Nieuws, Acties & Vacatures

Vacature Opleidingsverantwoordelijke

Gezocht: Opleidingsverantwoordelijke (m/v)

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, partnerbedrijf van de Ondernemersschool BV, organiseert in België en Nederland klassikale opleidingen in beauty, mode, wellness en media. Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw maakt deel uit van de grootste opleidingsgroep van de Benelux. Met de opleidingen van Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw kan je meteen als werknemer of zelfstandig ondernemer aan de slag.

Momenteel is Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw op zoek naar een (m/v):

Opleidingsverantwoordelijke Schoonheidsschool

Als opleidingsverantwoordelijke ben je eindverantwoordelijk voor de dagelijkse werking en de groei van De Schoonheidsschool. Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van nieuwe docenten en de opvolging van het bestaande docentenkorps. Je zorgt ervoor dat de studenten op de meest optimale manier les kunnen volgen, door te waken over de kwaliteit van de aangeboden programma’s en de infrastructuur van de school.

Je bent ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de kwaliteit van het cursusmateriaal en het onderhoud van de website(s), de optimale informatiebron voor toekomstige studenten. Tot slot ben jij niet iemand die ter plaatse wil blijven trappelen, maar ben je sterk op groei gericht.

Onontbeerlijk in deze functie zijn flexibiliteit (geen 9to5 mentaliteit), een groot organisatietalent en de capaciteit om meerdere taken tegelijk met succes te vervullen. Je hebt ervaring met het aanwerven en inspireren van mensen, en bezit de commerciële vaardigheden en winnersmentaliteit om van jouw unit een succes te maken.

Jouw profiel
  • Jij beschikt over vijf of meer jaar werkervaring, idealiter binnen de opleidingswereld (maar dit is geen vereiste)
  • Je beschikt minimum over een bachelordiploma
  • Je hebt ervaring met het aanwerven en opvolgen van mensen
  • Je hebt een groot organisatietalent en kan op meerdere vlakken tegelijk werken
  • Je hebt een can-do mentaliteit, iemand die graag de handen uit de mouwen steekt
  • Je bent bereid je met de wagen te verplaatsen op de as Gent-Antwerpen-Hasselt
  • Jij bent bereid in de avonduren en in je weekends een permanentielijn te bemannen
  • Jij bent een type dat dingen van mensen gedaan krijgt
  • Je heb een winnersmentaliteit, en voldoende commerciële affiniteit om van jouw job een succes te maken en met ons door te groeien
  • Uiteraard spreek en schrijf je perfect Nederlands
Wij bieden je:

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw is een dynamisch opleidingsinstituut in volle expansie waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat. We bieden je de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de verdere professionalisering van Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw. Je kan rekenen op een competitief loon en de nodige ondersteuning om écht jouw stempel te drukken op de werking van ons bedrijf.

INTERESSE?

Stuur je CV en motivatiebrief naar stefan.bastiaenssens@ondernemersschool.be

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!