teacherLabel

Thomas Jansen

4.5 / 5
Thomas Jansen volgde een opleiding elektromechanica, maar haalde er niet genoeg voldoening uit om er zijn passie van te kunnen maken. Tijdens zijn studies begon hij steeds intensiever te fitnessen en raakte hij geïnteresseerd in alles wat voor een gezondere levensstijl zorgt. Met zijn diploma elektromechanica op zak, ging hij niet meteen op zoek naar een job, maar schreef hij zich in voor een opleiding tot fitnessinstructeur, sportverzorger en personal trainer. Dát was zijn passie!
 
Hij deed praktische werkervaring op tijdens zijn stages en vakantiejobs en inmiddels is hij aan de slag als zelfstandig personal trainer. Hij heeft er zijn missie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen te helpen hun individuele doelen te bereiken en hun leven in positieve zin te veranderen.
 
"Het kan voor velen een grote stap in het onbekende zijn om helemaal van richting te veranderen op het gebied van sport en gezondheid", vertelt Thomas. "Wanneer er echter iemand klaarstaat om elke stap van de weg te begeleiden, kan iedereen geraken waar ze willen."
 
Naast zijn eigen klanten motiveert en coacht Thomas ook de cursisten van onze school om in zijn voetsporen te treden als personal coach.
Thomas Jansen volgde een opleiding elektromechanica, maar haalde er niet genoeg voldoening uit om er zijn passie van te kunnen maken. Tijdens zijn studies begon hij steeds intensiever te fitnessen en raakte hij geïnteresseerd in alles wat voor een gezondere levensstijl zorgt. Met zijn dipl
readMore

Thomas Jansen givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0