Join our team!

Centrum Voor Avondonderwijs zoekt nieuwe collega's

De Ondernemersschool werft aan!

Ben je op zoek naar een creatieve & professionele werkplek? Een bedrijf waar jij je autonoom kan uitleven in je expertise? Waar er écht geluisterd wordt naar je ideeën en je ze daadwerkelijk kan uitvoeren? Staak je zoektocht! Je hebt net je droomjob gevonden bij het Centrum voor Afstandonderwijs!

Met een ruim en kwalitatief aanbod van meer dan 300 professionele beroepsopleidingen zijn we veruit de belangrijkste onderwijsverstrekker in Vlaanderen & Nederland. Niet alleen kunnen onze studenten onmiddellijk na de opleiding aan de slag als werknemer of zelfstandige in hoofd- of bijberoep; we promoten dit ondernemerschap ook bij onze eigen werknemers!

Samen steken we elke dag de koppen bij elkaar om de beste service aan onze studenten te bieden. Heb jij een goed idee? Dan gaan we er gewoon voor! Je neemt de touwtjes in handen en leidt zelf jouw project richting succes: we hebben immers vertrouwen in onze mensen.

Tenslotte werken we ook mét en vóór mensen, en dragen we actief bij aan de maatschappij. Zo zetten we ons elke dag in om onze studenten een nieuwe toekomst te geven. Een betere scholing, met betere kansen op de arbeidsmarkt, voor een carrière die niet alleen bij hen past, maar waar ze ook oprecht gelukkig van worden.

Bovendien geven we je de ruimte om door te groeien binnen je job en binnen het bedrijf. Heb je interesse in een bepaald vakgebied of sta je te popelen om een totaal nieuwe skill te veroveren? Dan school jij jezelf gratis bij via onze eigen opleidingen!

Opleidingen die trouwens gegeven worden in uitzonderlijke gebouwen: een historisch herenhuis in hartje Antwerpen, een oude bank mét imposante kluis in de kelder, een echt kasteel; dát zijn maar enkele van onze stijlvolle hoofdkwartieren. Klinkt interessant, nietwaar?

En wat als we je verder nog vertellen dat we een divers en hecht team hebben? Waar iedereen met iedereen in direct contact staat? Geen saaie procedures of hiërarchische structuren, maar rechtstreekse communicatie en feedback in een toffe sfeer waardoor je efficiënt en gemotiveerd werkt!

Momenteel zoeken wij een:

Interesse?

Stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@thuisstudie.be.
Voor meer informatie kan je steeds telefonisch terecht op het nummer 03 292 33 30.