Nieuws, Acties & Vacatures

4

Kledingmerk Esprit zoekt vlotte stagiair(e)s

Voor diverse stores is Esprit op zoek naar stagiaires/sales associates:

Je uitdaging

Uiteraard sta je in voor het verkopen van de collecties en het verlenen van service aan de klanten. Verder waak je over de voorraad én het aanvullen van de producten. Je verricht ook kassahandelingen.

Je profiel

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met een jonge sportieve uitstraling. Je valt op door je commerciële flair, flexibiliteit, gevoel voor mode en spontaniteit. Je kan je vlot uitdrukken in het Engels en het Frans. Eventuele ervaring in de modedetailhandel en een mode-opleiding vormen een pluspunt.

Ons aanbod

Allereerst een leuke en afwisselende job. Je volledige persoonlijkheid komt tot haar recht in een ongedwongen sfeer van openheid en teamwerk. Daarnaast krijg je de kans om kennis en ervaring op te doen in een dynamische, toekomstgerichte en internationaal actieve onderneming.

Ben jij student bij een van onze modeopleidingen? Wil je de spirit van Esprit mee beleven en de passie voelen? Mail dan je motivatiebrief en cv naar annemie.roovers@esprit.com. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!