Cursus

OPLEIDING

Audiotechnieken

Wil jij...

 1. aan de slag gaan met elektronische muziek
 2. jezelf onderdompelen in de wereld van samples, remixes, synthesizers en live-sets
 3. elektronische monsterhits scoren
 4. digitaal geluid leren opnemen en bewerken

Audiotechnieker, een beroep met toekomst!

 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Diploma

  Groepsles

  5 lessen

  3 lesuren

  299.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven
Ontdek ook onze
thuiscursussen

PROGRAMMA

audiotechnieken, volwassenenonderwijs, centrum voor avondonderwijs, opleidingen,

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

Vaardigheden en skills

Proefhoofdstuk

Inhoud cursus


audiotechnieken, volwassenenonderwijs, centrum voor avondonderwijs, opleidingen,

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Audiotechnieken

Materiaal Nodig?

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Audiotechnieken bestaat uit 5 lessen. Elke les duurt 3 uur. Je hebt altijd op dezelfde dag van de week les. In het overzicht met de startdata van de opleiding Audiotechnieken vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Praktijkervaring en stage

Heb je zin om je handen meteen uit de mouwen te steken? Wil je extra praktijkervaring opdoen tijdens de opleiding? Ga dan eens langs bij je favoriete bedrijf, vertel iets meer over je opleiding en vraag naar een stageplaats. Tijdens een stage sprokkel je waardevolle werkervaring. Dat staat mooi op je cv. Je bouwt ook een netwerk van professionele contacten uit. Een stage is zo de perfecte springplank naar een droomcarrière als Audiotechnieker!

Je mag de periode, plek en duur van de stage zelf kiezen. Heb je een leerrijke stageplaats gevonden? Vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Dit document vul je samen met je stagegever in en bezorg je terug aan ons. Je kan daarna direct aan de slag, met een maximum van 300 stage-uren. Zorg dat je alles hebt afgerond voor het behalen van je diploma. Je bent natuurlijk niet verplicht om stage te lopen.

Examen en diploma

Het examen bestaat uit een werkstuk. Jouw docent beoordeelt je werk. Als je slaagt, ontvang je per post het diploma Audiotechnieken. Met dit diploma ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt als Audiotechnieker. Wanneer je als zelfstandige wil starten in hoofd- of bijberoep is het handig om ook de opleiding Start je eigen zaak te volgen. Die cursus bereidt je perfect voor op je nieuwe avontuur.

audiotechnieken, volwassenenonderwijs, centrum voor avondonderwijs, opleidingen,

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding bedraagt 299.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van je docent die met beide voeten in de praktijk staat en het gebruik van de lokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
audiotechnieken, volwassenenonderwijs, centrum voor avondonderwijs, opleidingen,
Inschrijven

STUDIETRAJECTEN

Wat is een allround opleiding?

Wanneer je kiest voor een allround opleiding, kies je ervoor om een echte professional te worden in je vakgebied. Je combineert namelijk 3 perfect op elkaar afgestemde modules, die je een breed scala aan vaardigheden aanleren. Zo start je volledig voorbereid en zelfverzekerd aan je nieuwe carrière.

De lessen zijn zo ingepland dat je alle modules aaneensluitend volgt en vlot het traject doorloopt. Tijdens de opleiding heb je wekelijks op dezelfde dag les Zo is het gemakkelijk voor je in te plannen. Bovendien profiteer je van een flinke korting wanneer je je inschrijft voor de allround opleiding, ten opzichte van de modules afzonderlijk volgen. Voor de opleiding Graphic Motiondesigner bespaar je maar liefst € -22. Een echte aanrader dus!

Vrijstellingskorting

Heb je al één of meerdere modules gevolgd, maar wil je de volledige opleiding Graphic Motiondesigner volgen? Dan profiteer je van vrijstellingskorting! Neem contact op met je opleidingsadviseur voor jouw korting.

video producer, filmen, video

Word een echte vakexpert!

Wees zeker van je plaats tijdens je hele traject!

Geniet van een korting op het inschrijvingsgeld!

Graphic Motiondesigner

video producer, filmen, video

Carrièremogelijkheden

 • Video Producer
 • Videomonteur
 • Beeldbewerker

Info over deze allround opleiding

Tegenwoordig maakt iedereen video’s om online te delen met de wijde wereld. Vaak is de kwaliteit van deze huisgemaakte creaties is echter alles behalve hoogstaand.

In deze uitgebreide opleiding leer je zelf indrukwekkende video’s maken van eerste shot tot end credits. In de eerste module van deze opleiding leer je alles over de technische aspecten van het filmen en ontdek je hoe je zorgt voor kwalitatieve audio. Vervolgens leer je beeldmateriaal bewerken en monteren aan de hand van Adobe Premiere Pro en Adobe After Effects.

Droom jij ervan om zelf spectaculaire video’s te maken? Wil je aan de slag als professioneel video producer? Dan is deze opleiding helemaal jouw ding!

Programma

Module: Monteren en aftereffects
Module: Audiotechnieken
Module: Filmen met je spiegelreflexcamera
Word Video Producer

  Diploma

  Groepsles

  1200.00 euro

Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

Laatste weetjes over Audiotechnieken

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS