Sportberoepen zijn populairder dan ooit!

Sinds de versoepelingen maken groepslessen en teamsporten een grote ontwikkeling door. Gezellig (buiten) sporten met een groep mensen heeft ook zo zijn voordelen. Maar wat betekent het voor toekomstige sportberoepen? Je leest het in deze blog!

moreInfo

Waarom stellen we dingen uit?

Uitstelgedrag overvalt ons allemaal wel eens. Alle taakjes die niet absoluut vandaag moeten gebeuren, schuiven we door naar morgen. Dat zorgt ervoor dat je stagneert en geen vooruitgang boekt. Als ondernemer is het belangrijk om dat te voorkomen en steeds je doelstellingen te bereiken. In deze blog leggen we 3 oorzaken van ons uitstelgedrag uit.

moreInfo

Hoe een extra opleiding je zaak boost

Lees hier het verhaal van Ju. Als ondernemer startte ze met haar eigen fietsenwinkel, maar ze bleef na enkele maanden ter plaatse trappelen. Ze had nood aan een bijscholing om haar zaak een boost te geven, en met succes!

moreInfo

6 vragen om jouw ideale studiemethode te bepalen

Vul je graag testjes in om te weten te komen welk seizoen bij je past of wat jouw spirit animal is? Dan ga je dit testje ook met plezier invullen. Met behulp van 6 vragen kom je te weten welke studiemethode voor jou het meest geschikt is!

moreInfo

Het avontuur van Wendy: van bediende tot zelfstandige barista

Na haar ontslag moest Wendy opnieuw op zoek naar werk. Gelukkig had ze omwille van haar leeftijd recht op outplacement en werd ze door haar werkgever ondersteund bij haar zoektocht. Ze besloot haar carrière helemaal over een andere boeg te gooien en volgde bij ons een opleiding tot barista. Momenteel baat ze als zelfstandige haar eigen café uit.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0