Yannick Somers

Yannick is wereldberoemd op social media. Hij woont in Antwerpen en gebruikt de modestad als uitvalsbasis voor zijn Instagramaccount. Zijn 125k volgers geeft hij met plezier een glimp uit zijn leven. Hij toont er o.a. zijn modellenwerk en al zijn prachtige reizen. Hij staat model voor verschillende grote modemerken waaronder ASOS, Tom Hope, en Wrangler. Met zijn tempel van een lichaam is het al snel duidelijk dat Yannick ontzettend graag sport. Met een opleiding Personal Trainer (Expert) wil hij graag anderen begeleiden en aansturen om hun doelen te bereiken!

doLike Yannick Somers

Yannick Somers followedCourses

Personal Trainer Expert

homeLabel study247

Schrijf je in voor de cursus Personal Training en word veelzijdig personal trainer.

€1290Yannick Somers wouldLikeToFollow


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-