teacherLabel

Tamara De Brouwere

4.8 / 5
Tamara De Brouwere heeft een masterdiploma in de psychologie en is ook preventie-adviseur psychosociale aspecten. Zij legt haar loopbaan voornamelijk toe op de preventieve welzijnszorg en de acute hulpverlening. Ze geeft ook regelmatig trainingen in deze vakgebieden.
 
Tamara geeft je als docente van de cursus Praktische Psychologie graag wat extra bagage mee om constructief om te gaan met diverse situaties waarmee je geconfronteerd zal worden tijdens je carrière. Samen met jou kijkt ze graag naar relevante en vertrouwde ervaringen om theoretische inzichten te verduidelijken en ze in praktijk om te zetten.
Tamara De Brouwere heeft een masterdiploma in de psychologie en is ook preventie-adviseur psychosociale aspecten. Zij legt haar loopbaan voornamelijk toe op de preventieve welzijnszorg en de acute hulpverlening. Ze geeft ook regelmatig trainingen in deze vakg
readMore

Tamara De Brouwere givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0