voor de studenten aan onze school. Tijdens zijn lessen rond medical beauty leer je van een ervaren professional en krijg je de kans om met baanbrekende toestellen en technieken te werken!

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Cryolipolyse

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Steeds meer mensen vinden hun weg naar gespecialiseerde centra om plaatselijke vetophopingen te laten behandelen. Door cryolipolyse aan te bieden, speel je in op een nieuwe trend in de beauty wereld en lok je gegarandeerd nieuwe klanten naar je zaak.
Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
Ja, om je voor deze cursus in te schrijven is het nodig dat je de opleiding Anatomie & Cosmetologie al gevolgd hebt. De leerstof bouwt op die opleiding verder. Ben je schoonheidsspecialist of verpleegkundige? Dan kan je je meteen inschrijven voor deze opleiding!
Oefen ik tijdens de les op echte mensen?
Ja, je oefent op een oefenmodel dat je zelf mee naar de les neemt. Denk daarbij aan een familielid, vriend(in) of collega. Door op echte mensen te oefenen krijg je de technieken en behandelingen vlot onder de knie. Zo leer je op een praktische manier.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Cryolipolyse bestaat uit 1 les. De les duurt 6 uur. In het overzicht met de startdata van de opleiding Cryolipolyse vind je de lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Voor deze opleiding maak je gebruik van het professionele materiaal van Skin Academy.

Praktijkervaring en stage

Voor deze opleiding hoef je geen stage te lopen. Je doet tijdens de les voldoende praktijkervaring op om meteen aan de slag te gaan.

Examen en diploma

Je hoeft voor deze opleiding geen examen af te leggen. Je docent beoordeelt je tijdens de les. Werk dus actief mee! Op het einde van de opleiding ontvang je per post een deelnameattest. Dit attest is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, is het handig om ook te beschikken over het attest Bedrijfsbeheer.

opleiding, cursus, avondles, avondschool, cryolipolyse, coolsculpting, lipofreeze, lipocryo, vet bevriezen

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs VZW (Schoonheidsschool)

De Schoonheidsschool VZW is dé belangrijkste opleidingsverstrekker op het gebied van Beauty, Wellness, Lifestyle, Fashion en Media. Je krijgt les van professionele en ervaren docenten die je alle kneepjes van het vak zullen leren. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Door voor De Schoonheidsschool te kiezen, maak je meteen deel uit van een groot netwerk professionals in de sector. Die extra springplank krijg je er gratis bij.

Lesgeld

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding bedraagt 325.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent en het gebruik van de infrastructuur.

Kortingen, subsidies en voordelen

De Schoonheidsschool VZW is één van de grootste opleidingsverstrekkers van Vlaanderen op het gebied van Beauty, Wellness, Lifestyle, Fashion en Media. Ze organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. De Schoonheidsschool is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille (VLAIO). Je kan groepsopleidingen bovendien financieren met opleidingscheques van VDAB. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO- Wellnessfederatie vzw. Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).
opleiding, cursus, avondles, avondschool, cryolipolyse, coolsculpting, lipofreeze, lipocryo, vet bevriezen
Inschrijven
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met zijn studenten. Hij legt goed de nadruk wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

Laatste weetjes over Cryolipolyse

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS