[titled_box title=”Praktische info” align=”center” variation=”blue”]

 • Lesgeld: TMINMAP-prijs euro
 • Beschikbaar: ja
 • Voor iedereen: ja
 • Studieduur: TMINMAP-duur mnd
 • Waardevol diploma: ja

[button link=”TMINMAP-Shop ” size=”large” align=”center” variation=”green”]Schrijf je in

[titled_box title=”Jouw voordelen” align=”center” variation=”blue”]
[fancy_list style = “circle_arrow” variation=”blue”]

cursus bedrijfsbeheer

cursus mindmapping

[titled_box title=”Vervolgopleidingen” variation=”blue”]

groepscursus

[titled_box variation=”blue” title=”Heb je nog vragen?”]

Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

thuisopleiding mindmapping CVA thuisstudie

Waardevol diploma mindmapping

Ben je geïnteresseerd in mindmapping? Schrijf je dan snel in voor deze erkende opleiding! Het grote voordeel van een thuisstudie is de flexibiliteit. Je bepaalt volledig zelf wanneer en hoe lang je studeert. Zo kan je de opleiding mindmapping volledig op je eigen tempo afwerken. Deze cursus kan je dus perfect combineren met je werk en je gezinsleven.

Start meteen met de thuisstudie mindmapping

Omdat deze opleiding een thuisstudie is, kan je meteen starten. Wanneer we je inschrijvingsgeld ontvangen hebben, wordt de cursus binnen de twee weken bij je thuis geleverd. Vanaf dan heb je vijf jaar tijd om het examen af te leggen. Dit kan in Antwerpen, Breda, Brussel, Gent of Hasselt en op bijna elke werkdag van het jaar.

Begeleiding van persoonlijke docent

Tijdens je studie word je begeleid door je persoonlijke vakdocent. Deze docent is een doorwinterde vakspecialist en kan bouwen op jarenlange ervaring als zelfstandige. Hij of zij is dus dé geknipte persoon om je belangrijke tips en tricks uit de praktijk aan te leren. Heb je vragen of wil je graag feedback op een opdracht uit de cursus? Dan kan je deze naar je docent doorsturen via het online studentenplatform. Binnen de 48 uur bezorgt hij of zij je dan een antwoord. Op die manier weet je zeker dat je studietraject vlot zal verlopen.

Extra informatie

Cursusinhoud”]
[titled_box variation=”blue” title=”Inhoud van de opleiding mindmapping”]

 • Deze informatie is binnenkort beschikbaar.

Studieadvies”]
[titled_box variation=”blue” title=”Hoe studeer je de cursus mindmapping?”]

Deze opleiding Mindmapping is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft met andere woorden geen vooropleiding te hebben gehad.

Bij de thuisstudie mindmapping wordt gebruik gemaakt van eigen ontwikkeld cursusmateriaal. Je krijgt het volledige pakket onmiddellijk toegestuurd na inschrijving. Bijgevoegd in het pakket vind je de contactgegevens van je docent.

Op het einde van elk hoofdstuk vind je een aantal oefenopgaven die je helpen bij de verwerking van de leerstof. Via deze oefeningen heb je een beeld van het examen en weet je onmiddellijk waar je staat met je studie. Wanneer je oefenopgaven hebt gemaakt, kan je die opsturen via email ter verbetering. Ook als je vragen hebt met betrekking tot de cursus kan je deze mailen naar je persoonlijke docent. Hij of zij zal je altijd ook tips geven over hoe je je het beste voorbereid op het examen.

Je bepaalt zelf wanneer en waar je studeert. Deze thuiscursus mindmapping geeft je een goed beeld van de wijze waarop je kennis tijdens het examen wordt getest. Het lessenmateriaal is up-to-date en zeer helder geschreven.

Gemiddelde studieduur”]
[titled_box variation=”blue” title=”Studieduur van mindmapping”]

De meeste mensen willen zo snel mogelijk het diploma mindmapping behalen. Je bepaalt zelf je eigen studieritme. De cursus bestaat uit enkele hoofdstukken. Je doet er ongeveer 1 tot 3 uren over om een hoofdstuk in te studeren en/of de oefenopgaven te maken.

