Alumni Starterslab: Naomi Segers

In 2019 volgde Naomi de cursus Digitale Fotografie Basis, die ze uitbreidde met de specialisatie Lightroom. Fotograferen is duidelijk haar passie, en na de opleiding Starterslab was ze helemaal klaar om haar carrière als zelfstandige ‘klikchick’ te starten.

moreInfo

Hoe Anja na haar studies zelf docent werd

Anja begon bij het Centrum Voor Afstandsonderwijs als student, richtte haar eigen zaak GSFit op en groeide door tot docent. Ze begeleidt haar studenten Natuurvoeding en Sportvoedingsadviseur met tips en tricks en een zelf geschreven cursusboek.

moreInfo

Acht redenen waarom geluk op de werkvloer zo belangrijk is

Geluk op de werkvloer: het wordt vaak onderschat. Toch is het noodzakelijk voor een gezonde organisatie. Daarom komen er steeds meer Chief Happiness Officers (CHO's) bij. Lees hier waarom jij vandaag nog Happiness Coach moet worden!

moreInfo

Britts zoektocht naar een bewuster leven

Met onze opleidingen Coaching, Spiritualiteit en Energetische Therapieën bewandel je het pad naar spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Dankzij Centrum voor Avondonderwijs kon Britt van haar passie haar beroep maken! Als soul guide begeleidt ze je in haar holistische zaak Crescent Spirit naar een bewuster leven.

moreInfo

Voor Jolien was de Examencommissie hét ticket naar succes.

Jolien was 18 jaar en een beetje verloren in het leven. Na jaren proberen op verschillende scholen, besloot ze de Examencommissie te proberen. Lees hier haar ervaringen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0