teacherLabel

Tania Mertens

4.7 / 5

Voor Tania Mertens zijn fotografie en beelden al bijna twintig jaar haar grootste passie. Ze behaalde haar master in de beeldende kunst en ondertussen heeft ze op dit pad al heel veel leuke en nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Ze was aan de slag in een fotowinkel en startte in 2007 als zelfstandig fotograaf voor evenementen, producten, portretten, huwelijken, reportages en architectuur. Daarnaast is ze leerkracht fotografie in het middelbaar onderwijs.

Zowel in de wereld van het creëren van beelden als de beeldbewerking achteraf heeft Tania de nodige bagage en knowhow opgebouwd die ze nu graag doorgeeft aan haar cursisten van het Centrum Voor Avondonderwijs.

Voor Tania Mertens zijn fotografie en beelden al bijna twintig jaar haar grootste passie. Ze behaalde haar master in de beeldende kunst en ondertussen heeft ze op dit pad al heel veel leuke en nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Ze was aan de slag in een fotowinkel en startte in 2007 als zel

readMore

Tania Mertens givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0