teacherLabel

Thomas Jansen

4.5/5

Thomas Jansen volgde een opleiding elektromechanica, maar haalde er niet genoeg voldoening uit om er zijn passie van te kunnen maken. Tijdens zijn studies begon hij steeds intensiever te fitnessen en raakte hij geïnteresseerd in alles wat voor een gezondere levensstijl zorgt. Met zijn diploma elektromechanica op zak, ging hij niet meteen op zoek naar een job, maar schreef hij zich in voor een opleiding tot fitnessinstructeur, sportverzorger en personal trainer. Dát was zijn passie!
 
Hij deed praktische werkervaring op tijdens zijn stages en vakantiejobs en inmiddels is hij aan de slag als zelfstandig personal trainer. Hij heeft er zijn missie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen te helpen hun individuele doelen te bereiken en hun leven in positieve zin te veranderen.
 
"Het kan voor velen een grote stap in het onbekende zijn om helemaal van richting te veranderen op het gebied van sport en gezondheid", vertelt Thomas. "Wanneer er echter iemand klaarstaat om elke stap van de weg te begeleiden, kan iedereen geraken waar ze willen."
 
Naast zijn eigen klanten motiveert en coacht Thomas ook de cursisten van onze school om in zijn voetsporen te treden als personal coach.

teacherGivesCourse Personal Coachand Core Stability Trainer.

Thomas Jansen givesCourses

undefined

Personal Coach

Volg de opleiding Personal Coach en word een krak in je vak als Personal Coach.

undefined

Core Stability Trainer

Tijdens deze cursus Core stability trainer leer je de spieren van je klant versterken.


Thomas teachesOnCampus.singular

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0