Beste (toekomstige) student,

Het klassieke schooljaar is bijna rond. Volg jij les in het middelbaar TSO of BSO niveau, maar lukt het je niet om met succes je diploma te behalen? Zou je liever van thuis uit studeren, op je eigen tempo, in plaats van op de schoolbanken?

Dan biedt het Centrum Voor Afstandsonderwijs jou dé oplossing! Via een thuisstudie behaal je snel je waardevolle diploma secundair onderwijs. Ligt de school al een tijdje achter je? Ook dan is dit een goede manier om alsnog je diploma te behalen. Een thuisstudie is immers perfect combineerbaar met een job, gezin of hobby!

Officiële leerplannen

Het cursusmateriaal van deze opleidingen werd speciaal ontwikkeld aan de hand van de officiële leerplannen van de overheid, zodat je een maximale kans op slagen hebt. Hét voordeel van onze thuisopleidingen is dat je via ons online leerplatform begeleiding krijgt van professionele vakdocenten, aan wie je tijdens het studeren al je vragen kan stellen. Zo bereid je je optimaal op je examens voor.

Waardevol diploma

Via ons unieke onderwijssysteem studeer je van thuis uit, op je eigen tempo de cursussen in. Voel je je klaar om examen af te leggen? Dan plan je een afspraak bij de Examencommissie in Brussel. Het uitgereikte diploma secundair onderwijs is 100% evenwaardig aan het diploma in dagonderwijs.

Je kan ermee terecht in alle vormen van hoger onderwijs, of solliciteren voor alle jobs waarvoor een diploma secundair onderwijs vereist is. Meer dan achthonderd studenten gingen je reeds voor en legden met onze cursussen succesvol examens af!

€240 korting

Om je een vliegende start te geven, kan je tot en met 15 juli inschrijven voor een opleiding secundair onderwijs voor maar €1250 in plaats van €1490. Een unieke en tijdelijke korting van maar liefst 240 euro!

Bekijk hier het volledige aanbod aan TSO en BSO opleidingen en schrijf je meteen in!

Laat even weten waar en wanneer je komt: