Opleiding Allround Voedingsdeskundige

Praktische info
  • Lesgeld: € 990.00
  • In schijven betaalbaar!
  • Direct leverbaar
  • Voor iedereen
  • Studieduur: 9-12 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

cursus Allround Voedingsdeskundige

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

thuisopleiding Allround Voedingsdeskundige CVA thuisstudie

ERKEND DIPLOMA VOEDINGSDESKUNDIGE

Steeds meer mensen hechten belang aan een gezonde levensstijl. Een evenwichtige voeding is dé belangrijkste peiler om een perfecte balans tussen ons vaak hectische levenspatroon en een goede fysieke conditie te kunnen bereiken. Bij veel mensen groeit dan ook de nood aan deskundig advies en coaching op vlak van voeding en gezondheid. Daarom ontwikkelden de CVA-docenten de gloednieuwe opleiding Allround Voedingsdeskundige!

Tijdens deze professionele thuisstudie zal je intensief en van A tot Z klaargestoomd worden voor een professionele carrière als voedingsdeskundige- en coach. Je leert gespecialiseerde voedingsplannen op maat van je cliënten op te stellen volgende de wetenschappelijke voedingsleer. Je helpt mensen bij het afslanken op een verantwoorde en succesvolle methode. Daarnaast verdiep je je ook in kindervoeding . Vervolgens kan je jouw eigen klemtoon leggen met een module naar keuze: sportvoeding of dieetkoken. Op die manier kan je iedereen gepast advies op maat geven.

Droom jij er ook van om cliënten te begeleiden op hun weg naar een optimale fysieke en mentale balans? Ben je geïnteresseerd in voedingspatronen, coaching en een gezonde levensstijl? Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven!

HEEL WAT TOEKOMSTMOGELIJKHEDEN

Het CVA stelde speciaal voor deze opleidingen een internationaal erkend docententeam samen met jarenlange ervaring in de voedings- en gezondheidssector. Doorheen je studietraject zal je opgeleid worden tot allround voedingsdeskundige, waardoor je snel in deze sector aan de slag kan gaan en er een grote werkzekerheid is. Na deze opleiding heb je immers enorm veel toekomstmogelijkheden! Reeds heel wat ondernemingen en organisaties tonen nu al erg veel interesse in de studenten die deze opleiding aanvatten.

KOM HIERONDER ALLES TE WETEN OVER ONZE STUDIEMETHODE!
Cursusinhoud
Flexibel studeren
Hoe werkt een thuisstudie?
Examen afleggen
JE EINDDOEL IS EEN ERKEND DIPLOMA

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Voor elk apart onderdeel van een allround-opleiding is een examen voorzien. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is, in theorie én in de praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor een (deel)examen krijg je een attest via de post thuis gestuurd. Ben je geslaagd voor álle onderdelen? Dan krijg je jouw diploma Allround Voedingsdeskundige.

INSCHRIJVEN

Inbegrepen in het cursusgeld is al het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van je docenten gedurende één jaar, levenslange toegang tot het online studentenplatform én de mogelijkheid om binnen een termijn van vijf jaar gratis examens af te leggen op één van onze examenlocaties!

Je kan je het makkelijkste inschrijven voor deze opleiding door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen of door langs te komen op één van onze inkijklocaties. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt, wordt je studiepakket onmiddellijk naar je verzonden via de post.

Het is bovendien mogelijk om deze opleiding in maandelijkse schijven te betalen (3 x €330). Kies je voor deze optie? Contacteer dan onze opleidingsconsulenten, zodat zij voor jou de nodige administratie in orde kunnen brengen.

NOG VRAGEN?

Heb je nog vragen waar je graag een antwoord op zou krijgen? Contacteer dan zeker onze professionele opleidingsconsulenten. Zij helpen jou graag verder en geven je met veel plezier studieadvies, zodat je kiest voor de opleiding die het beste bij jou past.

Je kan ook steeds langskomen op één van onze inkijklocaties voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bovendien kan je ter plaatse meteen alle cursussen inkijken, zodat je je op voorhand al een duidelijk beeld kan vormen van de opleiding.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Greet H. (Turnhout)

Dit is een leuke cursus. Ik heb veel bijgeleerd over voeding en ik gebruik het nu elke dag om gezond te koken voor mijn gezin.

Anke P. (Kontich)

Ik heb een cateringbedrijf en soms is het moeilijk om aan de specifieke wensen van de klant te voldoen. Ik had moeite met de vereisten van veganistische en vegetarische maaltijden en had ook geen inspiratie meer voor iets nieuws. Met deze cursus heb ik niet enkel geleerd hoe en wat, ik kan nu beter inspelen op de noden van mijn klanten.

Karel Z. (Beerse)

Als fitnessinstructeur wou ik mensen meer helpen dan met oefeningen alleen. Ik heb deze cursus gevolgd om me ook in voeding te specialiseren zodat ik ze ook met dat aspect kan helpen. Mijn klanten zijn echt blij dat ik ze niet meer doorverwijs naar een diëtist, maar dat ze ook daarvoor bij mij terecht kunnen.

Lize W. (Oudenaarde)

De cursus bevat heel veel nuttige informatie, heel leerrijk en leuke tips! Ik help nu mensen naar een gezonder gewicht.

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!