teacherLabel

Ton Borrenbergs

4.4 / 5
Ton Borrenbergs is al jaren gefascineerd dooor tegels. Het tegelzetten zit bij hem dan ook in hart en nieren. Hij heeft een eigen tegelzetbedrijf en is al jaren aan de slag als docent. Zo heeft hij onder meer lesgegeven aan de Nederlandse en Belgische innovatieve tegelacademie (NITA & BITA). Als ervaren ambachtsman kent hij allle kneepjes van het vak en is hij op de hoogte van de nieuwste product- en procesontwikkelingen binnen het tegelzetten. Tom is dan ook de perfecte man om jou tot een volleerd tegelzetter te maken. 
Ton Borrenbergs is al jaren gefascineerd dooor tegels. Het tegelzetten zit bij hem dan ook in hart en nieren. Hij heeft een eigen tegelzetbedrijf en is al jaren aan de slag als docent. Zo heeft hij onder meer lesgegeven aan de Nederlandse en Belgische innovatieve tegelacademie (NITA &
readMore

Ton Borrenbergs givesCourses

undefined

Tegelzetter

homeLabel

study247

Schrijf je in voor de cursus Tegelzetten en word veelzijdig Tegelzetter.

€ 461.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0