Teacher

Danny Leribaux

4/5

Ik ben mijn culinaire carrière begonnen als student barman in een gekend Leuvens café en besloot dan om avondschool Hotelbedrijf te studeren. Drie jaar later had ik niet alleen een diploma, maar ook mijn eigen café.
Dankzij een werkaanbod van Holiday Inn belande ik in Zuid-Afrika en ben eerst begonnen als chef en later als food & beverage manager. Na verdere avondstudies behaalde ik daar mijn bachelor diploma business en ging aan de slag als zelfstandige horecaconsultant/trainer/docent.
Dus u merkt dat een goede combinatie van dagonderwijs samen met avond-en thuisstudie voor mij wel gewerkt heeft.
Chef D.


Starting dates


Danny Leribaux teaches following courses

Kok - Restauranthouder

Volg van thuis uit live je lessen Kok - Restauranthouder via Zoom.

BBQ chef

Volg de cursus BBQ Chef en ontdek alles over grillen.

Foodpairing

Volg de cursus Foodpairing en ontdek alles over voedselchemie.

Cook - Restaurant manager

Als je nu start met de cursus Cook - Restaurant manager, heb je in 6 maanden je diploma op zak.

Dieetkok Gluten- Lactosevrij

Leer alles over voedselintoleranties en ga aan de slag met lekkere en gezonde recepten.