Gratis Cursus Wellnessmarketing

Volg je al een thuisstudie bij het Centrum Voor Afstandsonderwijs of start je binnenkort met een opleiding? Dan kan je gratis deelnemen aan de unieke opleiding Wellnessmarketing van het Centrum Voor AvondonderwijsDe Schoonheidsschool. In 3 lessen leer je alles wat je moet weten om een succesvolle zaak te starten of je bestaande zaak beter in de markt te zetten!

Droom je van een bijverdienste maar weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen? Wil je graag zelfstandige worden of ben je het al, maar ken je niets van (online) marketing? Zou je je zaak, diensten of producten beter willen leren verkopen? Dan is deze opleiding iets voor jou! In drie weken verklappen absolute topondernemers uit de wereld van beauty, wellness en fashion je alle geheimen om van je zaak een succes te maken. Denk hierbij aan het zoeken en vinden van klanten, het maken van een professioneel marketingplan, de beste manier om zoveel mogelijk winst te maken…. Een uitzonderlijke kans die je niet mag missen dus!

Ook is deze cursus dé place to be om ervaringen uit te wisselen met ervaren ondernemers en starters. Zo creëer jij een stevige basis en netwerk waar je in de toekomst handig gebruik van zal kunnen maken.

— Inschrijven —

Bovendien is deze training helemaal GRATIS als je CVA-student bent! Je kan de lessen volgen in Antwerpen, Gent of Hasselt (de startdata vind je hieronder, de lessen gaan 3 weken na elkaar door).

Wil je graag deelnemen? Stuur dan even een mailtje naar info@thuisstudie.be en vermeld je naam, de startdatum en de locatie. Je krijgt vervolgens een bevestiging van je inschrijving.

Veel succes!

Wat is de cursusinhoud?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

— Sfeerverslag —

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!