teachersHeading

Onze school is een echte Ondernemersschool. Al onze docenten zijn mensen jaren ervaring hebben als ondernemer binnen hun vakgebied. Zij leren je de echte praktijk, zoals je die nodig hebt om meteen aan de slag te gaan binnen de sector. Bovendien geven ze je extra tips om te starten als zelfstandige, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je best aanrekent. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux. Wil je zelf les geven aan het Centrum voor Afstandsonderwijs? Bekijk dan snel de openstaande vacatures. We zijn steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde lesgevers om het cursusaanbod uit te breiden.

Martina Gylsen

gives courseTeachers Babymassage in Antwerpen andTeachersOverview 2 moreCourses

An Boone

gives courseTeachers Management Basis in Gent andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO

Jeroen Offergelt

gives courseTeachers Afslankingsconsulent in Antwerpen andTeachersOverview 8 moreCourses

Koen Dhollander

gives courseTeachers Digitale Fotografie Basis in Westerlo andTeachersOverview 2 moreCourses

Ans Geeroms

gives courseTeachers Kleurenconsulent Basis in Bruxelles / Brussel andTeachersOverview 3 moreCourses

Brigitte Ryckaert

gives courseTeachers Marketing Basis in Gent andTeachersOverview 2 moreCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover