teacherLabel

Wouter Briers

4.1 / 5
Wouter Briers is een gepassioneerd ontwerper. Na zijn master in de architectuur ging hij aan de slag als projectarchitect en ontwerper, waarbij hij zich specialiseerde in scholenbouw en publieke gebouwen. Hij heeft later ook een specifieke lerarenopleiding voltooid.
 
Na zijn lerarenopleiding is Wouter docent van de cursus Sketchup 3D geworden. Door zijn ervaring als architect heeft hij een grondige kennis van dit programma, en zal hij zijn studenten kunnen leren hoe ze zelf aan de slag kunnen gaan om 3D tekeningen te maken.
Wouter Briers is een gepassioneerd ontwerper. Na zijn master in de architectuur ging hij aan de slag als projectarchitect en ontwerper, waarbij hij zich specialiseerde in scholenbouw en publieke gebouwen. Hij heeft later ook een specifieke lerarenopleiding vo
readMore

Wouter Briers givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0