teacherLabel

Wim Dekoning

4 / 5

Wim Dekoning is fotograaf van opleiding en was een hele tijd aan de slag als freelance fotograaf en was mede-oprichter van een fotozaak in Lier. Via enkele functies in sales en marketing voor bekende bedrijven als BASE en Proximus startte hij in 2014 als freelance event manager onder de naam 't-Kompas'. Wim organiseert uiteenlopende evenementen en zorgt ervoor dat ze vlot verlopen. Hij zet al zijn creativiteit en organisatorisch talent in voor teambuildings, productlanceringen, festivals, beurzen enzoverder. Daarnaast is hij voorzitter van de lokale Unizo-afdeling in Hoboken.

Wim deelt zijn ervaring graag met de cursisten aan onze school en helpt je zó op weg om zelf event manager te worden.

Wim Dekoning is fotograaf van opleiding en was een hele tijd aan de slag als freelance fotograaf en was mede-oprichter van een fotozaak in Lier. Via enkele functies in sales en marketing voor bekende bedrijven als BASE en Proximus startte hij in 2014 als freelance event manager onder de naam

readMore

Wim Dekoning givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0