Nieuws, Acties & Vacatures

Nieuwe Opleidingen

Ontdek onze nieuwe opleidingen

Bij het Centrum voor Afstandsonderwijs spelen we voortdurend in op nieuwe trends en evoluties in onze samenleving. Op die manier houden we ons cursusaanbod zo actueel mogelijk en volg je opleidingen die perfect aansluiten op wat de arbeidsmarkt vandaag én morgen nodig heeft.

Met enige trots stellen we jullie dan ook al een aantal van onze nieuwe en inspirerende opleidingen voor. Buiten een aantal “klassiekers” als Outlook of een vervolmakingscursus boekhouden, lanceren we ook een aantal unieke en exclusieve cursussen als kaartlezen met Lenormand, theesommelier of muziekproducer.

Al onze opleidingen zijn samengesteld door echte vakspecialisten. Je leert dus alle vaardigheden en technieken aan van een echte beroepsdeskundige. Daarnaast stelden we met onze docenten ook een aantal allroundopleidingen samen. Door het volgen van zo’n modulaire opleiding word je een echte specialist in de wereld van administratie, beauty, management en kan je meteen in het werkveld stappen. Bovendien krijg je aan het einde van elke opleiding een erkend diploma waarmee je kan solliciteren of kan starten op zelfstandige basis (mits je ook in het bezit bent van een attest bedrijfsbeheer).

Neem dus snel eens een kijkje op onze website en ontdek onze gloednieuwe cursussen!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!