Gemiddeld doen onze studenten er 6-9 maanden over om de cursus in zijn geheel in te studeren en alle oefeningen en huistaken te maken. Uiteraard kan deze cursus sneller afronden als je er wekelijks meer tijd in kan steken.

Je krijgt als je dat wilt gedurende 1 jaar persoonlijke begeleiding via email van je docent. Hij zal op al je vragen antwoorden en je het nodige studieadvies geven. Als je wil kan je deze studieduur ook verlengen.

Er worden maandelijks meerdere examens georganiseerd. Je kiest zelf het tijdstip wanneer je het examen gaat afleggen.

Dit krijg je thuisgestuurd”]
[titled_box variation=”blue” title=”Inhoud cursuspakket”]

Cursuspakket mindmapping

Je ontvangt speciaal ontwikkeld, losbladig lesmateriaal in een handige opbergmap. De leerstof is volledig. Je hoeft geen extra boeken aan te schaffen. Je hebt dus meteen alles in huis om van je studie een succes te maken.

Je hebt een cursusboek met daarin op het einde van elk hoofdstuk oefenvragen die je een perfect beeld geven van het examen. Deze oefeningen neem je samen met je persoonlijke docent door.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus mindmapping is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

Je einddoel is een waardevol diploma

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het waardevolle diploma via de post thuis gestuurd.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan als je dat wil uiteraard sneller je examen afleggen of je studieduur verlengen.

Dit krijg je thuisgestuurd:

Via de post krijg je het lessenpakket op het door jou aangegeven adres toegestuurd. Je krijgt een cursusbundel met alle informatie die je nodig hebt om te slagen voor het examen. Je vindt er bovendien enkele voorbeeldexamens die je een goed beeld geven van hoe het examen er uit ziet. Deze oefeningenbundel neem je samen met je persoonlijke docent door. Hij zal je begeleiden via het online studentenplatform als je dat wenst.

[button link=”TMINMAP-Shop ” variation=”green” size=”small”]Inschrijven [button link=”https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/download-gratis-hoofdstuk-ts/TMINMAP-inschrijvingslink” variation=”green” size=”small”]Proefhoofdstuk [button link=”https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/veelgestelde-vragen/TMINMAP-inschrijvingslink” variation=”green” size=”small”]FAQ

mindmapping thuisstudie

thuiscursus thuisstudie


mindmapping thuiscursus afstandsonderwijs

mindmapping thuiscursus afstandsonderwijs

Cursus Mindmapping

Wil je graag een nieuwe baan als werknemer of zelfstandige? Wil je een professionele opleiding Mindmapping volgen? Start dan vandaag met de thuisstudie via het Centrum Voor Afstandsonderwijs en behaal een waardevol diploma.

[titled_box title=”Praktische info” align=”center” variation=”blue”]

 • Lesgeld: TMINMAP-prijs euro
 • Direct leverbaar: ja
 • Voor iedereen: ja
 • Studieduur: TMINMAP-duur maanden
 • Waardevol diploma: ja
[button link=”https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/download-gratis-hoofdstuk-ts/TMINMAP-inschrijvingslink” size=”small” variation=”green”]Proefles [button link=”https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/contact-ts/TMINMAP-inschrijvingslink/ ” size=”small” variation=”blue”]Contact
Unieke thuisstudie in België!

thuisstudie mindmapping

[highlight1 variation=”green”]Je start met deze cursus wanneer je wil.
 Schrijf snel in!
[/highlight1]

afstandsonderwijs gedachten structureren

Voor wie is deze cursus bedoeld?

thuiscursus mindmappingDeze thuisstudie is toegankelijk voor iedereen. Na deze opleiding kan je starten als werknemer of zelfstandige, als je ook in bezit bent van het diploma bedrijfsbeheer. Ook voor wie zijn of haar kennis over dit thema wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus mindmapping is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

[button link=”TMINMAP-Shop ” size=”medium” variation=”green”]Inschrijven

[divider]
[titled_box title=”Veelgestelde vragen” align=”center” variation=”blue”]
[fancy_list style = “arrow” variation=”blue”]

Stuur me deze link”]

Wil je deze pagina later nog eens nalezen op je smartphone, tablet of pc? We sturen je graag de link via e-mail.