teacherLabel

Tino Delie

4.7 / 5
Tino Delie was lange tijde manager-eigenaar van een grafisch bedrijf en werd daar af en toe geconfronteerd met conflicten, zowel intern – denk daarbij aan problemen tussen medewerkers onderling – als extern, bijvoorbeeld met klanten. Wonderwel slaagde ik er steeds in deze brandjes snel en doeltreffend te blussen naar ieders tevredenheid. 
Van het een kwam het ander …  en de bal ging pas echt aan het rollen toen ik puur toevallig – of was het intuïtief – vertelde over mijn “nieuwe hobby” aan een zakenrelatie. Deze dame was meteen geïnteresseerd – ze kende mijn aanpak ondertussen van onze eigen kleine probleempjes die af en toe de kop op staken – en vroeg of ik eens langs kon komen om een aanslepend conflict tussen twee van haar medewerkers te begeleiden. Om een lang verhaal kort te maken: ook deze keer slaagde ik erin  – al zij het met veel zwoegen en zweten – de situatie recht te trekken en de vrede te herstellen.
 
“Hé, dit zou wel eens iets meer kunnen worden dan een hobby” dacht ik. Ik besloot me te verdiepen in deze materie middels een aantal cursussen. Conflictbemiddeling en people management werden mijn grote passie. Wat startte als een bijberoep is inmiddels sedert een aantal jaren geëvolueerd tot hoofdberoep.
 
Ikzelf vind het in ieder geval een prachtig beroep. Het geeft me steeds veel voldoening als ik er in slaag – wat gelukkig meestal het geval is – twee kemphanen te verzoenen of toch ten minste een akkoord kan laten bereiken waar ze mee verder kunnen.
Ik wens je veel plezier en succes met deze cursus en hoop je zoveel mogelijk inspiratie en tools aan te reiken zodat ook jij aan de slag kan als conflictbemiddelaar.
Jouw docent,
Tino Delie
Tino Delie was lange tijde manager-eigenaar van een grafisch bedrijf en werd daar af en toe geconfronteerd met conflicten, zowel intern – denk daarbij aan problemen tussen medewerkers onderling – als extern, bijvoorbeeld met klanten. Wonderwe
readMore

Tino Delie givesCourses

undefined

Mediation en Conflictbemiddeling

homeLabel

study247

Volg de thuisstudie Mediation en Conflictbemiddeling en behaal al in enkele maanden jouw diploma!

€ 274.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0